Engelli birisiyle evlenmek ister miydiniz?

Mesela ben kendim bedensel engelliyim, şimdi birçok insan diyecek ki seviyorsan evlenirim ne olacak ki bilmem ne şöyle böyle diyecek ama ben şunu çok iyi biliyorum ki hiç bu söylenenler hiçbir zaman lafta durduğu gibi gerçekte durmayacak, Ben çevremde de sağlıklı birey ile evlenip mutlu olan engelli birey çok az gördüm daha doğrusu hiç görmedim, eğer gerçekten mutlu edeceğine ve mutlu olacağına inanan varsa bir şey diyemiyorum ama dürüst yorumlar bekliyorum.

#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ

#EngelliEvlilik

11 Temmuz, 2023 Salı 22.06

Evet evlenirim
Hayır evlilik yapmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Engelli birisiyle evlenmek ister miydiniz?

Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KızlarSoruyor @Feyzzzzza
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi arkadaşlar değerli ve Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim birçoğunuz evlenirim demiş hatta iş ve para imkanını bile sorun etmem demiş açıkçası evlenmem diyenler bana daha dürüst geliyor çünkü hayatın gerçekleri var engelli birisiyle evlenmek kolay bir şey değil üstelik bir de artık gelir gerekiyor ekonomik şartlarda var bence birçok kişi evlenmezdi hadi benim gönlümü yapmaya çalıştınız Ben de sizin hiç sesiniz oldum 😃