Erkek kardeşim 16 17 yaşında kocamın kız kardeşi ile konuşup duruyor sürekli kendisinden 4 5 yaş büyük.
Ama kardeşim çok hassas biri küçüklüğünden beri örneğin 17 yaşında ama kendini bebek gibi görmemizi istiyor kucağımıza yatiyor bebek gibi sesler çıkartıyor aşırı sessiz sosyal hayati yok sosyallesmesi için köye götürdük orada iş yapıyor ama gorumcemle konuşması garibime gitti ve onu guldurmeye çalışıyor bende sinirlendim konuştum biraz sonrasında tokat attım oda ağlamaya başladı özür diledi 3 4 gündür onunla hiç konuşmuyor ve ben bişey dediğimde de benden korkuyormus gibi davranıyor sizce ne yapabilirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sosyalleşsin diye KÖYE götürmüşsün sosyalleşince de çocuğa tokat atmışsın ruh hastası mısınız siz ya
Demekki senin yüzünden sosyalleşemiyor çocuk, ruh hastaları gibi davranıyorsun, Çocuk böyle düşünüyordur (Eniştem ablama v. ruyorsa, bende onun bacısına v. rabilirim)
Olabilir belki de arkadaş olmaya çalışıyordur keşke vurmasaymışsınız ama bebek gibi davranması bu yaşlarda anormal bir durum
sana ne yaaaa, çocuk belki başarıya ulaşacak ve sen onun önünü kesiyorsun
O ergenlikten olur kendine yakin gördüğüne flört gibi davranıp ondsn ilgi bekler
Ya ergenlikle ne alakası var gormuyormusun anlattiklarimi
Ne var görümcem ile konuşmasında belki içten içe yürüyor
Bırak çocuk konuşsun açılsın nolacak severse alsın
Görümcen naisl biri? Tanıştır benle😅
Çare belli
okurkan utandim