Size sanki sizi begenmiyormuş gibi davransa ne yaparsınız
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cidden konuşuyor musun arkdaşın olsa zaten seni değersiz hissetirmez hele ki bunu kalabalık ortamlarda yapıyorsa ne biliyim engel atmaman hata
Yani sadece hissettiğim şeyle suçlamak? Mesela diyroum sence bu ccouk beni beğenir mi boylu poslusun diyor felan, geçen de yalandan seni beğeniyorum felan diyor ama yalandan olduğunu hissettim aynı ortamda olduğumuz için tatsızlık yaratmak istemedim
Yani çocuğu tanımıyorum ön yargılada yaklaşmak çok doğru olmaz ama sonuçta anlamışsınn yalandan beğendim deddiğini bence erkek sevdiği kadına toz konduramaz tabi kadınında durumu önemli
Yok çocuk değil. arkadaşım yani ben bir kızım kız kankam demek istediğim
Şimdi anladım bence onun yaptığı bi erkekten kötü biliyor musun bilmiyorum ben arkdaşını bi ortamda gömen veya yalnızken bile gömen biriyle arkadaşlık yapmıyorum bu sana kalmış bişey
Yani yalandan seni beğeniyorum gibi söyledi bence öyle ben dedim ki hoşlandığım çocuk dudaklarıma baktı dudaklarımda güzel deggil yani diyor yo ben seni beğeniyorum ama gözlerini kaçırıyor yalandan yani zaten deli gibi bir şey
Samimiyetsiz işte yani bunun başka bir olayı yokki konuşmasan sorun mu olucak bence eskisinden daha rahat olursun
Yapışkan gibi işte sen çok iyi bir kızsın felan filan vicdan yaptırıyor ve kendisi diyor insanalr kötü insanalr şöyle 🤷🏻♀️
Bu kızın senden başka arkadaşı yok mu
Var canım sadece şimdi şey gibi yapıyor yani aynı ortamda değiliz artık benle görüşmek istemiyor yazmıyor felan
Eee sen niye kafana taktın ki o zmaan ne güzel olmuş sende yazma cidden öyle kankaya gerek yok
Bana hickimse boyle bir sey yapamaz
İki kere öyle hissettirdi bir de çok iyi kızsın felan diyor halbuki çok çirkinde değilim yani kendisi begenmeyebilir ama karşıda çocuk yok
Ee canim benim neden hala kendisini hayatından şutlamadın?
Yani sadece hissettiğim şeyle suçlamak? Mesela diyroum sence bu ccouk beni beğenir mi boylu poslusun diyor felan, geçen de yalandan seni beğeniyorum felan diyor ama yalandan olduğunu hissettim aynı ortamda olduğumuz için tatsızlık yaratmak istemedim
Arkadasin cok manipulatif biri
Nasıl biri olduğunu anlamadım iyiliğimi mi istiyor kıskanç mi nasıl biri çözemedim
Canim anlatiyorum ya sana hala anlamadim diyorsun.
Tamam da niye manupilatiflik yapsın mesela pek köklü bir arkadaşlığımız yok
OOOOOFFFFFF boş ver
Kendisine iyi biriyim diyor ama🤦🏻♀️😬
Götümün ondan güzel olduğunu söylerdim
Çirkin demedi ama İki kere öyle hissettirdi bir de çok iyi kızsın felan diyor halbuki çok çirkinde değilim yani kendisi begenmeyebilir ama karşıda çocuk yok. Bir de yazıyor felan bana işte sesin çıkmıyor niye yazmiyon bilmem ne
Sanane yapraaaaggiiiimmmm demedin mi
Yani sadece hissettiğim şeyle suçlamak? Mesela diyroum sence bu ccouk beni beğenir mi boylu poslusun diyor felan, geçen de yalandan seni beğeniyorum felan diyor ama yalandan olduğunu hissettim
Saçmalıyor
Tek bu değil ki baska şeylerde var siyaaset tartışması ve ssonrasi beni dinsizle suçlaması, patavatsız şekilde sen zaten s. laksın demesi
Artık engelleme vaktin gelmiş kes sohbeti onla
Ya sonra özür diliyor affet bilmem ne, kendisine de diyor deliyim felan birde sayesinde onun dolduruşuna gelip kendi bildiğim şey yüzünden dolduruşa geldim 🤦🏻♀️😬 hoşlandığım çocuk beni kıskandırmak için bir şey yapmıştı oda çok samimi kessin sevgili felann dedi ama ben kendi gözümle gördüm yani sevgilisi değildi 🤦🏻♀️ aynı ortamda olduğumuz için tatsızlık yaratmak istemedim. Ayrıca bana çok iyi kızsın v. s diyip vicdan yaptırıyor
silerim
Sadece hissetmekle mi?
Konuşmayı keserim
Çirkin demedi ama İki kere öyle hissettirdi bir de çok iyi kızsın felan diyor halbuki çok çirkinde değilim yani kendisi begenmeyebilir ama karşıda çocuk yok. Bir de yazıyor felan bana işte sesin çıkmıyor niye yazmiyon aynı ortamdaydik diye tatsızlık yaratmak istemedim ama artık aynı ortamda değiliz artık çevremde sağlam dost biriktirmek istiyorum
Bunu bende isterim ama kimseye bu zamanlarda güvenemiyorum herkes kahbe gibi
Herkes cidden kah... Ama bir arkadaşım var mesela şu an ayrı şehirlerdeyiz ama dış gorunusumu her zaman över ve, içten olduğu belli yani
Benimse birtane can dostum dediğim kişi var oda sehir dışında bizde onla öyleyiz çocukluktan beli ama insan yakınında da arkadaş arıyor
Ya çok çabuk arkadaş kurabilen biriyim. Sorun yok benim için. Zaten diğer akraba cevremlede konusurum gezerim
Yol veririm:)
Sadece hissetmekle mi?
Nasıl yani?
:D oylesinden bir şey bekleme göster yolunu
Artık aynı ortamda değiliz. Geçen mesaj atmış işte sesin çıkmıyor felan filan ben atmayacam artık ne anlarsa anlasın
Mesajına cevap verdin mi?
Tabi benim bunları hissettiğimi bilmiyor evet verdim düğüne davet etmisti giderim felan dedim ama gitmeyecem yani kendisine diyoor ben çok iyiyim felan ama ne iyisi ya
:D egoya bak şapalağı bı koyucam
Ya çok iyiyim demiyor ama sanki hani duzgunmuş iyi arkadasmis gibi hissettiriyo
Uffff oylesinden bi cacık olmaz
Siyaset konuşurken ağzına geleni söylüyor bir de ben bir çocuğa acillmistim sanki onu ima ederek sen zaten s. alaksin diyor çok patavatsız konuşuyor
Bı su yazdıkların bide hava beni daraltıyor ')
Ne yapmam gerekiyor bence aynı ortamda değiliz konuşmayayim diyorum
Konuşma zaten aaaa
Tamam
:) gerdin beni