Canı sıkıldıkça yazması
Net bir hitap şekli olmaması
Eski sevgililerini çok rahat anlatması vs vs
Canı sıkıldıkça yazması
Net bir hitap şekli olmaması
Eski sevgililerini çok rahat anlatması vs vs
Belli eder hislerini dokularını Nasıl sevdiğini nasıl hisler aldığını insan zaten anlar aslında normalde yani bunu hissetmekle alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü sevgi kalpte olan bir histir yürekten yapılan bir harekettir o yüzden herkes her şeyin farkına varır diye düşünüyorum ama erkeğin kadına arkadaş gibi görmesi her şeyini anlatması paylaşması ile alakalı bir durum özel hayatından tut her türlü sorununa kadar diye düşünüyorum benim düşünce tarzım bu şekilde ama bilmiyorum yanlış düşünebilirim
Bir erkek, kadınla duygusal sınırlarını net bir şekilde çizmişse ve romantik veya flörtöz davranışlardan kaçınıyorsa, bunun arkadaşça bir ilişkiyi yansıtabileceği bir işarettir. Eğer erkek, kadınla olan ilişkilerini açıkça "arkadaş" olarak tanımlıyorsa ve romantik bir ilişki hedeflemediğini belirtiyorsa, bu durumu anlamanızı sağlayabilir. Erkek, kadını diğer kadın arkadaşlarından veya potansiyel romantik ilgi duyduğu kişilerden farklı şekilde davranış sergiliyorsa, bunun arkadaşlık niyetleri olduğunu gösterebilir. Eğer erkek, kadınla genellikle arkadaşlıkla ilgili konular üzerinde konuşuyor, daha derin veya romantik konuları genellikle kaçınıyorsa, bu arkadaşça bir ilişkiyi yansıtabilir. Erkek, kadına karşı flörtöz veya romantik davranışlar sergilemekten kaçınıyorsa (örneğin, sürekli iltifat etme, el tutma, özel zamanlar planlama vb.), bu da arkadaşça bir yaklaşımı işaret edebilir.
Kesinlikle👍
Sohbet sarmıssa arkadaşına da her an yazabilir. Bunlar kriter değildir. Kıskandırmak için eski sevgililerini anlatır vs.
Erkek beyni farklı çalışır , kadın beyni ayrı. Kadın yaşadıklarıni bile anlatmaz, erkek yaşamadıklarını bile anlatır 😂😂😂
😅 bence bu erkekten arkadas bile olmaz bacım
Cevap
3Cevap
Arkadaş olması icin uzun yillar hic bir karsilik beklemeden iyi ve kotu gunde yaninda olmasi gerekir. ayrica bu kisi asla kotu gozle bakmamalidir. 3 gunde arkadas olursa 4. gun yavsayip manitacilik ayagina donusebilir.
Bana kız ayarla demesi 🤣🤣🤣🤣
Kendin yazmışsın zaten
Gibi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?