ben kendim için konuşayım genelleme yapmıım ama sadece bana da değil bir arkadaşıma da yazsalar hoş bir profil çizilmiyor amaçları farklı gibi geliyor, her insan aynı değildir tabi ama gündemdekilerden dolayı da olabilir bu algı
ya tabiki herkes benim gibi düşünmüyor, yazdığın zaman elbet birileri cevap verir konuşur seninle kendin ol haddini aşma yeter (haddini aşma biraz kaba gibi oldu ama anlamışsındır umarım)
cinsellikte bir parçası tabi daha yeni konuştuğun bir kıza bu konuyu açarsan engeli yersin haklı olarak belli bir seviyeye geldikten sonra iki tarafta okeyse bir şeyler konuşulur ve ileriye gider ama daha başlarda hadsizlik olur bu
Bilmiyorum ben sanaldan çok denedim hicbisey hissedemedim. Sesini duymadan, tenini görmeden. Sonra parfümü mesela kokuyu almalıyım anlatabildim mi :):) böyle de çok romantik bi yorum oldu galiba
Burdaki bütün kadınlara yazdığını biliyorum birçok yorumuna denk geldim senin. Bana da sardığın için engelledim. Colugumdan cocugundan utan be. Branşini da biliyorum Allah'tan kork bari daha da bana yazma toz ol
Eğer gram yüreğin varsa bunu bana yazarak söyle. Bende vereyim cevabı. Geriden klavye delikanlılığına gerek yok. Bildiğin şeyler bilmediğinden çok fazla.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaklaşılmamalı
Neden
soruyu okuyunca direkt bu cevabı vermiştim
@hüzünlügirlxx neden ama işte?
ben kendim için konuşayım genelleme yapmıım ama sadece bana da değil bir arkadaşıma da yazsalar hoş bir profil çizilmiyor amaçları farklı gibi geliyor, her insan aynı değildir tabi ama gündemdekilerden dolayı da olabilir bu algı
@hüzünlügirlxx ama hiç mi şansı fırsatı yok. Diyelim öyle biri değil. Nasıl yaklaşsın sana.
ya tabiki herkes benim gibi düşünmüyor, yazdığın zaman elbet birileri cevap verir konuşur seninle kendin ol haddini aşma yeter (haddini aşma biraz kaba gibi oldu ama anlamışsındır umarım)
@hüzünlügirlxx yok anladım da üzüldüm yine de. Veya net olalım mı? Cinsellik bir şekilde gündeme gelecek diye mi bu tavır?
cinsellikte bir parçası tabi daha yeni konuştuğun bir kıza bu konuyu açarsan engeli yersin haklı olarak belli bir seviyeye geldikten sonra iki tarafta okeyse bir şeyler konuşulur ve ileriye gider ama daha başlarda hadsizlik olur bu
@hüzünlügirlxx haklısın. Ama kızlar genel olarak buna karşı gibi. Tanışmaya bile.
Sen okuyor musun 🙂
Yaklaşılmamalı
Neden ki?
Reel varken ergen işi.
Abartı bir yorum bence
Bilmiyorum ben sanaldan çok denedim hicbisey hissedemedim. Sesini duymadan, tenini görmeden. Sonra parfümü mesela kokuyu almalıyım anlatabildim mi :):) böyle de çok romantik bi yorum oldu galiba
Tamam da o aşamaya da geçilebilir elbette. Ne iş yapıyorsun?
O aşamaya geçince ikikez hayal kırıklığına uğrayıp tövbe ettim. Öğretmenim, sen
Bende öğretmenim 🙂
Aa ne hoş. Neyse sorularına cevap verdiğime göre gidebilirim
Hocam oldu mu böyle 🙂
Öğrencilerim dışında yetişkin bir erkek bana hocam dediğinde tuhaf hissediyorum, ayrıca oldu bence olmadımı
Ayrıca hayal kırıklığına sebep olan yöntem değil belki yanlış insanlardı
Kötü mü oluyor 🙂
Olmadı tabi ki 😉🙂 Soruyu beğenir misin 🙂
Senin yürümek gereken bir sanal adayın var idi yanlış hatırlamıyorsam
Böyle bir soru sordum diye böyle kırıcı bir cevap vermen çok üzücü.
Kırıcı değil gerçeği söyledim. Ayrıca sizin okulda genç güzel öğretmen yok sanırım
Ya böyle imalı imalı nereye varmaya çalışıyorsun? Ne diyeceğimi ne düşündüğümü bilmiyorsun bile.
E yeni memur zamları hakkında fikrimi merak ettiğini sanmıyorum. Ne sorcam bı de kullanıcı adın R ile mi başlıyor
Bak hak veriyorum bazı düşüncelerine. Ama çok kırıcı böyle bir tavır. Hayır E değil ayrıca.
R
Özür dilerim kirildiysan. Ama cidden her ne sebeple olursa olsun konuşmak istemiyorum. Bu konuda kendimi yorgun ve bıkkın hissediyorum
Merak etme amacın üstüne gelmek değil. Benim senden beter olduğum çok konu vardır.
Ne gibi mesela. Bir de branşını merak ettim
Tamam beğen soruyu anlatayım hepsini 😉
Şimdi müsait değilim başka bir zaman burdan yazarım konuşuruz olur mu
Tamam ilk mesaj atılsın da öyle. Böyle gitme.
Bekliyorum 🙂
Peki Mesaj kutum açık
Engellemişsin beni 😂😂
Kim olduğunu anladım sen evlisin ozamn
Böyle deyince beni nasıl anladın ki konuşmadık seninle 😂
Cunku evli bir öğretmen sürekli yazıyordu engellemiştim ve tek engelledigim kişi o
Yani konuşmak istemişimdir 🙂 buysa suçum eyvallah 😞 ve dedim ya benim aldığım darbe senden fazladır diye 😞 sıkıntım büyük
Kullanıcı adının ilk iki harfi ne
Tek engellediğin kişiyse benim işte. Yaz madem. K ile başlıyor
Şerefs*z pez*vnk s*git
Şu yazdığına bak ya
Burdaki bütün kadınlara yazdığını biliyorum birçok yorumuna denk geldim senin. Bana da sardığın için engelledim. Colugumdan cocugundan utan be. Branşini da biliyorum Allah'tan kork bari daha da bana yazma toz ol
Eğer gram yüreğin varsa bunu bana yazarak söyle. Bende vereyim cevabı. Geriden klavye delikanlılığına gerek yok. Bildiğin şeyler bilmediğinden çok fazla.