Aşk İlişkileri Para için sevgilimi satarım dedim bir ortamda. Sevgilimin kulağına gitmiş, ayrılmak istiyor. Neden bu kadar kızdı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Baba para için her şeyi satarım niye bu kadar kızdı ciddi soruyorum? Güncellemeler+1 yıl Lan boş felsefe yapmayın 100K verseler deseler ki sevgilinden ayrılacaksın kim ayrılmaz Para için sevgilimi satarım dedim bir ortamda. Sevgilimin kulağına gitmiş, ayrılmak istiyor. Neden bu kadar kızdı? Cevapla Babalık Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ela242 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İnşallah karşına kimse çıkmaz. Ömür boyu tek kalırsın. Amin! 0 0 Yorumla
soooofeelsad Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Lafın gelişi söyledim dersin. Ama sevgilin için cidden kırıcı bir durum. Haklı yani. 0 0 Yorumla
İbrayaz0 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Bu kafadan çıkmadığın sürece hayatın boyunca yalnız kalırsın. Sadece ilişkilerinle de sınırlandırmam. Bu kişiliğinin vasatlık derecesini gösterir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnşallah karşına kimse çıkmaz. Ömür boyu tek kalırsın. Amin!
Lafın gelişi söyledim dersin. Ama sevgilin için cidden kırıcı bir durum. Haklı yani.
Bu kafadan çıkmadığın sürece hayatın boyunca yalnız kalırsın. Sadece ilişkilerinle de sınırlandırmam. Bu kişiliğinin vasatlık derecesini gösterir.
Bi de niye diye soruyon mu gawat
Ahlaksızca bir laf
Haklı değil mi ak
aman boş ver