Sevgili ya da eşlerin arasında en fazla kaç yaş fark olmalı sizce? Görüşleriniz nelerdir bu konuda? Bu sorun ilişkileri nasıl etkiliyor sizce?

Sevgili ya da eşlerin arasında en fazla kaç yaş fark olmalı sizce? Görüşleriniz nelerdir bu konuda? Bu sorun ilişkileri nasıl etkiliyor sizce?

Aynı yaşta olabilir bence. Ama ben çok yaş farkı olması taraftarı değilim. 2-3 yaş olabilir daha fazlasına ne hacet var? Diyip 10 yaş farkım olan biriyle evleniyormuşum djdjjd şaka bi yana Allah korusun
Ahaha diyip 5 sene sonra 10 yaş büyük bir amcamızla evlendiii 😂😂
Ayy Allah korusun ya jdjdjfn
Söz ağızdan çıktı bir kere 😂😂
Allah'ım lütfen bunu bana yapmaa 🥺 hem benden çok büyük biri beni anlamaz uzaylı gibi bakar bana deli dolu bi'nsan gönder pliss 🤭
😂😂 demi bende öyle düşünüyorum. Allahim bu kızımıza tertemiz tatliş efendi romantik bir enişte nasip et aminnnn
Jzjsjxn çokta romantik olmasın ya çok dibimde bitmesin darlanırım been jzjddb sana da gönlündeki yakışıklıyı nasip etsin Rabbim 👻
Ahaha odun+romantik o zaman. Ayy gönlümde yakışıklı yoktu çıkarır inşallah Allah bacım aminnn 🥹
Olur o da inş tez vakittee bide şimdi bi görüş paylaştım mütheşmel ötesi sorunda senden de görüş bekliyoree
Ben ona bayilmışkee 🫠🫠
İnşallah bacım inşallah
Bugün iyi güldüm he sayende bfdbnc
🤭🤭 ayy kimseyi kabul etmezdim kız erkek sana takip atcam 😃
İnanır mısııin benimde takip edesim geldi kanım ısındı hee jdjdbf 🥳
🤭🤭 Ay teşekkürler hihihi
Benimde
8 yaş maksimum
Cevap
3Cevap
Bence kişiye göre değişir ama ben çok fazla yaş farkını doğru bulmuyorum. ama ben kendimden büyük eş isterdim.
Neden peki 🤔
Senin yaklaşımın ne bu konuda, aşkın duygunun yaşı olabilir mi?
En fazla 8 diyorum bende. O bile fazla ama belki diye işte. Çünkü bir yerden sonra fikirler istekler uyuşmuyor birbiriyle. İlişki de yorucu bir hale geliyor. Benim fikrim böyle
Teşekkür ederim kırmayıp paylaştığın için fikrini, aslında temelde insanların anlaşamaması gibi bir durum söz konusu değil sadece saygı duymayip ve empati kuramadiklari için insanlar tartışıp kavga ediyor ve anlasamiyorlar. Aslında bizim düşüncelerimizi daha da iyileştiren sureç tecrübelerimizin fazlaligidir. Tecrübeli düşünsellik tartışıp kavga etmek yerine çözüm odaklı mutlulugu tercih etmektedir. Aslında saygılı çiftler de zıt fikirli insanlar daha iyi anlaşıyorlar. Bu sebeple bir tarafın yüksek tecrübeye sahip olması her zaman daha pozitif sonuçlar sağlamaktadır.
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu zaten ve zıt fikirler ayın yılın bir başı sadece bir kez anlaşır. Yoruyorsun ya da kırıyorsun oluyor sonrası.. özelikle burada bu çok daha fazla
En fazla 4 abla :(
9 10 a sorun olmaz diyen var ablacım 😂😂
Abla / Abi dedikleri sürece sorun olmaz abla :( Ben kendimden 10 yaş büyük bir ablaya aşık olduğumda en son " Ayyy ben bu yaştan sonra çocuk falan büyütemem, başka kapıya ablacığım" demişti bana :(
🤦🏻♀️😂 niye büyükler
O zaman öyle sevdiydim abla ya :( O zamandan sonra travma kaldı bende :( Artık benden küçüklere bile abla diyom :(
Ah be inşallah düzgün biri çıkar ablacım
İnşallah abla ya :( Kızlar soğuyor ama tek başına da hayat boğuyor abla :( Hakkımızda hayırlısı olsun :(
Hep böyle modsuz musun bu yüzden
Evet abla hayat üzdü beni hep üzgünüm :( Şimdi de kızlar "Ayyy çok negatif enerji saçıyon etrafına" diye istemiyo beni :(
Haklılar ama kimse istemez böyle birini
Offf abla ya napacam ben :(
Trolsun diye düşünüyorum ama 😂😂😂
Değilim abla yaa :( Mesajlarıma bak abla hep böyle :( Bu kadar uzun trollük olmaz ki :(
Valla burada her şey olur
:( :(
Ay valla ağlayasım geldi he
Derdin ne kardeşim
Öyle abla benim hayatım işte :( Film yapsan film olur :( Ali cabbar falan yanında hafif kalır benim hikayenin :(
Sana dua edeyim ben
Olur abla teşekkür ederim :(
Rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?