Ayrıldığınız kişiye yazar mıydınız?

1 buçuk senelik ilişkim vardı, 5 ay önce ayrıldım. Sevgilim yurt dışında çalışmaya gitti ama birbirimizi uzun zaman sonra bulmuştuk. Çok seviyorduk çok şey atlattık uzaklık girince araya günümüz gecemiz farklı olunca iletişim kopukluğumuz oldu zaman zaman ve onun yokluğu beni hırçınlaştırdı hiçbir neden yokken onun yokluğunu iliklerime kadar hissetmek çok acı veriyordu. Tartışmalarımız birken iki oldu sebep sadece iletişimdi. Bir tartışmadan sonra uzun süre yazmadık birbirimize ve sonra ondan o beklediğim mesajı aldım. 5 aydr ayrıydık. İzne geldi ve sürekli karşılaşıyoruz çünkü çok yakın oturuyoruz birbirimize çok zoruma gidiyor yanımdan öylece geçip gitmesi. Uzaklaştıktan sonra ikimizde birbirimize uzun süre bakıyoruz hiçbir şey söyleyemiyorum. 2 gün önce yanımdan geçip gittikten sonra durup uzun süre baktı ve yine bir şey diyemedik. Siz olsanız ne yapardınız içimden konuşmak istiyorum ama o da aynı durum içinde. Son mesajı atan o. Ne yapacağımı bilemiyorum tek bildiğim mütemadiyen aklımda olması ve her iş çıkışımda onunla denk gelmek istemem. Farklı bir görüş açısına ihtiyacım var bu durum içindeyken doğru karar vermek zor.

Ayrıldığınız kişiye yazar mıydınız?