2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Neden meslek belirttiğinizi anlamamakla beraber normal arkadas olarak konussaniz rahatsiz hissedip buraya yazar miydiniz bilemiyorum..
Birisi için birisinden vazgeçen.
Birisi için vazgecelir :)
Tarih tekerrür etmesin..
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anlatmak istediğim şu; Adam F16 pilotuyken bile bana zaman yaratiyo her seferinde ariyo ilgileniyo. Polis olan beyefendi çok mesgul oldugunu belirtip 4-5 saatte bir cevap veriyo sevgilim oldugu halde arayip sormuyo bulusmuyo ve hayatim seni seviyorum cekiyo. Aptal yerine koyulursam ben de koyarım kusura bakmasin kimse.
Zengin ya da kariyerli erkek avı gibi. Gerçekten bir kalbi olduğu için sevmeyi düşündün mü? Mesela sen pilot olanla da yapamazsın. Askeri disiplini vardır. Sana yine gelmez. Hayatı sakin yaşar bu insanlar.
Bak bulusunca ikisiyle de mutluyum ama polis cocukla iliskim var şu an sadece ilgisizliği beni üzüyor. Bahsettigim pilot olan cocuk da çok kafa dengi sürekli espri yapan her seyini paylaşan biri. Sevgilimin bende numarası bile yok güvenip numarasini bile vermedi cocuk bana
Bilmiyorum çok üzgünüm son günlerde kimlik bunalımı yaşıyorum kim olduğumu sorguluyorum ve sevgilim 3 saatte bi yaziyo ilgilenmiyo bazen 5 saatte bir yaziyo ben dert ortağı birini istemiştim ve onu buldum aslında beni suçlamanız da doğru değil neyse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neden meslek belirttiğinizi anlamamakla beraber normal arkadas olarak konussaniz rahatsiz hissedip buraya yazar miydiniz bilemiyorum..
Birisi için birisinden vazgeçen.
Birisi için vazgecelir :)
Tarih tekerrür etmesin..
Anlatmak istediğim şu;
Adam F16 pilotuyken bile bana zaman yaratiyo her seferinde ariyo ilgileniyo. Polis olan beyefendi çok mesgul oldugunu belirtip 4-5 saatte bir cevap veriyo sevgilim oldugu halde arayip sormuyo bulusmuyo ve hayatim seni seviyorum cekiyo. Aptal yerine koyulursam ben de koyarım kusura bakmasin kimse.
Her iki meslekten de tanıdığım var aslında o yüzden ne cevap vereceğinizi merak ettim.
Cevabımı da aldım.
Hayatınızda başarılar..
Ne mutlu. Size de.
Etik değil bence ama bitirmek senin elinde bitirip baska bir iliskiye başlayabilirsn
Çocukla arkadaş oldum sadece
Olsun sonucta cocuk teklif etse kabul edecek gibisin
Ediyo kabul etmiyorum arkadas oldugumuzu vurguladim ona da
Maşallah hanımefendi sırayla meslek dallarını geziyorsunuz.
Vasfım yok ama bunu yapıyorum
Bir vasfınız var aslında.
Ne gibi
Zengin ya da kariyerli erkek avı gibi. Gerçekten bir kalbi olduğu için sevmeyi düşündün mü? Mesela sen pilot olanla da yapamazsın. Askeri disiplini vardır. Sana yine gelmez. Hayatı sakin yaşar bu insanlar.
Emin olun benden cok daha çılgın ve konuşkan biri.
İlgisizlikten bahsedip arkadaş olarak konuşmak yani tuhafff yanlış hemde ayrıl anlasamiyorsaniz aldatma senin yaptigin
Ama ben yanlış bir şey yapmıyorum sadece arkadaş oldum cok sıkıldığım için
Sırada ne var jöh mü pöh mü
Hayır F16 pilotunun üstüne ne olabilir başka
F16 pilotu değil meslek yok askeri pilot o arkadaş hava basmak için f16 pilotuyummu diyor 😀
Yok F16 kullaniyo ciddiyim. Askeri pilot zaten her türlü eğitimden geçti. Ben F16 pilotu diyorum o askeri pilotum diyor tam tersi
Doğrusu askeri pilottur arkadasta subay üsteğmen felan olmalı
Üsteğmen şu an
Taze o zaman arkadaş rütbesi düşük
Evet 24 yaşında
Ve mesleğiyle asla hava atmiyo benim için kalp bile çizdi uçuştayken
Demedin mi benim flörtüm var diye
Sevgilim olduğunu biliyo çocuk da bana arkadaş gibi davraniyo her şeyini anlatıyor
Bugün bir kızla görüştü hatta. Begenmedigini anlattı bana.
Herseyi sana anlatıyorsa altında var birseyler
Anlatsa suç anlatmasa suç ikisi de birbirinin zıttı işte
Sen kimle devam ederdin
Kimin yanında mutluysam onunla tabiki.
Bak bulusunca ikisiyle de mutluyum ama polis cocukla iliskim var şu an sadece ilgisizliği beni üzüyor. Bahsettigim pilot olan cocuk da çok kafa dengi sürekli espri yapan her seyini paylaşan biri. Sevgilimin bende numarası bile yok güvenip numarasini bile vermedi cocuk bana
Sevgilim dediğin polis arkadaşa inceden yolu ver sen
Ona aşığım veremem. Devam edeceğim diğer çocuk arkadaşım olacak.
Numarası sende olmayan kişi sevgilin onla devam edeceksin sürünmek istiyorsan devam et
Bugün de çok ilgilendi anlamadim
Sen bildiğin yoldan devam
olur tabiki pilota git polise güven olmaz
Neden
ya inan çoğu polisin sosyalş medyası kız dolu çok çapkınalr çok gördüm aldatan
Geç cevap veriyo ama hayatım diyo anlamıyorum
Xper düşük ama ekliyim ars 18
Yanlış ben olsam doğruydu
Ne diyon
Tmmm
Dogru
Gerçekten konusabilecegim kimse yok onun dışında
Ayril poliste pilota gec
Sevgilimi gerçekten seviyorum ama pilot olan cocukta çok kafa dengi
La pilota gec git iste
Ama ona bir şey hissetmiyorumki
Ayrilinca hossedersin
Yok knk benim kafa olmus ztn milyon
Deme öyle
Bu da ilgisiz olursa sırada ne var
Konusmam
Niye subay var daha sırada
Gerçi f16 subay geriye itfaiye falan kalıyor
Sacmalamayin
Biz mı sen mı?
Arkadaş olunca noluyo aldatmış mi oluyorum sadece konuştuğum biriyle. Derdimi dinleyecek biri işte nolmus
Hep öyle başlar
Bilmiyorum çok üzgünüm son günlerde kimlik bunalımı yaşıyorum kim olduğumu sorguluyorum ve sevgilim 3 saatte bi yaziyo ilgilenmiyo bazen 5 saatte bir yaziyo ben dert ortağı birini istemiştim ve onu buldum aslında beni suçlamanız da doğru değil neyse
Yakında ilerleyecek bunu söyliyorum
Peki
Pişman olacağın şeyler yapma
Bak en son buluşmak istediğimde sevgilimle, onu uzun süre goremeyecektim buluşalım dedim bahane uydurdu buluşmadi benle.
Sürekli çok meşgul. Polislerin bu kadar meşgul oldugunu düşünmüyorum mesai saatleri dışında bile vakit ayirmiyo bana
Sevmiyor o zaman seni ayrıl bununla görüş
Sevdigini söylüyor her gün bunu napcaz
Bilmem ilişkinizi bilemem