Her ilişkinin sınandığı zamanlar oluyor. ❤️💔
Sizce tartışmalar ilişkiyi yıpratır mı, güçlendirir mi? 🌸

Her ilişkinin sınandığı zamanlar oluyor. ❤️💔
Sizce tartışmalar ilişkiyi yıpratır mı, güçlendirir mi? 🌸
Bazı tartışmalar ilişkinin başlarındayken yapılanlar özellikle güçlendirebilir. İlişkinin belli bir döneminden sonra ise dikkatli olmak gerekir. Başlarda gösterilen tolerans artık olmayacaktır. Takat birtakım konularda artık kalmaz. Mesela sizi çok irite eden bir davranışı, milyon kez uyarmış olmanıza rağmen ısrarla yapmaya devam ediyorsa size saygısı kalmamıştır ve artık bu davranışı tolere edecek haliniz kalmamıştır. Bunun adı laçkalaşmaktır, saygısızlıktır. Sizin hassasiyetlerinize saygısı olmayan biriyle yeniden bu tartışmalara girmek sadece yorar. Yeterince yorulmuşsanız ve aynı konu için defalarca kez tartışmışsanız artık son damla olabilir. Karşı taraf bunu göze almışsa siz de son noktayı koymayı rahatlıkla göze alırsınız zaten..
Onu şunu bilmem ama tutku her şey.. Tartışma ayrılık sonrası bağlarım daha bir güçlenir.. Benim aramın kimseyle kötü olma ihtimali yok. Şefaf bir yapıya sahibim bu yüzden arkadaşlık ilişkilerimde aranılan bir yapıya sahibim arkadaşlarım bir şey var olursa ilk beni arar, bana sorar.
Aradaki saygı perdesi kalkıyorsa yıpratır
Saygıyı kaybetmemek lazım
Kesinlikle
Tartışma münazara şeklindeyse güçlendirir, münakaşa şeklindeyse yıpratır bebeğim 😂
Münazara filan anlamam ben sözelci değilim, oralar zayıf bende 🤭
Güzel çarparım malum eski dövüşçülerden kim kaldı 😂
Cevap
14Cevap
İlişkiyi yıpratır. zaten tartışma varsa anlaşmazlık vardır
Her şeyin aşırısı zarar olduğu gibi tartışmanın da aşırısı zarar
Tabi ki
Tartışmalar kırıcı bir hal alırsa ilişkinin idam manzumesini yazmaya başlamış demektir.
İlişkiyi geliştirici yönde olan tartışmalar ise ilişkinin olmazsa olmazıdır.
Anlaşmazlık olduğunda tarafların sakinleşmesini beklemek gerekiyor, aklı selimle çözülüyor zaten.
Sakinleşmeye çalışmayan veya sakinleşmeyen taraf ilişkiyi bitirmek için aradığı bahaneyi bulmuş demektir.
Beni yıpratır. Ben zaten hayatın stresinden kopup sevdiğime koşmak isterim. Bir de onunla tartışmak iyiden iyice beni her şeyden uzaklaştırır.
Zaten o stresi göze alsan sevgilin olurdu ama bazen de dolu tarafından bakmak lazım 😊
Netleştirici olanlar güçlendirir, rekabetçi olanlar yıpratır
İnada bindirmemek lazım 🤔
Dediğim gibi belirsiz oturaksız bir durum netleştirilmeli bu taşları oturtur, ama sürekli sen öyle yaptın bende böyle yaptım gibisinden tartışmalar sadece yıpratır
Yerine göre yıpratır. Yerine göre güçlendirir. Burada asıl önemli olan tarafların ne olursa olsun saygısını bozmamasıdır. Ağızdan çıkan sözlerin her zaman telafisi olmaz çünkü.
Ilşkırde tartışmanın zarardan başka bir şeyi yoktur ufak tefek işlerı sorun yapıp tartışanlar hep sıkntılar cekmıştır
Yıpratır o yüzden tartışmadan düzgün konuşmak en sevdiğim sakin sakin
Tartışma ego - benim dediğim benim istediğim olacak- kıskançlık krizleri vs ise çıkmaza sokar
Zayıflatır ben sevmiyorum arkadaş tartış barış ne * barışırsınki
tartışmanın yapıcımı yıkıcımı olduğuna göre değişir.
Yıpratır hiç hoş değil
Tartışmaya ve sıklığına süresine bağlı
Güçlendirdiği için insanlar ayrılıyor zaten
Güçlendirmiyor maalesef yıpratıyor
Yıpratır ya
Bazıları bundan besleniyo
Dozuna bağlı
Yıpratır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?