evliliğiniz sırasında yoksul ama boşandıktan sonra zirveye tırmanan eşe tepkin ne olur?😂🧚

evliliğiniz sırasında yoksul ama boşandıktan sonra zirveye tırmanan eşe tepkin ne olur?😂🧚
Tepkim olmaz ki yani benden boşandıktan sonra ve ayrıldıktan sonra eşimi bir daha umursamam bile yani eski de kalır benim için. ister zengin olsun ister başkasıyla evlensin ya da gitsin her gün farklı biriyle olsun umurumda olmaz.. zaten kendi hayatı beni de ilgilendirmez ben para için evlenmedim zaten bu yüzden de zengin olması gram pişmanlık hissi yaratmaz bende
Kadar bazen insanın yüzüne en olmadık zamanda gülebilir. Yani benim şansım yokmuş der hayatıma devam ederim. Sonuçta artık benim için eski olan bir insan. Üzülmenin de bir anlamı yok.
Bu soru bana bir Kore dizisini hatırlatıyor gibi 😂 pişman olmam sanırım ayrıldım için öyle umut ediyorum 🙄
😂😂😂😂 dizinin kapağı da sorunun detayı tesadüf e bakın:)
İzlediğim bir dizi ordan aklıma geldi zaten :)
Anladım bende bu aralar bir arkadaşımla izliyorum gerçekten çok güzel 😊
İyi seyirler size o halde :)
🌺👍
Cevap
15Cevap
Tepkim olmaz, insanlık parayla olmuyor.
Boşandım. Şu an aşırı mutluyum. İsterse dünya lideri olsun benim dünyamdan uzak olsun da :)
Ahhh boşanmanın güzel yanları var yani iyi o zaman göreceğiz zamanla
Anladım
Bzzznxb oo başarıların devamını dilerim hayatim. Yemeğe ne zaman gidiyoruz derdim😂😂
😂😂😂😂😂bosandinız siz yahu
Olsun canim. İlk aşklar boşanma ile baslarmis. Sus hem karıştırma 😂😂
Tamam😂
Sbbxbbx aferin
Ben malefizim malefize aferin denmez kız taşa çeviririm insanı 😂😂❤️🧚
Dolandırıp parasını yok ederim 😅 şaka bi yana umrumda olmaz herhalde. Belki biraz sinir olurdum.
Boşanma sebebim parasızlıksa Tabii ki bir sorgularım ama başka sebeplerden boşanıyorsam Beni hiç ilgilendirmez
Demekki adami ben sömürüyormuşum ldldjdjd tepki mepki vermem... tepki vermem mepki hiç vermem.. 😂 benden uzakta mısıra sultan olsun Ay darlandim
Benden gittikten sonra istediği hayatı yaşayabilir. Ben önüme bakarım.
Aşkta kaybedince , kazanabileceği tek alanda hırslı olmayı başarmış.
Maaşallah der geçer boşandıysam samimi olmaz, bir tepki dahi vermezdim
Ne kadar uğursuz bir insanım yarabbimmm derim. Tepkim kendime olur djjd
Boşanma nedenim para olmayacagi için bir trpkim olmaz
Ne diyelim. Bizden uzak, merkez bankasına yakın olsun 🤓
Bi tepki vermem sanırım. Çünkü muhtemelen maddiyat değildir boşanmama sebep.
Tuttuğum dal kuriyor, bak bıraktım, nasıl da köşeyi döndü derim. Yoksulluk nafakası ödüyorsam, ödemeyi keserim :(
Benim parada pulda gözüm yok daha çok versin derim..
Yokluğun zirveye diye yüzünüze vurmadığı gibi sizinde hakkınız yok boşandınız bitti artık
En büyük zengnliğini yitirdikten sonra trilyonluk olsa ne yazar
şu an onu yaşayanlara üzülüyorum aslında gerçekten de zor durum
Tepkim olmaz..
Bensizlik şans getirmiş derim 🤪
Allah rızkını vermiş zengin olmuş bana ne ki bundan. Sonuçta eşim değil yabancı artık.
Eşim değil ki artık o
Nasıl böyle zengin oldu diye sinir olurum
Haram yemistir
Ben ondan kurtulayım da hiç umrumda olmaz
Vay be der küfür ederim net 😃
Olsun bisi olmaz god daha cok versin
Beni ilgilendirmiyor boşandıktan sonra o kişi
Dava açardım 😄
her şey para demek değildir.
Nafaka ode
Tepkim olmazdı.
Hiçbişey