Arkadaslarim calisiyor atandi geziyor ben evde pinekliyorum. Oturup kpssye tekrar basliycam. Ev hanimligi kutsal ama feci skici. Calisip kazanip paranizi yiyin. Abi ev hanimi gbi takilayim dedim nisanliyken yok dedikodu falan instaya sevgiliyke story atma yok abi bana gore degil. İsimi biraktim isteki sorundan dolayi valla is sorunlarini ozledim.
Oglan milleti bos is oturup calisin kizceler keske orada burada caliscagima kpssye otursaymjsim atanirmisim. Calisin kizlar oglan milleti arkasindan ask acisi virt zirt cekmeyin. O halti yedim bi halt olmiyor merak etmeyin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
her kadın çalışmalı ve kendi ekonoimik özgürlüğünü sağlamalı bi erkeğe muhtaç olmamalı asla
Oyle valla
sen ev kadınımıısın yoksa
Yoo atanmamis uni mezunuyum
hıı tamam :) çalış sonra evlen boş ver:)
Vallahi çok haklısın da ne biliyim ya aşksız da olmuyor
Yok abi 28 yasina girdim o yasta yedigim haltlara esekler gbi pismanim. Otur ders calis atan demi. Al millet atandi ben nisanlandim ne gecti 0 . Erkek bitmioki koku dolu var. Kac yasina geldim hala anababa elime bakiyorum acizligi anlamayazsin valla
inşallah ayılırsınız o çocuk seni hak etmiyor ben dururken sen kimsin ;)
Jsjsjsjjs ben derim mersine sen dersin senin lafin benim s *k * me
Neden öyle düşünüyorsun ki ev hanımı olman kötü bir şey değil.. eşinin düşünmesi lazım biraz seni
Ev hanimi kotu dehil ev hanimligi kotu koca eline bakion para yok ha deyince vermio. Nisanliyken oturup kpss caliscam
Yani kendi işinin olması güzel olur dediğin gibi.. ama Koca eline bakıyorsun demek de etik degil ya evli olunca benim param eşimin de parası oluyor yani
Derin mevzular bunlar konuşmak lazım uzun uzun 😄😄
Nidanlimda cimrilik sezdim. Bide ben hep calistim kimseye muhtac olmadim iste sknti oldu ciktim. O sirada nisanlimla tanistim. Ama duan bunaliyorum. Keske bastan kpss calissaymisim. Yani kimseden istemedim smdi el oglundan istemek koyuyor bid eburun kivirinca sinirleniyorum. Nerdeyim ben diyoru.
Cimrilik var ise oo işin zor.. kendi paranı kazanmaya da alismissin öncesinde bence kpss çalışmaya başlaman lazım diye düşünüyorum 😄
Evlendiğinde senin paran eşinin de parası olmaz çünkü o parayı sen kazanıyosun eşin değil. Asıl senin dediğin etik değil çünkü parayı kim kazanıyosa para onundur. Başkasına da harcayacak olman onun da parası olduğu anlamına gelmez.
Ev hanımlığı neden kutsal?
Ne kutsali ya calisanda ev isi yapiyor. Kutsal oldugunu kim demis.
Tabii ki kutsal değil ama siz açıklama kısmına kutsal yazmışsınız ya o yüzden sordum neden kutsal olduğunu. Ev hanımı demek ev işi yapan demek değil boş yaşayan demek. Ev işini çalışan da yapıyor çünkü.
Annelik olarak kastettim bide okuyamayanlar icin oyle muazzam bisey demedim yani. Senle ayni dusuncedeyim bende. İsin meslegin gozunu seveyim
Annelik kutsal çocuk bakıcılığı değil. Hem çocuk büyüyor hep çocuk kalmıyor bu yüzden ev hanımları çocuk bakıyorlar diye kutsal diyemeyiz. Çocuk her türlü büyüyor zaten anne bakmasa da büyür. Çalışmak en iyisi. Aynı fikirde olmamız güzel.
Kocaya gideceğine çalışsaydın
Daha gtmedim nisanliyim nisanliyken kpss caliscam evlenince atanirim belki
Kesin atanırsın senin gibi düşünen milyonlar var 😀
Asla atanamazsin de genelde oyle denince oluyor jsjsjjs
Koca niye istiyorsun
Abi dur zaten pisman oluyorum galiba 😔 desme yarami
Tamamen dürtüler bebeğim kendine gel :D