Yani ben içimde kalmasın diye söyledim diyelim onda ego patlaması olacakta kadın da neden olmayacak? Demek istediğim illa ilk sen söyledin diye ilişki olmaz mı? Yıl olmuş 2023
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kızma ama çok gereksiz bi genelleme. kişinin yapısından ötürü kaynaklanan bi şey bu, erkeği kadını yok ki. bi erkeğe b*ktan bi konuda iltifat et, tüm gün seni düşünür zaten. egolu biriyse ve kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyorsa ayrı bi mesele.
Yok ben kızmıyorum zaten anlam veremiyorum egolu birine açılmak tehlike ama dimi
sadece kendini düşünür, kim böylelerini ister ki çevresinde.
Haklısın sana açılsalar o kişiyi kullanmaya çalışır mısınız? Mesela cinsel olarak vs?
uzun ilişkilerimde bile cinsellik konusunu sevdiğim kadına bırakıyorum ben. şu yaşa kadar böyle karaktersizlik yapmadım şimdi de yapıcağımı sanmam açıkçası.
Cinsellik iki taraflı bir şey zaten de. Bir çocuğa açıldım hani o an cevap vermedi sonra konuşurken yok ben de seni beğeniyorum yok foto at yok beraber uyuyalıma getirdi çocuk zaten her kıza yazan bir tip ama bu açılmam mı bana bunu yazmasına cesaret verdi bilmiyorum inan çok üzüldüm. Daha dışarda görüşmedik bile eskiden tanıdığım birisi bana ilk yazan o görüşmek için ama adama güvenemedim diye açılıp bitirecektim ama sohbet saçma sapan bir şekilde devam etti.
Benim yüzümden mi diye üzülüyorum. Ama adam zaten aklı fikri öyle bir tip ama önceleri böyle yazmıyordu. Şimdi birden bir akşam yazınca böyle yaptı çok kötü hissettim sevgilim değil bir şey değil neye cesaret buldu ki.
tecrübelerime dayanarak söylüyorum, biriyle ciddi bir ilişki düşünmen için o kişiyi yüzyüze tanıman gerekiyor. mesaj atarak, fotoğraf göndererek böyle şeyleri ifade edemezsin üstüne herhangi bir çekim yakalayamazsın. güzelliğinden ötürü etkilendi diyelim, bari beraber uyumak kadar ileri safhada bi eylemi mesajda dile getirme dimi? klasik istediğini elde etme taktiği uygulayan erkek bu yani kusura bakma. maksadı büyük ihtimalle sadece eğlenmek veya cinselliktir. senin ona açılmanla gelişen bir durum değil, tek etkisi şu olabilir mesela, daha da cesareti arttı ve ileri geri konuşma fırsatı vermiş oldun ona.
Yok yok elbette öyle. Adam zaten öyle bir tip benle ilk konuşmaya başladığı an bile bir sürü kız ekliyordu kendini paylaşıyordu kız eklemekten kastım birileriyle tanışıp ekleşmek değil tanımadığı tüm kızlar kim dönerse gibi bir de sürekli kendini paylaşan bir tip. Artık engelleyemem de sanırım. Belki de şunu diyebilirim evet eskiden hoşlanıyordum ama şu anda daha yüz yüze bile görüşmedik bakalım hoşlanacak mıyız birbirimizden boşuna bu kadar samimi olmaya gerek yok desem? Bilmiyorum inan ki aslında ondan sonra bitirecektim muhabbeti devam ettirdi ve dayanamadım. Anladım ben biraz kendini suçlama eğilimli birisiyim ne yaşarsam yaşayayım olayın sonunda kendimi illa suçlu çıkarıyorum ondan rahatsızım.
senin durumunda seçeneğin baya basit aslında. sal, defet yani başından böylelerini :D kendine saygın olsun biraz lütfen. daha tanımadan nasıl birisi olduğunu çözdüm açıkçası. erkek olmamdan kaynaklanıyo olsa gerek.
Bir de koskoca 30 yaşında adam en azindan nasıl konuşman gerektiğini bil. Fotoğraf göndermedim diye soğuk biriymişim ben. Zorunda değilim ki. Uyuyalım dicek kadar sohbet bile etmedik beyefendi mesaj atmayı sevmiyormuş öyle dedi.
Hayır tamam da saygısızlık gerçekten. Bana bu yapılan bana koyan o. Ertesi gün telefon açtım konuşmak istedim hani aramız bozuk olmasın diye sanki ben suçluymuşum gibi telefonumu meşgule attı. Terbiyesiz gerçekten. Çok üzüldüm ve halen üzgünüm. İnstadan silip engellemiştim whatsapptan da. Sonra dayanamayıp geri ekledim. Normal yazmaya başlamıştım gene uyuyalım demeye başladı inanın ne diyip tersleyeceğim bilmiyorum başka konudan devam etmek istedim ona da cevap yazmadı hikayelerime bakıyor çok kötü hissediyorum kendimi.
https://voca.ro/1d3fRVmLYEOf
Yok çok haklısın sadece benle ilk görüşmek istedi bir hikayeme yazdı bu olaylar olmadan önce belki değişik olur onla konuşabilirim diye düşünmüştüm üniversite döneminde hoşlandığım birisiydi bir kaç sene oldu görmedim belki değişmiştir dedim ne bileyim hiç kötü niyetim yoktu. Bana yaptığı çok üzdü beni. Engellemek istiyorum ama sonra sürekli kendimi ona bakarken buluyorum saplantı oldu sanki kendimi çok kötü hissediyorum hep aklımda acaba buluşsak farklı olur muydu diye bir soru var ilk buluşmak istediği zamanlarda çok yoğundum hep ertelemek zorunda kaldım ondan mı benden soğudu böyle oldu diye kendimi yiyorum. Tamam sadece ben değil zaten benle konuşurken de kim bilir kaç kişiyle konuşuyor da. En azindan saygılı olabilirdi. İnsan kendini kötü hissediyor karşısındaki kişi hoşlandığı kişi olunca yeni tanıdığım biri olsa anında engellemiştim ama buna yapamıyorum.
Amacı farklı bile olsa daha saygılı şekilde bitirebilirdi resmen bana resim atmadım diye baskı yaptı soğuksun dedi işte benim sohbet edecek çok arkadaşım var seninle neden sohbet edeyim bu tarz konuşmalıyıza getirdi.
https://voca.ro/1lDcXs7MvPr2
Haklısın çok teşekkür ederim genelde şöyle derler ya amacı bu tarz olan adamlara zoru oynaysan aşık olabilir vs ama işte hoşlandığımı söyleyince ben kolay oldum ondan mı bana böyle yaklaştı diye kendimle uğraşıp durdum. İnan biliyorum çok saçma keşke hemen bitirip aklımdan atabilsem o kadar üzüldüm ki. Yeni ekledim şimdi silsem gene mamyak mı bu kız diyecek.
isteyen dilediğini diyebilir başkalarının ne söylediğini geç artık ne söyleyebileceğine bile kafa takıyosun :D yapma kurbanın olayım
Halen hikayelerimin hepsine bakıyor deliricem madem cevap vermeyecek kadar istemiyorsun sen neden silmiyorsun :( çok sinirim bozuluyor seni sıkıyorsam çok özür dilerim
Bu kadar takıldığım için kendime de ayrı kızıyorum bu olaya mı üzüleyim kendime mi kızayım bilmiyorum hasta olucam diye korkuyorum gerçekten kötü hissettim
aklını başka şeylere vermeye çalış sana ne iyi geliyosa onu yap :D beni rahatsız etmiyosun ayrıca
Yazar mı sence bana gene bu
elinde kız biterse yazar yani :D
Nefret ediyorum gerçekten böyle bir insandan
toplumun geneli de böyle ne yazık ki
Bu düzgün ilişki yaşayanlar kimler o zaman?
dlaşdkskd mükemmel soru. aman aman bi sosyal çevrem yok ne yazık ki insanlara zor güvenirim hep. ama mutlaka var düzgün birileri de. ümit kesmemek lazım 🤷🏻♂️
30 yaşında adam beş sene öncede böyleydi. O zamanlar konuşmamıştık ama takip ediyor bakıyordum ne biliyim belki biraz da olsa değişmiştir dedi. İçim acıyor. Beklentiler farklı olabilir ama beni manipüle etmeye çalıştı eleştirdi ve de zorladı ya. Çok üzüldüm. İçim yanıyor başka kızlarla takipleştikçe.
onun içi rahattır ama şimdi sen niye kahrolasın?
Bu hikayede yanan benim çünkü… 😔 onun hiç bir şey umrunda değil ki ya. Biri gelsin, biri gitsin. Bir öldürmediği kaldı beni halen bana bir daha yazar mı diyorum? Bu kadar mı kendimi sevmiyorum? Niye bu kadar taktım bu adama bilmiyorum:( ama çok çok üzgünüm. Ama zaten en baştan ne olduğu belliydi. Zaten psikolojik olarak hassas bir insanim iyice canım yanıyor
sana ben güzelinde iki üç şarkı öneririm kendine gelirsin boş ver
güzelinden*
Bir kere bile olsa keşke buluşabilsek konuşabilseydim onunla… ilk zamanlar hep reddettim erteledim. Çok çok üzgünüm.
yine hiç bi şey değiştiremezdin 🤷🏻♂️ her gün bi kız geliyo diğeri gidiyo diyosun sen nasıl değiştirebilirdin bu durumu
Haklısın ama bana bir daha yazarsa o gereksiz egosunu patlatmak istiyorum
Ofgene bir kız takipten çıkmış neden acaba
Kızlarda öyle ama
Evet ama erkeğe özellikle diyorlar ya
Genelde o egoyu kızlar yapıyor
Ne diyon apla