Soruma Hoş Geldiniz Değerli KS Üyeleri!
Mesela sürekli olarak olay çıkıyor, kavga ediyorsunuz. Kedi köpek gibi didişiyorsunuz. Bu ilişkiye iyi mi gelir yoksa kötü mü?

Ne düşünüyorsunuz?
Soruma Hoş Geldiniz Değerli KS Üyeleri!
Mesela sürekli olarak olay çıkıyor, kavga ediyorsunuz. Kedi köpek gibi didişiyorsunuz. Bu ilişkiye iyi mi gelir yoksa kötü mü?

Ne düşünüyorsunuz?
Tabi ki de bitirir. maalesef ki şu olayı kim çıkardı bilmiyorum ama :D :D zıt kutup birbirini çeker ya da kavga olmadan ilişki olmaz diyenler sanırım aşkı türk filmleri gibi sanıyor.. ama yine de eğer tabi ki de küfür hakaret yoksa ki olmamalı. o zaman tartışmalar ilişkide hem kuvvetlendirici hem de zayıflatıcı bir etki yapabilir. Tartışmaların olumlu sonuçlar doğurması için iletişim becerilerinin geliştirilmesi, çözüm odaklılık ve karşılıklı anlayış önemlidir. Sağlıklı bir şekilde tartışabilmek ve çiftler arasındaki duygusal bağı güçlendirebilmek, ilişkiyi kuvvetlendirebilir. Ancak, sürekli ve yıkıcı tartışmalar ilişkiyi olumsuz etkileyebilir ve ayrılıkla sonuçlanabilir.
Bu sefer katılmıyorum ne bitirmesi ben aşırı seviyorum monotonluğu kaldırıyor dinç enerjik oluyoruz 😂
Allah Allah uzmanlar ruh eşlerinin ikizlerinin zıt kutuplar olduğunu söylüyor ve katılıyorum. Hani biz ve o bütün aynı olursak tamamlanma olmaz ki 😂
Hiii amadan sonrakilere katılıyorum kesinlikle her türlü 😅 Emeğine sağlık kardeşim
Saol abi eyv %50 katıldığın için :D :D
EyvAllah kardeşim 😅üçün beşin lafı olmaz 😂😂 Yapıştır gitsin 😅İyi akşamlar dilerim 😅
Tartışmalar çözüme kavuşuyorsa ve günden güne daha az oluyor ise ilişki iyi yönde gidiyordur. Fakat sürekli bir tartışma içinde olunan ilişkiye son verilmeli. Bu ilişki iki tarafında yorulmasına yupranmasina sebep olur. Kısaca ilişki sağlıklı değildir. Acil son verilmeli . ...
Çok güzel yazmışsınız hanfendi 😅 Emeğinize sağlık ama katılmıyorum 😂 Ben yorulmayı da severim 😅 Tartışmalar benim için oyun gibi görev gibi 😅 Completed 😅Succeful😅kanguruleşınş😅 Sonuç da bölüm canavarı gibi kazanırsam mutlu son 😅
Cevap
3Cevap
Bazı tartışmalar tatlıya bağlanır ama bazıları tüm köprüleri yıkar yerine uçurumlar açar
Hımm olabilir ama olmaya da bilir 😅
Ben her şeyi tatlıya bağlamayı severim ve yolunu da bulurum 😅
Gitgide bitirir, soğutur. Sürekli ayrıl barış olayı da varsa o ilişki artık yalama olmuştur. Daha dikiş tutmaz.
Katılmıyorum kanka hiç alakası yok bu sefer ben çok seviyorum atışma tartışma filan 😂Neye dayanarak bunu söylüyorsun 😂
Tartışma dediğin bilimsel, sanat, tarihi bir konuysa güzel ama negatif, ardı arkası kesilmeyen olumsuzluklarsa o iş yaş 😂😂
Yok yahu ben her türlü şeyi severim sanattan ne anlarım anasını satiym 😅😂Ne bilimi 😂Ne tarihi 😂 Tartışma anında yapışıp öperim 😂
Heyt be 😂 Adam işi biliyor 😂
Sağolasın kanka senin güzelliğin 😂
Eyvallah 😂
EyvAllah bizden aga 😂
Enfes bir video 😂
https://m.youtube.com/watch?v=pqsr0qdCQrk
Sürekli olmamakla beraber elbet gerekli sürekli düz olmak sıkar
Bence de gereklidir 😅 Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum😅Ben çok severim 🤣
Haaa haa bir erkek bunu diyor halbuki hiç sevilmez 😃
Günaydın 😅 Bir erkek her erkek değildir 😂 Ben seviyor deşarj oluyorum 😂İnsanın da düz olmayanını severim tek düze sıkıcı monoton olur 😅 Çok türlü olsun yani ne varsa olsun mesela benden her bok olur çünkü bom bokum 😂
15. Ci saniye de temsili ben 😂
https://m.youtube.com/watch?v=yEOp2dMDwQc
Tartışma olmamalı bence. Nadir yani. Şükür öyle sorunumuz yok. İki olgun insanız
Olgunluk ile alakası yok ben seviyorum mesela 😅
Hoşuma gidiyor dinç tutuyor monotonluk olmuyor 😅
Bence olmalı 😅
Ama herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür, olabilir sizce de gönlünüzce olsun 😅
EyvAllah 🫡
Bitirebilir eğer ki kişiler bitirirse bazilari da o huzursuzlukla besleniyorlar
Allah Allah 😅 Taş mi attın yahu sankim hiii😅
Taş mı attın kolun yoruldudaki taş mı o 😀
Bilmem belki de 🤣Yok hani çok yaşadım da bunu 🤣Üstüme alındım 🤣
Aaa yok valla öyle genel bir yorum yaptim 😀
Ben tartışmaları çok severim enerjik olur dinç tutar filan 🤣
Sen manyaksın 😂
Öyleyimdir 🤣Hele hararetli hararetli tabiri caizse öperim filan 😅Çocuksu olunca her şeyden oyun çıkartabilirim diye düşünüyorum ki yapıyorum da 🤣sokakta filan 🤣kendi kendime çocuklar ile djdj
Benim psikolojimi bozar ve direkt ayrilirim surekli kavga tartisma oluyorsa eger.
Hımm 😅oysa ben çok severim atışma tartışma filan 😅zevkli eğlenceli geliyor bana
Şöyle mesela monotonluk olmaz dinç oluruz enerjik oluruz aktivite gibi gelebilir her şeyden eğlence çıkartabilirim çocuksu kalbim sağolsun 😅Bana güzel geliyor tartışma sonlarına doğru yapışıp öperim ne olcak aşkımı mı kircam 😂
EyvAllah senin güzelliğin 😅
Ricalarımı iletiyorum 🫡
Tartışmalar bilimsel değilse şayet bitirir :(
Neden ki bence hayır yani 😅
Kuvvetlendirir
Bence de 😅
Tabiki zarar verir
Neden miş 😅
Bir yerden sonra bozuyor
Her şeyin fazlası zarardır tabi ki şeyini çıkarmamak lazım yani 😅ama bir yere kadar bence güzel 😅
arada tatlı atışmalar eğlenceli olur bence
Katılıyorum kesinlikle 😅 Günaydın
Her tartışma ilişkiye kuvvet güç verir
Evet evet bence de her türlü 😅 Çok pis çok 😅
Oldurur
Derken oldurmak ne 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?