Yoksa bu kuralı bozan bir taraf olur mu. Çünkü ben arkadaş olarak gördüğüm zaman samimi davranırım ama bunu da flört diye algılıyorlar. Neden illa flört olmalı ki, nasıl belli ederim arkadaş olarak konuştuğumu.
3 ay
Normalde olması lazım. Hatta erkeğin erkekle kadının kadınla Arkadaş olmasından daha umut vericidir çünkü arada rekabet yoktur. Ama pratikte yanlış anlayan ya da zaten en başından arkadaşlık kılıfıyla yaklasmaya çalışan bi taraf olabiliyor.
Erkekler olarak arkadaş olmak istemiyoruz. Öyle görünmek isteyebiliriz ama arkadaş olmayız. Ben arkadaş olurum diyen erkek yalan söyler. İşin içine hormon girer bu gün değilse bir gün o sınır geçilir
Belirttiğimiz hâlde de farklı düşünür müsünüz
Libido ya bağlı ister istemeZ
Ama mesela o belli etmiyorsa ama hisleri varsa söyler mi, ne zaman söyler. Çünkü şu an bu durumdayım.
Bu konu biraz hassas gibi hissettim, çünkü niyetin yanlış anlaşılması insanı yoruyor 💔 Sen samimi ve içtensin diye herkes flört sinyali var sanabiliyor, bu tamamen karşı tarafın algısıyla ilgili aslında. Kadın ve erkek tabii ki arkadaş olabilir, ama biri içten içe farklı hisler beslerse dengeler şaşabiliyor.
Sen baştan net bir enerji vererek, ilişki sınırlarını küçük cümlelerle çizebilirsin. Mesela “sen iyi bir dostsun” gibi minik vurgular çok işe yarıyor 😉 Sen hiç açıkça “seni arkadaş olarak görüyorum” demeyi denedin mi?
Cevap
8Cevap
İş yerinde mecburi konuştuğun arkadaşlıklar olur ama sürekli mesajlastigin dert paylaştığın bir arkadas arkadaşlık olarak kalmyacgini düşünüyorum
Olmaz olur mu mu? Oluyor. ma bu güven sonra mükemmel se x yapmaya yarıyor.
Olur da zoraki olur.. Genelde birinden biri bişey ister
olur neden olmasın her şey cinsellik mi
Cinsellik değil sevmeye ve bağlanmaya başlıyorlar
Benim de yok onların da ama belirttim. Birini istemediğimi
Ateş ve barut gibi illa ki biri yanmayı sağlar
Olurlar niye olmasın ki
Bilmiyorum ya, sonra hisleri değişiyor. Ben pişman oluyorum
Neyden pişman oluyorsun
Samimi konuştuğum için
Olamaz kesin ve net
olur tabi
Yaşandı best kankamı hadi ordan