• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Telefonunu gizleyen sevgili aldatıyor mudur?

Alfia
Alfia Takip Et
Master Yaş: 106
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
815
Yapay Zekaya Sor

Arkadaşlar sevgilim olmadığı için bu soru benden düşer :d

Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu beğenen elleriniz dert görmesin ❤️
Telefon Soruları Aldatma Soruları Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
    AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Açıkçası telefonlar kişiye özeldir Yani bir insanın cep telefonunu karıştırmak bence büyük saygısızlıktır evli de olsanız sevgili de olsanız bu böyledir ama size karşı ilgisi azaldıysa gerçekten sevgisini göstermiyorsa hep başka şeylerle ilgileniyorsa anca böyle bir şüphe karşısında belki takip edebilirsiniz ama onun dışında telefonunu gizliyor ortada bırakmıyor bana vermiyor gibi söylemlerde aldatıyor düşüncesi kesinlikle yanlıştır.

Sen ailevi bir sıkıntısı olabilir kimsenin bilmemesi gereken şeyler olabilir çünkü bazen ailede öyle şeyler olur ki eşiniz ya da sevgilinizin bilmesini hiçbir zaman istemezsiniz

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 263,2b cevap paylaştı.

Evet bence aldatıyor olabilir aldatmıyorsa bile kesin bir şey saklıyordur ben eşime veya sevgilime güvendiğim için neden ondan telefonumu ya da herhangi bir şeyi eşyamı saklayım ki? ama yine de her insan farklıdır. ama beki de özel alanı olsun istemiş de olabilirler. bazı durumlarda telefonu gizlemek, aldatma veya gizli bir ilişki belirtisi olabilir. Bir kişi, geçmişte güvensizlik yaşadığı veya aldatıldığı için telefonunu gizlemek isteyebilir. Bu durumda, güven konusunda sorunlar olabilir, ancak bu durum her zaman aldatmayı doğrulamaz. Eğer telefonun gizliliği, genel olarak ilişkinin şeffaflığından kaynaklanan güvensizlikler veya diğer şüphelerle birlikte geliyorsa, o zaman aldatma olasılığı düşünülebilir. Aldatma şüphesi durumunda, iletişim ve güven önemlidir. İlişkide açık bir şekilde konuşmak, duyguları ifade etmek ve güven oluşturmak önemlidir. Eğer ciddi bir şüphe varsa, ilişki danışmanlığı veya güvenilir bir üçüncü tarafa başvurmak da yardımcı olabilir. Ancak, aldatma iddialarının kesin bir kanıtı olmadan suçlamalar yapmak, ilişki üzerinde daha fazla zarar verebilir.

1
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Bunu bu şekilde görmemek lazım. Başka sorunlarda olabilir. Mesela yine bir aldatma türü ancak sadece instagramdan veya herhangi bir platformdan bakmayı seviyordur. Sana komik gelecek alışkanlıkları olabilir. Oyun bağımlısı olabilir ve senin bilmeni istemiyordur. Küçük kumar alışkanlıkları olabilir. Bunu oturup düzgünce konuşmanız lazım yoksa bu sürekli sizi rahatsız edecek.

0
    0 Yorumla
  • Sadeceruy4
    Sadeceruy4 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Benim erkek arkadaşım benim telefonumu istediği gibi kullanıyor bu benim için hiç problem değil sonuçta gizlim saklım yok ama ben onun telefonunu aldığımda vermek istemiyor hemen geri alıyor ama kendisi açıp gösteriyor mesela dm kutusunu WhatsApp sohbetlerini onun elindeyken bakıyorum ama telefonu kendim alıp kendim bakamıyorum hayır illa bakiyim demiyorum ama o benim telefonumu istediği gibi alıp kullanırken ben neden bakamıyorum o yüzden kızıyorum ona hep

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

49

Cevap

58

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 65b cevap paylaştı.

Telefonu gizlemesi benim ona olan güvenimi kırar ve aldatma riski de vardır

1
    0 Yorumla
  • Efendi_Bey
    Efendi_Bey Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.

Geçen hafta kahvaltıya gittiğimde arkama bir çift oturdu. Kendi aralarında konuşurken kız, çocuğun telefonunu istedi. Çocuk haliyle telefonu vermek istemedi muhtemelen sıkıntılı bir telefon :D Kız üsteleyince çocuk inanılmaz mantıklı bir hamle yaptı ve dedi ki eğer bana güvenmiyorsan bitsin bu ilişki dedi ve masadan kalktı gitti hahahaha :D Sonra kız da ulan durduk yere şimdi çocuğa ayıp ettim, farklı imada bulundum diye kendisini suçlu hissedip aşkım aşkım diye kalkıp çocuğun peşinden gitti :D Sek erkek ya, hem sıkıntılı telefonu kıza vermedi profesyonel davrandı, hem de kızın tavrından dolayı ilişkiyi bitirdi ve kızı suçlu durumuna düşürdü ve ilişkisini kurtarmış oldu :D Ve bu konudan ayrılık yaşandığı için muhtemelen kız bir 3 ay daha çocuktan telefonunu istemez :D Helal olsun yiğidim.

2
    0 Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ihtimal mevcut ama tek anlama yolu bu değil. Mesela senin yanından kalkıp giderken her seferinde telefonunu da alıp gidiyorsa asla senin yanında bırakmıyorsa çalma yahut mesaj gelme ihtimalini düşünüyordur bu birincisi. İkincisi de yanyana oldugunuz bir anda onun telefonunu almak icin uzandiginda eli refleks olarak telefonuna gidiyorsa bu da suçluluk psikolojisi olabilir. Yazın bunlari😂

2
    14 Yorumla
    • RidvanB90
      RidvanB90
      +1 yıl

Ahahah sen şeytaaan 🤣 bir tecrübe var gibi gibi 🤣🤣

Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

Aldatıldım evett orası ayrı da tecrubeyle sabit bir şekilde soylemedim bunları, mantıken söyledim. Ona bakarsak telefonunun ekranına bile baktirmiyordu bizimki. Telefonu namusu gibiydi dokundurmuyordu. Açıkçası benim de huyum değildir alip kurcalamak bir haltlar mı karıştırıyor demiyordum. Özgüven de vardı biraz bana ilgisini biliyordum. Amaaan her erkek aldatır

Yorumla
    • RidvanB90
      RidvanB90
      +1 yıl

Ahahahya istemsiz güldüm okurken çok pardon namusu giydi dediğin kısım beni aldı götürdü ama sen baya uzun bir ilişki yaşamışsın net o ayrıca kadınlar da aldatıyor şimdi hakkını yemeyelim🤣

Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

🤷‍♀️🙄

Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

Ben hic aldatmadim ama aldatan kadınlar vardır illa ki bilemeyiz ki

Yorumla
    • RidvanB90
      RidvanB90
      +1 yıl

O konuda tecrübe bana ait 🤣böle çok gözü açık gibi tipim olmasına bakma 🤣yanımda sevgilisi ile konuşmuş ruhum duymamış 🤣 yani çok fenalar kızlarda 🤣

Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

Suna inanıyorum ki ne kadar karşındakinin sana ilgisine inanıyorsan o kadar yaniliyorsun. Kendine cok güvenmek de iyi değil. Yani sorsalar baskalariyla konusuyor mu diye belki hayır diyemezdim ama yine de kimse gözümü açmadığı müddetçe aaa aldatıyor bu demezdim. Neye güveniyordum ben de bilmiyordum😂 şeyy çok aşırı kıskanıyordu o sahibiyete inanip guvenip aldatıldığımı düşünmedim hic

Yorumla
    • RidvanB90
      RidvanB90
      +1 yıl

Ahaha ya çok iyi oyuncula ama dimi 🤣şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler 🤣 valla ben de bir hissediyordum aslında ama isde konduramama durumları yapmaz ya filan 🤣 sor bı bakıyorsun daha şeytani dünyada yok bunlar nasıl filim firildaklar filan oha 🤣 ama çok ağır oluyor sonu sora bir şok la böyle olsun ya kabul hata yapdim de dön kabul ediyor filan gibi manyakliklar yapiosun 🤣 sora ula ben napiyorsun filan karmakarışık işler 🤣 şimdiler de gülüyorum tabide o zmn lar yani 🤣bir dumur olmuştum yok artık filan 🤣

Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

Sesli güldüm affet cok iyi betimlemişsin aynen oyle bi ruh hali oluyor😂 ben de hep affetmenin eşiğinden döndüm. Şimdi gülüyorum nasıl aptalmışım affetmeyi düşünmüşüm falan. Tek mesajına bile tahammülüm yok. Aramayı görüşmeyi geç

Yorumla
    • RidvanB90
      RidvanB90
      +1 yıl

Ya öyle oluyor zaten ben dönmemek için neler yapdin bı duysan hem güler hem üzülürsün 😊🤣 ki hiç öylede değilimdir ama isde insan düşünemiyor o an komik ama artık böyle eğlenceli bı şekilde anlatabiliyorum🤣

Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

Ben dönmemek icin bu siteye üye oldum ötesi var mı 😂😂 şu an ara ara hâlâ mesaj atıyor geri.. zekali😂 bayramdır seyrandır doğum günüdür hicbir fırsatı kaçırmıyor. Hayır engelliyorum yine de geliyor mesajı spam kutusuna düşüyor sinir oluyorum numara degiştirtecek bana. Kova burçları psikopat ya. Allah jetonu köşeli insanlardan korusun.

Yorumla
    • RidvanB90
      RidvanB90
      +1 yıl

Ahahaah ya çok güldüm ahahaha Allah senin ya ahahah hala guluyorum ya 🤣bişi diimmi unutmak için ilk ben de buraya girdiydim 🤣🤣🤣 sora bakdim buranın benden de piskolojisi bozuk dedim beni Hepden cokertecek uzaklasdim 🤣 allahdan bendekinin yüzü yokdu da gelci iki sene sora bı yazdı sora sakamisin dedim bidaha engelledim gidiş o gidiş 🤣usdune bir iki yıl daha geçmiştir 🤣

Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

2 yıl dediğin gidip hava alıp gelmedir. Havasını yeterince alamamışlar ki sana gelmis😂 😂 affet ama bunu haketti suan😂

Yorumla
    • RidvanB90
      RidvanB90
      +1 yıl

Ayanshs yok ama daha gelmio 🤣 başka havalarda bulduysa demek 🤣 ya ne güldüm ya ii denk geldik ha baya gülümsedim anlayan birine anlatmak sarıyor yanlız🤣

Yorumla
  • Elifgrsy35
    Elifgrsy35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 86%
    +1 yıl

Yani bazı şeyler gösterilmeli ama kişisel özel şeylere de bakılmamali. Gerekli ikaz yapıldıktan sonra telefonumu veririm yanında olurum. O da aynısını yapabilir. İlk aylarda olmaz ama ilerleyen süreçte vermezse evet suphelenirim

1
    0 Yorumla
  • sierravista
    sierravista Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 22
    +1 yıl

Tam olarak aldatıyor diyemem ama bi şüphelenirim ya

0
    0 Yorumla
  • cngzrmkdr
    cngzrmkdr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Yani illa aldatma olmak zorunda mı? Bence değil. Sürekli kontrol deliliği yapmak da iyi bişey değil.

1
    0 Yorumla
  • Slav___Kurtt07
    Slav___Kurtt07 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Telefonunu sevgilisinin bulunduğu ortamda hiç çıkarmıyorsa veya o ortama sevgilisi geldiğinde elindeki veya masanın üzerindeki telefonu hemen cebine koyuyorsa o kişinin, sevgilisini aldatma ihtimali çok yüksektir.

0
    0 Yorumla
  • Atarca07
    Atarca07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 76%
    +1 yıl

Bir şeyler dönüyordur aldatma diyemem tam olarak ama bir şey vardır hediye felan almıştır ne bileyim organizasyon düzenliyordur sürpriz yapacaktır amaaan beklentiyi çok da yükseltmemek lazım al telefonunu kurcala

0
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Evet aldatıyordur. İlişkide gizli saklı olmaz.
    Gizli saklısı olanada güven olmaz çöp

1
    0 Yorumla
  • Mericeyn10
    Mericeyn10 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Bence aldatıyordır veyahut bir işler peşindedir gizli saklı. Yoksa niye saklasın ki

1
    0 Yorumla
  • cursedplatoon
    cursedplatoon Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.

Sevgilim var ama açıp telefonunu kurcalamıyorum aldatıyorsa kendisi bilir 😀

1
    0 Yorumla
  • Hipnotix
    Hipnotix Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Muhtemelen ya da gizlediği başka şeyler var p*rno gibi

1
    4 Yorumla
    • yuruyendepresif
      yuruyendepresif
      +1 yıl

P. rno izlemeyi sevgilisi sorun etmiyorsa baska neyi gizleyebilir

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      +1 yıl

@yuruyendepresif sorun etmiyorsa aldatıyor net

Yorumla
    • yuruyendepresif
      yuruyendepresif
      +1 yıl

Hayir bi sn simdi erkek teli gizliyor. Kiz p*rno izlemeyi normal buluyor. Yani p*rno gizlemiyor cocuk. Ya telefonuna bakilmasini sevmiyor ya da gercekten yanlis seyler yapiyor ama nasil anlarim bunu

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      +1 yıl

@yuruyendepresif bunu anlayabilmek için suçüstü yapmalısın ama karşındaki şeffaf değilse gizli kapaklı işler ceviriyorsa zaten ondan bir yol olmaz... bunlar güven sarsan hareketler..

Yorumla
  • Retroskop1
    Retroskop1 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Gizliyorlar korktuğu ve ya çekindiği bir şey mutlaka vardır çok net!..

1
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

İlla ki aldatıyor denemez, ben telefonumu gizlerim bazı durumlarda sırf yakın arkadaş grubundan saçma sapan mesajlar görünmesin ekranda diye :D

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

oh ne ala soruyu sor çekil kenara
    at ortaya bir bomba yok öyle olmasa da fikrini yazacaksın arkadaş :D sen hala resime devam etmediğin sürece cevap yok sana

0
    0 Yorumla
  • Abdulkadir_King
    Abdulkadir_King Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Vardır bir şey erkeklere güven olmazki çeşit çeşit kız var aldatma potansiyeli yüksek ayrıca en çok aldatanlar kadınlarmis, erkek abi bakar dayanamaz biraz ilgi görsün kayar gider

0
    0 Yorumla
  • osiossi
    osiossi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 94%
    +1 yıl

Sebebi nedir gizlemenin. Devlet sırrı mı saklıyor? Sevgili varsa başkası olması lüzumsuz. Varsa da ilişiği kesilir. Saklaması tuhaf vardır 95% yoksa sebep yok.

0
    0 Yorumla
  • Danışabilirsin
    Danışabilirsin Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.

Ah şu telefonlar ah. Bunların yüzünden ne bir gizlilik kaldı ne bir güven. Eşler arası bilinmeyen şifre var ise kesinlikle sakıncalı durum. Sevgililiktede aynı durum.

0
    0 Yorumla
  • _snow_
    _snow_ Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Valla ben o konuda özelim falan anlamam en mahrem yerini gördüğün birine benim özelim demek saçma

1
    0 Yorumla
  • DorothyBabe
    DorothyBabe Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Sakladığı, kız arkadaşının hoşlanmayacağı bir şey kesin vardır. İllaki aldatma olmak zorunda değil ama ihtimali de yüksek.

0
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

vardır gizlediği bir şeyler
    saklamıyorsa da vardır hoş. bildirimleri kapatır bitti gitti
    teknoloji dürüstlük bırakmadı insanlarda

0
    0 Yorumla
  • S0NTANG0
    S0NTANG0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 93%
    +1 yıl

Telefonlar kişinin özelidir ve kişiye özeldir. O nedenle her gizlenen telefon aldatıyor mesajı vermez.

0
    0 Yorumla
  • alicelosangeles
    alicelosangeles Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

telefonu kurcalamak ilişkiyi öldürür herkesin telefonu kendi mahremiyetidir. Güven yoksa neden sevgililik devam etsin ki

0
    0 Yorumla
  • tab2nedemek
    tab2nedemek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Aldatmasa bile sakladığı şeyler vardır ve ben ilişki içinde olduğum insanın benden bir şey saklamasından nefret ederim..

0
    0 Yorumla
  • Sorusuolan1i
    Sorusuolan1i Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Bence bir şeyi gizleyen adam orada bir şey saklıyordur

1
    0 Yorumla
  • ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ
    ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Yani gizliyorsa bir haltlar yemiştir diye düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Yok ya aldatmıyordur diye ümit ediyorum😂

1
    0 Yorumla
  • mecrunner
    mecrunner Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 94%
    +1 yıl

Aldatıp aldatmadigini bilemem, ama bi haltlar karıştırdığı kesindir

0
    0 Yorumla
  • Deli_Sorular_Kafamda
    Deli_Sorular_Kafamda Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 90%
    +1 yıl

Gizlilik gerektiren bir durum.. kafaları kariştirir

0
    0 Yorumla
  • Ela242
    Ela242 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Aldatıyordur bence yani kim sevgilisinden telefonunu gizler ki?

0
    0 Yorumla
  • Tfngnl
    Tfngnl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 90%
    +1 yıl

Telefon gizlenir mi ya. Bu nasıl bir canım :)

0
    0 Yorumla
  • trinitynin_saçjölesi
    trinitynin_saçjölesi Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Erkekse kesin. Kadin ise kesin beğenmediği fotograflari vardir onlar görünmesin diyedir🤭

0
    0 Yorumla
  • Siyahkadife
    Siyahkadife Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Gizliyorsa kesin. Hele de telefonu sessize veya uçak moduna almışsa. Vay haline onun.

0
    0 Yorumla
  • naberprenses
    naberprenses Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Kesinlikle aldatıyordur içinde senin görmeni istemediğini bir şey vardır ki saklıyordur yoksa insan hayatına aldığı kişiden neden telefonunu saklama gereği duyar ki çünkü almışsın hayatına o da hayatının bir bütünü olmuş bir parçası olmuş

2
    0 Yorumla
  • Ebru568
    Ebru568 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Ama bazı erkekler ikinci telefon kullanıyorlar bu anlar için çok iyi oluyor böylelikle kızları daha iyi aldattıyorlar ve kandırıyorlar

1
    1 Yorumla
    • RidvanB90
      RidvanB90
      +1 yıl

Onlar prof p*z3v*nklikte master yapmış olnalar 🤣

Yorumla
  • Freddy16
    Freddy16 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Mecbur değil telefonunu paylaşmaya. Aldatıyor anlamına gelmez. Kadınlar gerekmeyen herşeye burun sokmayı seviyor çünkü.

1
    0 Yorumla
  • metinerdogru
    metinerdogru Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Bana göre evet aldatıyor çünkü insan sevdiğinden hiçbir şeyi gizlemez

2
    0 Yorumla
  • NejatEryaman
    NejatEryaman Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Telefon şahsi bir iştir. Kişinin özelidir. Gizli veya tehlikeli her bilgi kişiyi ilgilendirir. Ne sen onun özeline nede o senin özeline müdahale etmeye hakkı yoktur. Mühim olan ilgi duyması hakedilen değeri yaşatmasıdır. Bence. Doğru olmalı.

0
    0 Yorumla
  • griihayatt
    griihayatt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Bence kesinlikle aldatıyor denilemez. Bende sevgilime göstermiyorum ama birsey sakladigim icin degil rahatsiz oluyorum. Ne olursa olsun o benimle birlikteyse bana guvenmeli. Güvenmiyorsa neden birlikteyiz? Özel alanımi işgal edemez!

0
    0 Yorumla
  • Sarışıngenc23
    Sarışıngenc23 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Gizliyorsa vardır elbet bir şey

1
    0 Yorumla
  • s2laci
    s2laci Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Aldatıyor denemez ama neden neyi saklama ihtiyacı duyuyor hiç normal değil şüphe uyandırır

1
    0 Yorumla
  • 69buz69
    69buz69 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 56
    +1 yıl

Karşıma biri çıkarsa ortak karar verebiliriz gizli olmaması için ;)

1
    1 Yorumla
    • 69buz69
      69buz69
      +1 yıl

Seni ekleyip istek gönderdim instagramda baktığında eklermisin iyi geceler

Yorumla
  • surinaaa
    surinaaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Sakladığı bisey olmasa neden gizlesin asla güvenmeyin böylelerine

0
    0 Yorumla
  • künefeayran
    künefeayran Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Yüksek ihtimal

1
    0 Yorumla
  • SoraSorabitiremedin
    SoraSorabitiremedin Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Saklayanlar cok komik kısaca:)

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Aldatıyorsa tüm uzuvları işlevsiz olsun 😃

1
    0 Yorumla
  • fanatikbucasporl35
    fanatikbucasporl35 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Aldatanlar tekmi telefonları gizliyor?

1
    0 Yorumla
  • qookhann
    qookhann Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Öyle bir şey yapsa direk güle güle yaparım

1
    0 Yorumla
  • Aykırı_Çiçek_
    Aykırı_Çiçek_ Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

İlk akla gelen sebep o yönde

1
    0 Yorumla
  • Kafkas01
    Kafkas01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 90%
    +1 yıl

Böyle bir korelasyon yok

1
    0 Yorumla
  • GhostlyKisses
    GhostlyKisses Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Bir şeyler karıştırdığı kesin.

1
    0 Yorumla
  • sese123
    sese123 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı.

Niye gizliyor? Direkt çöp

1
    0 Yorumla
  • Pikabuu
    Pikabuu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Gizli dosyalarına gir bak resim video olarak aldatıyorsa oradan bellidir

0
    0 Yorumla
  • Malikaabdullayeva
    Malikaabdullayeva Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Aldatmiyosa niye gizledim bir de uygunsuz bişeyler izliyodur yakalanmasındiye gizler

0
    0 Yorumla
  • suuuleeee
    suuuleeee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Aldatmada bile bir şeyler saklıyordur. Bir yol olmaz o ilişkiden

0
    0 Yorumla
  • Just4funsub
    Just4funsub Takip Et
    Xper 2 Yaş: 47
    +1 yıl

Eşler arasında gizlemek doğru diil bence. Aldatır diyemiyorum ama saygısızlıktır bence.

0
    0 Yorumla
  • Kamiştülin
    Kamiştülin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

İhtimal var ama kesin bir bilgi için bı göz atılmalıdır bence. zaten sakliyosa vardır bişey

0
    0 Yorumla
  • sondör1
    sondör1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Ya aldatıyordur ya da uygunsuz şeylerle upraşıyordur

0
    0 Yorumla
  • Sordumki
    Sordumki Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Evet aldatıyordur peki sevgilin yoksa bu soru neden

0
    0 Yorumla
  • Meyveli-Lahmacun
    Meyveli-Lahmacun Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Tabiiki aldatiyordur bunu baska aciklamasi yok

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Telefonunu gizleyen sevgili aldatıyor mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Telefonunu saklayan aldatıyor mudur? 9 cevap verildi
Sevgilim telefonunu gizliyor sizce niye? 6 cevap verildi
Telefonunu saklayan sevgili? 6 cevap verildi
Sevgilim benden telefonunu gizliyor? 6 cevap verildi
Sevgilim telefonunu saklıyor? 5 cevap verildi
Sevgilim telefonunu gizliyor, neden olabilir? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kalpteki hacet için nasıl dua edilmeli, Allah kalptekini istemeden de verir mi?
  • Bugün kimler Assassin's Creed serisine dalış yapacak?
  • Günaydın, sabahlari güne nasıl başlarsınız?
  • Gereğinden fazla değer verdiğin insanlar şu an neredeler?
  • En zor affedilen şey ihanet mi yalan mi?
  • Aynaya baktığınızda sadece kusurlarınızı mı görüyorsunuz, bunu nasıl aşıyorsunuz?
  • Bu yaştan sonra düzgün birini bulmak zor mu?
  • Dünya Kupasını hangi takımın kazanmasını istiyorsunuz?
  • Kadının en büyük şansı nedir, kimseye yar olmamak mı yoksa doğru insanı beklemek mi?
  • Her yıl memlekete gider misiniz, ne kadar kalırsınız ve neler yaparsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨