Kimi insan para ister, şöhret ister, dünya malı ister Allahtan. bu onları mutlu eder. Benim tek isteğim dileğim beni anlayacak bir eş. Kapalı, hanım hanımcık, utangaç ve biraz da hamarat. Yıllardır arıyorum buldum dedikçe uzaklaşıyor sanki. Her gece dua ediyorum bulmak için gelecekteki eşimi ancak henüz bulamadım, kimbilir belki o da beni arıyordur. Her nerdeysen sevgili eşim inşallah kavuşuruz ve sana olan özlemim sona erer. Amin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar Ne Diyor
İnşallah bulursun. Senin istediğin gibi birini sana annen bulur kanka
Yok ki çevrede olmuyor
Köyden falan.
yok ki köyümüz, doğma büyüme istanbulluyum
Yaş kaçtı? Hiç mi çevren yok
35 yaşındayım. Çevrem var ama çok geniş değil ve isteklerimi karşılamıyor
Yaşın da gelmiş. Beni bile 22 yaşında evlenme telaşı sardı seni de sarması normal. Sen çok mu gerçek dışı şeyler istiyorsun ki olmuyor
aslında istediğim de basit şeyler ama nasip olmuyor, sen okuyor musun çalışıyor musun bir de nerede yaşıyorsun
Basitse bulurdun ya. Ben okuyorum daha var benim yolum 27’den önce de evlenmeyi düşünmüyorum hatta belki 30 ama birini bulma telaşı sarıyor doğal olarak çünkü yetişkinlik evresi kafalar karışık
evlenmekten ziyade hayatı paylaşmak için birine ihtiyaç duyuyor insan her zaman. Doğru insanı bulunca tabiki evleneceğim de. Tesettürlü müsün acaba sormam abes olur mu
Beni tanımak için mi soruyorsunuz anlayamadım? Hayır değilim
evet sizi tanımak için sordum
nasıl bir aday düşünüyorsunuz peki
Ben aramızda maximum 7 yaş olmasını fakan tercih ederim, şu an zaten evlenmem mümkün değil sadece birisi olsun ciddi olsun zamanı gelince evleneyim kafasındayım çünkü bir noktada hayati paylaşmak gerekiyor. Max dediğim gibi 7 yaş büyük, hayatını kurmuş hali vakti yerinde düzgün akıllı anası babasıyla çok baş göz olmayan birey olabilmiş baba ve eş olmaya hazır birini isterim ben şahsen. Benim kendimle ilgili ideallerim en az 27 yaşına kadar devam edecek o yüzden biraz zor şimdilik
tüm şartları sağlıyorum ama sanırım yaştan kaybettim, ben 35 yaşındayım siz kaç yaşındasınız
22
Belki ben de sizin şartlarınızı karşılamıyorumdur normal
tanımadan bilemeyiz ki :) yaş sadece bir sayıdır önemli olan ruhların uyumudur bence. Zaten ruhen de fiziken de 35 göstermiyorum ben
Öyledir tabii ama ben yaşlarımızın daha yakın olması taraftarıyım
evet keşke biraz daha erken doğsaydın ama olsun:) ben çok zannetmiyorum artık olacağını, olursa da biraz mucize olur
Olur ya öyle deme. Nasip her yerden gelebilir. Benim de hiç sevgilim vs olmadı ondan korkuyorum çünkü pek iletişimim iyi değil erkeklerle. Vakti gelince her şey olur olmazsa da hayırlısı buymuş. Evlenemezsem zaten tek pişmanlığım anne olamamak olur çünkü çok istiyorum
Hiçbir yerden gelmiyor ki son bir senede dört defa red yedim:)) bilmiyorum ya bence tanışsak belki birşeyler olabilirdi , insan kendi için ne kadar objektif olabilir bilmiyorum ama ben gerçekten ideal adayım lakin o şansa bir türlü erişemiyorum
Niye red yediniz ki? Sürekli olmayan bir şeyler varsa biraz da öz eleştiri yapmak gerekir. Ben mesela ideal aday olduğumu düşünmüyorum bazen çok iyi bir eş olurım gibi hissediyorum ama bazen ani tepkiler veren bir insanım , fark etmesen zamanla sevdiğim insanı çürütebilirim mesela. Önceden böyle düşünmezdim ama zamanla ben de evet şurada daha düzgün bir tepki verilebilirdi ya da daha olgun bir tepki verilebilirdi diyebiliyorum.
o hissi veremiyormuşum öyle dediler çoğunlukla bilmiyorum samimiyim komğim ama yine de böyle oluyor