🤦🏼♀️Bugün telefondan müzik açmak istedim ısrar edince aldı cebine koydu moralim bozulunca da verdi al aç dedi ama resmen elime baktı al yapacağım bi müzik açmak dedim ama ben seni bilirim karıştırmak için istiyorsn dedi istesem bakardım dedim 🙄
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kanka kapıdan geçerek zorlanmıyor musun ya boynuzların takılmıyor mu?
🙄🥺Ne diyorsn ya
Diyorum ki kafanı sadece boynuzlar için mi yaşıyorsun içinde beyin diye bir şey var azıcık kullan diyorum
🥺Bilmem uzun zaman oldu ve öyle düşünmek istemiyorum aldatmak falan
Vaktin var mı?
kesin bir şeyler saklıyor kendimden biliyorum :D
Ne gibi
yakın arkadaşlar arasında dönen nude fotoğraflar , tanışma uygulamaları , internet tarayıcısında erotik aramalar.. galeride silinmiş bazı özel şeyler.. her şey olabilir inan bana :D
Snapchat uygulamasına bakmadım galerisine de wp ve instaya baktım bişey yoktu ama bilmiyorum bende öyle düşünüyorum sence telefonunu açmasını istesem yarın
Ne desem de baksam
Aldatılıyor olabilirsin panik olduğuna göre
kondurmak istemiyorum geçenlerde telefonda bişey yoktu ama bugün resmen panik oldu
Var bir şey boş değil zaten hep konduramadiklarimizdan geliyor başımıza ne geliyorsa
😕En acı kısmı da görmek istemiyorum ama bugün o tavrı beni bakmaya itti telefonu resmen
arşivini görmenden korkmuştur, olağan bir refleks
Arşivinden mi bilmem ama dayım bakma sevgilin de olsa karşı tarafa olan güveninden bakma gerek yok dedi bakmak istemedim ama bugün müzik açmama izin vermedi her zaman normalde izin verir
tamam da zaten telefonu tek seferde vermesi güveni gösterir, dayın da yani... yanlış düşünüyor
Tek seferde verdi ama ben yine detaylı bakmadım ki sadece wp ve instaya baktım mesajlara girmeden
işte videolara girsen, ya da arama motorunun geçmişine denk gelsen hoşuna gitmeyecek şeylerle karşılaşacaktın belki de
Gitmem arama geçmişine sadece öyle bakarım ve bilmek hakkım aldatılıyor gibi hissediyorum
hepsi ayrı bi külfet yemin ediyorum. Bazen iyi ki hiç sevgilim olmamış diyorum hani. Gerçi ben rahat olurdum heralde kalsın telefon bir hafta onda yani ne var. Açık açık sor sen de; neden tedirgin oluyon telefonunu verirken, de.
İtiraz eder bu kadar basit
Vardır sakladığı ve gizlediği 😉
Olmasa ztn açardı telefonu
Kendini yaşanacak bir ayrılığa hazırla.
Daha çok Üzülmemekk adına.
🥺4 sene oldu sevgiliyiz ve bilmiyorum yarın buluşucaz telefonunu aç desem kavga ederiz açtırsam mı sence
Bence hiç o konulara girme sonra keşke gitmeseydim bakmasaydim olacak sonu.. 4yıl ömür demek çok uzun zaman biraz ara verin sıkılmış olabilir.
Uzun bi ara verdik zaten yeni barıştık sorun bende değil en azından öyle düşünüyorum ben onu çok sıkmam yani mesaj da olsun şey olsun çok yazıyorsn diye darlar alttan alırım hep
karsi tarafın özel ve geçerli bir sebebi yoksa Üzgünüm ama bu ilişki fazla sürmez Görünen köy misali.
Bu ilişki fazla sürdü bi şekilde sürdü bak zor zamanlarımda yanımda kondurmak istemiyorum aldatılmak falan ama telefonu gizlemesi zoruma gitti o bana her şey oldu sevgili dost abi aklına gelecek her şey kimsem yokken o vardı bilmiyorum aldatır mı ama yapıyor gibi 🥺
İnan Kendi aklında olmasa bile arkadaşları, bulunduğu çevre ve ortam dan şüphe duyduğun her şey olabilir. Aldatma kadar yerine birini tanımak konuşmak gezmek dolaşmak da olabilir düşüncesi.
Nasıl yani
Yanı aldatmasıni Kendi istemese bile bir kız aklını çelerek kendine aşık etmiş olabilir. Sana karşı eskisi gibi değilse budur sebeb.
Sanmam 🙂🥀
Bazen insan yanlız kalmakta isteyebilir bu hepimiz için geçerli.. emin değilsen bırak darlama belli olur
yeterince yalnız bıraktım onu 10 ay yeterli olmuştur sıkılmasının geçmesi için yeni barıştık zaten
kendini hazırla ayrılık dahil.. her şey olabilir bu ilişkide.
Hayırlısı
Aldatiyor
Bilmem gizlediği bişey olduğunu düşünüyorum normalde böyle yapmazdı yarında buluşucaz ne diyip baksam telefonuna sonra kızıyor güvenmiyorsn diye