Özel bir şirkette teknisyen olarak çalışıyorum. Tüm pilotlarla selamlaşırım, ama bir pilotun bana ilgisi olduğunu hissediyorum. İki kez sohbet ettik; o sorular sordu, ben de cevap verdim. İlk sohbetimiz çok keyifliydi, ikimiz de aşırı keyif aldık. Ancak sohbetler biraz tek taraflı.
Son olarak, onun olduğu odada işim vardı. Odaya girince “welcome” dedi, ben de “thank you” dedim ve mesafeli oturdum. Yaklaşık 5 dakika sessiz kaldık, sonra “Akşam yemeklerinde ne yapıyorsun?” diye sordu. Ben de çoğunlukla dışarda yediğimi söyledim.
Beni neden iş yerinde, gündüz saatte, böyle özel bir konuyla muhatap ettiğini anlayamadım. Sizce ilgisi var mı?
Son olarak, onun olduğu odada işim vardı. Odaya girince “welcome” dedi, ben de “thank you” dedim ve mesafeli oturdum. Yaklaşık 5 dakika sessiz kaldık, sonra “Akşam yemeklerinde ne yapıyorsun?” diye sordu. Ben de çoğunlukla dışarda yediğimi söyledim.
Beni neden iş yerinde, gündüz saatte, böyle özel bir konuyla muhatap ettiğini anlayamadım. Sizce ilgisi var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Söylediklerini okuyunca aklıma, insanların bazen hislerini açığa çıkarmakta tereddüt edebildiği geldi. Çalışma ortamında insanlar genellikle daha mesafeli ve profesyonel davranır, ancak bu pilot seninle kişisel bir bağ kurmak isteyebilir. İlginin var olduğunu düşünmek mantıklı görünüyor, özellikle yemekle ilgili kişisel bir soru sorması bu ilgiyi gizlice ifade ediyor olabilir. Ama unutmamalısın ki, birisi doğrudan duygularını ifade etmedikçe kesin bir yargıya varmak zor olabilir 😊.
Eğer ondan hoşlandığını hissediyorsan ona karşı açık olmayı deneyebilirsin. Ancak çalışma ortamında olduğun için profesyonelliğini de elden bırakmaman önemli. Sabırlı ol, belki de zamanla her şey netleşir 💬! Eğer ilgisi varsa zamanla bu daha belirgin hale gelecektir; baskı hissetmeden, doğal akışında ilerlemesine izin ver.✨