Kızın gözlerinin dolması güçsüz olduğu anlamına mı gelir
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır ama peşinden koşarsa güçsüz demektir
Peşinde kosmuyor reddettiği kişi peşinde koşuyor ahshhdsj
Onu dedim zaten.
Yok anladım. beni reddeden kişi benim peşimde koşuyor
Güçsüz biri o zaman. bence boş verin onu görmezden gelin
Aciz biri bence
Ay ne alaka üzülüyor sevdiği kişi reddedince
Yok ben ağlamadım sadece şaşırdım.
Güçsüzlük ifade etmez. Gözler ruhun aynasıdır ne kadar çok sevdiğini gösterir
Yok ben ağlamadım sadece şaşırarak yüzüne baktım şok olmuş şekilde 😂 çünkü bana umut veren oydu şaşırmak ve şok olmak üzülmek guçsuzluk değil herhalde
Değil elbette, bir beklentin var ve sonucun böyle olacağını belki tahmin etmiyordun normal
Zaten bana ilk ilgisini kendisi belli etti bende karşılık verdim red yedikten sonra, uzak durdum sonra çok garip hallere girdi midem bulandı bir kızı getirdi gözüme sokar gibi kiskandirmalar yapti şimdide peşimde dolanıyor konuşmak için uğraşıyor iğrenç şekilde
Durumlar ne kadar olumsuz görünse de bazen gerçekleri anında görmek kadar güzeli yok. Abuk subuk bir ilişki ile uğraşabilirdin ancak ergen hareketleri ile ben buyum demiş. uzak durulması gereken insan tiplerinden
Başta da ergen hareketler yaptı böyle havalı kasinti kasintı yurumeler herhalde bir tek ben bakmışım ona bu kadar ergenliğe başka açıklama bulamadim ve o kızdan sonra da yüzüme bile bakamiyor utançtan kafasını egiyor sürekli peşimde dolanıyor konuşmak için çırpınır halde gercekten çok itici değil mi ya herhalde ergen beyni ile şöyle dusundu bu kız bana aşık peşimde dolanır durur
Muhtemelen ilgi çekmeyi seviyor, hislerini paylaşman onda bi özgüven yarattığı için burun kıvırıp egosuna yenildi. Bu durum belki bir şekilde tolere edebilirdi ama başka bir kızı sana karşı kullanması hoş bir hareket değil yazdıklarının üzerine ekstra bir şey eklemeyi düşünmedim bende senin gibi düşünüyorum peşinde koşacağını düşünüyordu ama aksini görünce asıl hayal kırıklığını yaşayan o olmuştur
Harika bir yorum yaptın 👏 tam olarak düşündüklerimin aynısı evet başta tolere edebilirdim ama kızı getirmesiyle beraber çok gururum incindi. Evet daha sonra hatta kız koluna girince çocuk benim bunu görmemden dolayı çok rahatsız oldu. Sonrası zaten çocuk senin dediğin gibi depresyon hallerine girmişti yüzüme bile bakamiyordu utançtan korkuyla konuşmaya çalışıyordu 🤷🏻♀️ ama affedilecek gibi değil artık
Hayır insansın ve doğal olarak için acımış bu gayet normal bir durum
Yok ben ağlamadım sadece şaşırarak yüzüne baktım şok olmuş şekilde bu da güçsüzlük mu çünkü bana çok umut verdi
Ah ya nefret ediyorum böyle erkeklerden pislikler ya umut verip defolup gitmeyin sonra ya.
Seni anlayabiliyorum.
Aksine güçlü olduğunu gösteriyor bu.
Yok ben direkt dedim sevgilin varsa niye bana böyle davrandın diye o an orada ne diyeceğini şaşırdı yanlış hissettirmişsem özür dilerim felan diyip gitti o an egolu haldeyken birden neye uğradığını şaşırdı sonra gitti bir kız getirdi nispet yapar hallerde hiç biri umrumda olmadı şimdide berbat halde konuşmak için çırpınıyor ne sevgilisi varmış ne bir şey ergen beyniyle peşinden kosturmaya çalışmış
Uzaklaş ordan cidden bak böyle insanlar hasta eder adamı yazık etme kendine yüzünü bile görme konuşma
Zaten ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışırken sinirlerim çok yıprandı sence nasıl bir ruh hastalığı bunu yaptırıyor
Bu narsizm ve kendisi narsist.
Toksik bir insan yani ve çok büyük darbeler alırsın ruhunda
Bunu ona söyledim benim ilgimle beslenip kendi egonu tatmin ettin hasta ruhlusun narsistlik kişilik bozukluğun var git tedavi ol dedim. Ya bir de şöyle bir şey oldu bir iki kere ona karşı ilgimi farketti çok korkutucu şekilde gözlerinden ego fışkırıyordu ürkütücü gelmişti o an dedim bu çocuk narsist mi acaba diye
Evet canım kesinlikle narsist ben bunu yaşamış biri olarak sana diyorum ki kaç ordan uzak dur konuşma asla
Telefonla konuşur gibi hallerde ama kimseyle konuşmuyor rol yapıyor Peki hem nasıl bu kadar egolu olup hemde nasıl utangaç çekingen çocuk gibi olur narsistligin çesitleri olur mu
Onu bilmiyorum ama tehlikeli bir tipmis bunca anlattığın şeye göre
Evet ne ayak olduğu belli değil sağlam ayakkabı değil
Aynen işte bu yüzden elinden geldigince onu görmemeye duymamaya onunla konuşmamaya çalış
Yok laflarimi çakıp kurtuldum
Nasıl yani
Yani hakaret ettim bir daha bana bakarsan seni rezil ederim diyip kurtuldum
Umarım gerçekten kurtulmussundur
Yok ya kurtuldum. Acaba o kız arkadaşı olan neden kiskandirma gibi bir saçmalığa alet oldu kızın hakkında iyi şeyler söylenmiyor menfaatci felan diyorlar arkadaşından da böyle çocuk gibi hallerdeydi kiz
Demekki bu çocuktan bir çıkarı vardı
Ya şey diyorlardı bir ortama girer herkese sirnasir kimden otlakçı olabildiğini anlarsa, ona yapışır onla devam eder diyorlardı bu çocuk biraz saf yönü var ilk tanistigi insan yüzüne bakınca böyle cocuksu bir ifadesi var. Neyse bunlar yemeğe felan da gidiyordu daha hiç tanışmadan bir gariplik olduğunu sezdim ve içimden dedim ki, bence bunlar yemeğe gidince, çocuk parayı ödüyordur ne bileyim sanki çocuğa şey diyor işte hadi gidelim yemeğe çocukta kalkıp gidiyor 😂
Tamam işte herkesi kullanıyor kız ve manipülasyon yeteneği çok yüksek
Kıza mesaj attım hesap sordum bana karşı bir kaç yanlısı olmuştu benden korktu dedi benden ne istediğini öğrenebilir miyim fela
Kaç yaşındasın
25
Zorla belanın üstüne düşüyorsun ilginç bırak salla gitsin kim ne yapmış kim ne demiş şimdiden bu kadar yıpratma kendini
25 mi valla kusura bakma yanlış anlama beni ama ben 18 falan sandım
Neden?
İnsanları daha çok o zamanlar bu tarz konularda bu kadar aksiyonlu olur çünkü.
Benlik bir sorun var mı karşı taraf 25 üstü olduklarina rağmen kiskandirma alay etme eğlenme olaylarına giriyor benim tepki vermem normal değil mi
Yok anlıyorum seni insanlar bulaştığı için tepki vermen çok normal.
Ama kendi iç huzurun için sana tavsiyem böyle toksik, ruh hastası insanlardan uzak durmalısın ki başına bela olmasınlar uğraşma böyle şeylerle.
İnsan enerjisini başka şeylere harcayabilecekken böyle şeylere harcamamalı.
O kadar haklısın ki aslında bu kadar takma nedenim çocuk benden kaçıyor insanca anlatmıyor. Benimde zoruma gitti tabiki. Yok kıza dedim sana bir şey yapacak değilim depremde yakınlarımı kaybettim siz gelip benimle eglendiniz ben daha kötü bir hale geldim 25 yaşında insanlar olarak yaptığınız hiç hoş değildi yoksa kıza bulaşmiyorum zaten oda utandı daha cevap vermedi engellememis beni
Umarım sorununuzu bir an önce çözersiniz ve sizin için her şey yoluna girer.
Hayatını kaybeden tüm akrabalarınız içinde Allah rahmet eylesin.
Yok artık isim bitti onlarla kıza yazıp icimi döküp hakkımı ikisinede helal etmedim. Amin teşekkür ederim
İyi yaptınız eğer rahatladıysaniz o zaman artık yeni bir sayfa açmanız için hayırlı olsun kolay gelsin.
İyi günler dilerim 😊🙏
Teşekkür ederim dinlediğin için gerçekten insanların başına neler neler geliyor ben ucuz kurtuldum mesela bir arkadasim var beş yıllık sevgilisi aldatmışti meger başka kızla da sevgiliymis onla evlendi bir de yüzsüz gibi arkadaşımı arayıp şey diyor arkadaşım olalim felan
Yuh yav ne biçim insanlar var.
Allah başka dert vermesin size.
Hovardayim ben karaktersizim demisti. Amin sağolun sizede inşallah
Hiç reddedilmemiş birinin egosunun yerle bir olup özgüveninin kırılmasıdır.
Yok özgüvenim kırılmadı çünkü o ilgisini belli etti ben karşılık vermistim bana çok umut vermişti. Yok ben ağlamadım sadece şaşırarak yüzüne baktım şok olmuş şekilde hatta direkt sordum niye bana böyle böyle davrandın diye o da bu sözümü beklemiyordu. Yanlış hissettirdim özür dilerim diyip kaçıp gitti
Hayır aksine beklediği yanıtı alamadığı anlamına gelir. Bu bir kişisel yapı olduğu için bunu değiştiremez insan
Yok ben ağlamadım sadece şaşırarak yüzüne baktım şok olmuş şekilde bu da güçsüzlük mu çünkü bana çok umut verdi
Güçsüzlük değil aynısı benim de başıma geldi. Bir kız vardı baya takılıyoduk kankaydık, lunaparka gidiyorduk ordan kahve içmeye ordan barlara falan sürekli takılıyoduk. Sonra bana teklif etti bende beklemiyordum. Ben kabul etmeyince bana dedi ki hareketlerinden ve yaptıklarından dolayı benden hoşlandığını sanmıştım. Ama yanlış anlamış çünkü ben arkadaş olarak görüyordum kendisini. Sonra üzüldü yani bende kalktım masadan. Bence bizde de sorun var. Bazı şeylere tolerans gösteriyoruz bundan dolayı da karşı taraf umutlanıyor. Bence sendeki güçsüzlük değil en fazla 1 2 aya unutursun
Yok biz arkadaş değildik, bana karşı ilgisi barizdi ve zaten ilk o başlattı zaten bu olaydan sonra pişman olup peşimde dolanıyor
Yani o zaman erkek arkadaşının amacını anlamış değilim. Kafası karışık bir insan herhalde
Üzerimden ego kasıyor çok itici gözüküyor haberi yok
İtici gözüküyorsa niye konuşmaya devam ediyorsun. Bende siz kızları anlamıyorum. Madem bu kadar şikayetçisin bu durumdan. Niye hala konuşmaya devam ediyorsun.
Konuşmuyorum onunla zoruma giden şey tüm bunlara rağmen benim peşimde dolanması
Anlıyorum engelleyebilirsin onu rahatsız ediyorsa
Yüz yüze gerçek hayatta peşimde dolaniyo
Adam gibi söyle rahatsız oluyorum de emniyete gidecem de şikayet ederim seni falan de. Bu senin elinde olan bir şey
Dedim bir daha bana bakarsan seni rezil ederim
İyi demişsin
hayır üzüldüğü anlamına geliyor ki çok normal
Yok benim gözlerim dolmadı, bana umut vermişti bende ilgisine karşılık verdim 🤷🏻♀️ daha sonrası sevgilim var dedi reddetti bunu dedikten sonra uzak durdum şimdide bana nispet yapar gibi başka kızla kıskandiriyor benim yine umrumda değil, şimdide kuyruğu sıkışmış gibi peşimde dolanıp duruyor konuşmak için çırpınıyor artik ben şey anladım hani bu kız bana aşık niye peşimde dolasmiyor felan 🤷🏻♀️
aman salla gitsin ya. hayatını aptalların aptal hareketlerini anlamlandırmaya çalışarak geçirme.
O kadar haklısın ki sandı herhalde çok aşigim peşinde dolanacam baktı uzak duruyorum böyle sacmaliyor işte
bence şu andan itibaren kendine onunla ilgili soru sormayı da bırak. hayvanat bahçesinde gördüğüm garip hareketler yapan bir maymundu de geç
Öyle gerçekten kötü insanlar her yerde
Hayır
Ağlamadım zaten sadece şok oldum
Ağlayadabilirsin ki, gerçek güçsüzlük duygularını gizlemektir
Benim üstümden ego kasıyordu mesela kendisi ilgisini belli etti bende karşılık vermistim sanki ben ona aşığım gibi hallere giriyor. Reddettikten ertesi gün üzülüp uzulmedigime bakıp ego kasiyordu ve benim planlarım var diyip bana duyuruyordu sonra başka kızı getirmeler nispet yapar gibi gülüp eglenmeler.. şimdide peşimde koşuyor konuşmak için
Yooo sevdiği anlamına gelir
Benim gözlerim dolmadı sadece şok şekilde baktım yüzüne bana umut veren peşimde dolanan oydu çünkü neyse direkt sordum niye böyle davrandın o zaman diye oda şaşırdı bunu söylememi beklemiyordu jajsjs yanlış hissettirmişsem özür dilerim diyip kem kum edip gitti üzüldüm tabi ama gözlerim dolmadı ağlamadım
Yani seni bilmem ama sorduğun sorunun cevabı bu... seven insan ağlar
Evet
Yok ben ağlamadım sadece şaşırarak yüzüne baktım şok olmuş şekilde hatta direkt sordum niye bana böyle böyle davrandın diye o da bu sözümü beklemiyordu. Yanlış hissettirdim özür dilerim diyip kaçıp gitti
Ahahah ay isini yapmistim
Nasıl
Bak sana tuyo veriyom boyle yaparak erkeklerin gozunde ezik gorunursun ayni seyi bi kiza yaptim diyorum neden
Cunku bu kizlar genellikle takinti halina geliyor ayriliklarlarda zorluk cikartiyor
Benim suçum yok ki o bana ilgi göstermişti karşılıklı şekildeydi bir iki konuşacaktik arkadaşlarim olduğu için ortam olmadi bende gidip bana karşı bir şey hissedip hissetmediğini sordum oda sevgilim var felan diyince bende dedim niye o zaman bana böyle davranıyorsun oda yanlış hissettirdim dedi felan bende daha uzak durdum. Yani ben onun ilgisini çok net gördüğüm için sordum neyse, sonra zaten uzak durdum o ise arkadaşı olan kızı getirmiş, bana nispet yapar gibi hallere girdi kiskandirma bilmem ne ben yine sustum sonra da yüzüme bile bakamiyor utançtan sürekli korkakrak peşimde dolaşıp benimle konusmak istiyor yani ben eziklik yapsaydım çocuk senin gibi olup benden uzak dururdu ama kendisi sürekli peşimde dolanıyor
Haaaa cocuk senin pesinde he niye sen bulunmaz hint kumasimisinki cocugun sevgilisi oldugu halde senin pesinden kossun
Birincisi sevgilisi yok. İkincisi evet peşimde dolanıyor benim istediğim bir şeyi gidip kendisi getiriyor v. s sorun şu ki bu çocuk ergen
Ergen coxukla ne isin var knka ya uff ne yaparsan yap
Bende onu dile getiriyorum bu ne rezillik tarzında. Ne sevgilisi vardı ne bir şey benimle olmak isterken egosundan havalı gozukecem diye sacmaladi durdu şimdide berbat halde dolanıyor
Sanane sen dusunuyon birak dusunme bile degmez
Öyle iğrenç biri
Hayir gelmez
Evet