Arkadaşlar kızla her 3 buluşmanın 1 inde kızı opuyom. Yani ozluyom dayanamiyom falan neyse bu normalde bişey demiyodu bugün bastı tribi bana kendi öptü titredi hatta operken falan. Sonra bana bastı fırçayı böyle olacaksa hakim olamiyosan kendine görüşmeyek ben seni seviyom ciddi düşünen böyle yapmaz bilmem ne falan diye. Daha önce de uyardı da ben duramadim yalan yok. Şimdi kız yaparken yapiyo yaptıktan sonra böyle etti güvenim sarsildi bilmem ne dedi. Şimdi tabi ozur diledim kötü bi niyetim yok bi daha yapmayacam falan diye de niye böyle yaptı bu? Sadece suçlu benim gibi tavır aldı bana neye uğradığımı şaşırdım ne yapiyim artık sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevgilinizin size neden soğuk davrandığını anlamak için açık bir iletişim kurun. Onunla samimi bir şekilde konuşun ve hislerinizi ifade edin. Öpüşme sonrasında yaşadığınız değişiklikleri fark ettiğinizi ve onunla bunu konuşmak istediğinizi belirtin.
Soğuk davranışların ardındaki nedenleri anlamaya çalışın. Belki sevgilinizin stresli bir dönemden geçiyor olabilir veya başka bir konuda endişeleri olabilir. Empati yaparak, onun bakış açısını anlamak ve duygusal olarak neler yaşadığını kavramaya çalışmak önemlidir.
Sevgilinizle açık bir şekilde ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi paylaşın. Öpüşme sonrasında duygusal bağlantı ve yakınlık hissetmenin size önemli olduğunu ifade edin. Birbirinizi daha iyi anlamak için bu konuda açık bir iletişim kurmanız önemlidir.
Soğuk davranışı anında hemen bir sonuç beklemek yerine sabırlı olun. İlişkilerde zaman zaman zorluklar yaşanabilir ve herkesin duygusal tepkileri farklı olabilir.Soğukluk geçici bir durum olabilir ve zamana ihtiyaç duyabilir. Sevgilinizin sürekli soğuk davranması veya sizi sürekli ihmal etmesi durumunda, sınırlarınızı belirlemeniz önemlidir. Sizin duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamayan bir ilişkide mutlu olmanız zor olabilir. Kendi mutluluğunuzu ve ihtiyaçlarınızı gözetmek önemlidir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana abartı geldi. Kendi yapmasa neyse ama kendi de yapıyormuş
038 Yorumla
Soran+1 yılİşte kendisi de yapıyor hatta geliyo dudaktan opuyo beni sonra birakiyo lan o halde nasıl duruyum ben
Cevap sahibi+1 yılBana saçma geldi
Soran+1 yılSaçma gerçekten hanj amacı ne bilmiyorum ya da hoşuna gittiğini mi saklamaya çalışıyor napiyo ama ben bi daha diycem bana temas etme kesinlikle diye ters tepmez de mi
Cevap sahibi+1 yılO zaman evet bence sen de öyle yap. Bahsettiğin şey sadece öpmek dimi bu arada? Değilse de fark etmez ama. Sen de aynı şeyi de ona bakalım o napıcak
Soran+1 yılSadece öpmek ya baska bişey yapmiyom zaten yeltenmiyom bile ciddi düşünüyorum kizla yasancak seyler kalsin diye
Cevap sahibi+1 yılAnladım kanka ama yaptığı şeyde bir mantık bulamadım. Saçma yani.
Soran+1 yılBak ne yapiyo biliyo musun geliyo beni opuyo dudagimin kenarindan ya da dudaktan sonra elini bacagimin üstüne koyuyo sariliyo sirtimi sivazliyo falan bence bilerke yapiyo sonra böyle oluyo. Her opmemde de kız titreyerek bosaliyo bayağı her seferinde titriyo kız ama hala neye inatlasiyo anlamadım
Soran+1 yılBence bilerek yapiyo sonra suç bastiriyo zorla ben öpmüş oluyom gibi aynı oluyo
Cevap sahibi+1 yılÖpmeyle mi boşalıyor?
Soran+1 yılHeralde evet çünkü hatta birinde ah diye inledi bir sürü titriyor zangir zangir kız herslde bosaliyo yani sonra birakiyo beni
Cevap sahibi+1 yılDeğişik
Soran+1 yılİnan bende dahil kimse çözemedi bu kızı dur bakalım bide ben kendimi gerj cekicem nasıl oluyomus gorsun
Cevap sahibi+1 yılBi öyle yap sonra buraya yazsana ne tepki verdiğini merak ettim
Soran+1 yılTamam olur buraya yazarım sonra bi deneyim bakalım da. Ama bilmiyorum ciddi düşünen insan bunu düşünmez hakkımda böyle dusunuyosan gorusmeyek vs yaptı hani ayrılalım değil de görüşmeyelim dedi bi süre dedi
Cevap sahibi+1 yılBu daha da saçma. Kanka sen sevgisinden emin misin? Kız dalga geçiyor gibi
Soran+1 yılSon zamanlarda çok olamiyom ne yalan diyim ilgilenemiyo pek gerçi arkadaslarina bile yazmiyo da benle de çok az ilgileniyo işte iş yerinde mola saatlerinde ariyo bide aksam çıkınca eve geçince uyuyana kadar konusuyoz yanj öyle. Nasıl dalga geciyo yani sence
Cevap sahibi+1 yılDeğişik bir arkadaş hakkınızda hayırlısı olsun
Soran+1 yılAmin amin de hani ne bileyim bak kız zaman ayiriyo çok yorgun olsa bile hani sevgisinden emin olunmuycsk bişey yok aslında annemi bile arar sorar sürekli işte kendi anneside biliyor bizi. Ama diyo ki aramızda ciddi bişey yok yani işte nişan söz gibi o yüzden yapmayalım diyor bilmiyorum
Soran+1 yılBu bence biraz da evliliğe beni zorluyor erkenden evlenelim der gibi sanki ama bilmiyorum çünkü daha 1 sene falan var evlenmemize ve işte cevresinde evlenenler var arkadaşları ondan mi heves ediyo acaba
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı kanka ne diyeyim
Soran+1 yılAmin inşallah ama bu evlenince de böyle yaparsa açık konuşuyum boku yedim ben
Soran+1 yılNeyse dur bakalım bi istek bende yok ya o tattigi zevki elbet isteyecek ben bı yüz vermeyim bakalım nolcak
Cevap sahibi+1 yılO kadar da yapmaz herhalde. Belki bizim bilmediğimiz kendince mantıklı bir sebebi de olabilir. Bence sen iyice bi konuş bu konuyu.
Soran+1 yılNe diye konuşcam ki 50 kere söyledim hala hakim olamiyon kendine diyo sanki bi ben zevk alıyom anlamadım ki dedim onada ben seni seviyorum sadece seni arzuluyorum dedim hoşuna da gitti ama yok daha ne diyim ki
Soran+1 yılBi sariliyom mesela hemen hadi gidelim yuruyelim bilmem ne içimde olani olduruyo benim ya tenha bi yere cekiyo opuyo ben devamını getirdim diye suçlu oluyom anlamadım ki
Cevap sahibi+1 yılBizde anlamadık kanka
Soran+1 yılDediğim gibi yapcam artık görsün bi nasıl oluyomus iyice gıcık oldum var ya sabahtan beri özür diliyom yaptığımda ne varsa bide öptüm asli arasi bu kadar
Soran+1 yılSeninde kafanı utuledim kusura bakma shskskkddk
Cevap sahibi+1 yılYok sorun değil 😇
Soran+1 yılŞimdi kız hani normal çok canım cicimli değiliz ama yinede normal yani arıyor gene beni sürekli napiyosun falan diye ben biraz soğuk davraniyom sence konusuyum mu kizla benle ciddi mi düşünüyorsun sen diye çünkü ben onu yüzyüze anneml bile tanıştırdım sonra bana dün dedi ki nişan falan olmadı ya daha ciddi bişey yok ortada falan dedi ben mi yanlış anladım acaba kırıldım yoksa o lafına nisanli olsak değişen şey ne ki
Soran+1 yılElbette farklı olur ama ben kızı kandirmak niyetinde olsam direk Nisan yapar isimi gorur nisani bozarim yani yapan çok bu bir ölçüt mü ki karakterle alakalı bu
Cevap sahibi+1 yılBence bi konuş niyeti ne
Soran+1 yılŞimdi bugün de kendisi öptü ben hiç dokunmadım yine bana soğuk yapıyor ne yapıyım ben şimdi buna konuscaz dedi de ne konusuyum
Cevap sahibi+1 yılKardeşim valla bilmiyorum hakkınız da hayırlısı olsun ben çözemedim
Soran+1 yılValla kafayı yiyecem ne diyim ben bu kıza şimdi sence yani öptüm diye kızıyo opmesem sevmiyon mu niye opmedin diye darlayacak napiyim ben
Cevap sahibi+1 yılKanka bu kadar sıkıntıya giriyorsan daha fazla uzatmanın anlamı yok. Sevgi böyle bir şey değil çünkü
Soran+1 yılKonuscam şimdi bakalım detaylıca karı koca değiliz daha falan yapıyor bana da ayarı verecem bakalım bi
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı
+1 yılsevgilimğ öpmeyeceksem ne yapayım mk hiç gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende bilmiyorum bana çok kırılmış falan da ben buna cevap olarak ne diyebilirim benim ona o gözle baktığımı düşünüyor heralde bilmiyorum ne desem yerinde ve kararında olur örnek bi konuşma yazar mısın
Suçlu sen değilsin çok takılma bence
039 Yorumla
Soran+1 yılAga ama öyle bi bastırdı ki elli kere dedim hep sen yapiyon hakim olamiyon kendine işte falan diye çok kötü oldum hani ciddi dusunen bunu yapmaz dusunmez falan diye yardirdi bana
Soran+1 yılŞimdi de çok kırılmış da öyle diyo uyuycam dedi yattı
Soran+1 yılYeri var zamanı var her şeyin diyo bende isterim senle birşeyler paylasmak ama diyo zamanı vsr yeri var daha aramızda ciddi bişey yok diyo
Soran+1 yılCiddi bişey gosterme derken evlilik manasında mı yoksa hiç temas etmeyim mi
Soran+1 yılYok yani daha aileler tanışmadi nişan söz falan yok diyo yani o anlamda diyo
Soran+1 yılAileler tanışmadi ve evlenmemize 1 2 sene falan var onun için tam ciddiye işin binmeis için zaman var falan dedi bizim iliskimizde 1 sene oldu
Soran+1 yılMesela bende artık hiç temas ettirmesem kendime olur mu sence kız beni seviyo hani eminim bundan da mantıklı bi adım olur mu
Soran+1 yılNasıl yani ayrılık derken ayrılmak mı istiyo ki ama kız bunu sürekli söylüyordu abi biz 6 aylıkken de diyodu hani bilmiyorum nasıl gideriyor ama benle çok zevk aliyo titreyerek bi hal oluyo hani bide çok dirayet gösteriyo kız öyle diyim yapmamak için ama en son fren patlıyor ondan mı korkuyo acaba
Soran+1 yılİleri gitmekten korkuyo zaten korkusu o ama ileri gidecek bi ortam da yok anlamadım bide dediğin gibi nasıl karşılıyor bilmiyorum valla ben en son böyle 3 4 gün önce öptüm onda iyice titredi falan inledi ilk kez biraz da hatta titrerken dolu yani kız ama bi birakmiyo kendini
Soran+1 yılKız çok yoğun çalışıyor hacı 11 12 saat falan yorgunluktan suyu çıkıyor belli goruyom her gün yani ama ne diyim oyleyse de yapacağım bişey var mı ki
Soran+1 yılKonustum hacı dedim ben sadece seni arzuluyom falan dedim bi ara yine bundan dolayı trip attı bana öyle dedim bende hoşuna da gidiyo böyle diyince ama yok. Ben artık sarılma öpme bişey yaptırmıycam geliyo dudaktan beni opuyo yukseltiyo sonra bırakıyor diyo ki dokunma nasıl dokunmayim ben o saatten sonra nasıl hakim oluyum
Soran+1 yıl50 kez de dedim ileri zaten bişey düşünmüyorum diye daha ne diyim hacı hiç de yanasmadim ilerisine zaten yapacak bişey yok hiç temas etmiycem bi sure
Soran+1 yılAynen öyle bende öyle yapacam bu ne ya bende mi var bi tek bu istek kendi gelsin napiyim
Soran+1 yılTamam hacı kendini öptürmeye calisyo geliyo sariliyo dudağımin kenarini falan opuyo elini bacağıma koyuyo nasıl duruyum ben sonra bilerke yapiyo bence de işte suç bastırıyor bence yoksa hoşuna gitmemesi zor yani
Soran+1 yılHer seferde titreyerk bosaliyo haci operken kendinden geciyo kız
Soran+1 yılTamam hacı birebir aynısını yapıyım o zaman şey yapıyım mı ya da işte o öpmeye çalışınca geri cekiliyim falan olmaz de mi o
Soran+1 yılYok bak hacı biliyom bazen suratı ateş gibi oluyo yanıyor kız bildigin ama genede yanasmiyo mesela orada da birakcam artık ne yapiyosa yapsin biraz da ben cekiliyim geriye bakalım ne degiscek
Soran+1 yılTamam hacı ikiletmem bile bi daha tamam der çekilirim
Soran+1 yılKızın o titremesi bosalmadan mi orgazm olmasından mi oluyo haci
Soran+1 yılKızın titrmesi neden oluyo peki hacı titredikten sonra birakiyo beni
Soran+1 yılBosalmis mi oluyo yani orgazm mı oluyo yoksa
Soran+1 yılAnladım hacım tamam bende onu muhtaç birakiyim bı görsün bakalım nasıl oluyomus yansın iyice anasını satiyim banane bi bende mi var bu istek
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Kızlar yaparsa suç değil sen yaparsan suç
017 Yorumla
Soran+1 yılYa yok abi aşırı keyif aliyo kendisi de bakma deli gibi opuyo sonra titremeye basliyo bosaliyo herhalde ondan sonra ver yansın bana ben hakim olamamis oluyom hep özür diliyom bu konuda
Soran+1 yılYa yok geliyo opuyo biraz beni yukseltiyo ben devamını getirince suçlu oldum ben yapsam da sen yapma diyo bildiğin bana
Soran+1 yılDedim sen öptün diye öptüm diyom bunu ben mi baslattim dedi ordan yürüdü
Soran+1 yılBilmiyorum valla ama karar aldım elini bile tutmuycam artık öpmesin beni de biraz da öyle deneyelim bakalım bi bende mi var bu nefis
Soran+1 yılKendini kötü hissetmis hani ben kötü bakiyomusum sanki güveni kırılmış her buluşmada nerdeyse opuyomusum
Soran+1 yılYok opturmuycem artık uzaktan uzaktan devam edelim biraz da görsün bakalım niye derse de diyecem hakim olamiyom sonra kendime diye
Soran+1 yılBiraz da benim değerimi anlasın de mi abi bi bende yok ya bu nefis kendi yapışsın biraz da
Soran+1 yılİşte bende bilmiyorum bana çok kırılmış falan da ben buna cevap olarak ne diyebilirim benim ona o gözle baktığımı düşünüyor heralde bilmiyorum ne desem yerinde ve kararında olur örnek bi konuşma yazar mısın
Soran+1 yıl1 yıl oldu abi daha diyor ki işte aileler tanışmadı söz nişan olmadı ya ciddi bişey yok ortada dedi bide 1 aydır uzak duruyodu dedi ki bunun da etkisi var falan yaptı bana
Soran+1 yılŞimdi mesela aramız iyi gibi abi bana bı soğukluğu yok kızın da ben biraz soğuk kaldım hani dün yok hakim olamiyosan gorusmeyek yok işte daha ciddi bişey yok bilmem ne diyince zoruma gitti bayağı. Her bulusmada nerdeyse yelteniyomusum ben öyle dedi bana da. Sanki ben öyle niyetim olsa Nisan yapar yapacağımı yapar nisani da bozarım haksız miyim abi kız ya ayrilirsak diye bakiyo hep olaya o şekilde hareket ediyo
Soran+1 yılÖyle yapiyom abi zaten şimdi kesin dusunecek opmesine izin vermedim ondan yapiyo diye de alakası yok çok kırıldım bu laflara abi 1 yıl olmuş hiç böyle mesajda bile bi imada bulunmadım sapık gibi nasıl baktı bana abi ağrıma gitti
Seviyorsan dokunma
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum çok seviyorum da aga kendi de çok keyif aliyo ben ondan yapiyodum hoşuna gidiyo diye o da bana bastirdi sen tutamiyon kendini diye
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenmi ayrilirsin benmi ayriliyim
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki hani bu kızın temiz kalmak istediğini göstermez mi ki biraz
Cevap sahibi+1 yılYok yok daha fazla kurcalama kız seni arzulamiyo ilk başlarda bendede oyleydi 1 yıllık ilişkimde oda ayniydi sonra kendime bakmaya basladim daha iyi oldum sporla falan simdi kız kolem oldu bana neler yaziyo basta bunlari tahmin bile eddemezdim ama benim için aşkta arzuda vardir arzusuz aşk olmaz arzulatmayo dene kendine olmuyosa sal
Soran+1 yılMesela nasıl yapabilirim onu da ben kendimi iyice bi geri çekecem spora gidiyim diyom ona da yok diyo başka kızlarla da arzuluyo beni ama bu niye böyle anlamadım galiba ben yakın olduğum için oldu ya da bu çok ağır ilerlemek istiyo bilmiyorum. İşte artık diycem bana dokunma öpme hakim olamiyom sonra diyecem bakalım tepkisi nolcak
Cevap sahibi+1 yılKızla ilerlerken yalnis yapiyosun ozmn onu bosaltman lazim elinle illa icine sokmana gerek yok pantolunundan hizlica mastürbasyon yap kizaa delirtt sonra bagimli oluyor ztn
Soran+1 yılHe öptüm diye böyle diyo dokununca ağzıma sivar denedim onu da denedim ona da kiziyo ndskdkkdkd
Cevap sahibi+1 yılAghahahahaha heee knk ozmn baska yontemlerle arzulattir onu 😂
Soran+1 yılİşte o nasıl olcak onu da bilsem iyi olur da neyse sbsksmkskd
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt