Anlasmali evlilik yapmislar heralde. Diyor cocuklar bile istemeden oldu;
Neden biri boyle birsey desin?
Neden mutsuz bir evliligi devam ettirirki bir adam?
Diyor bazen evi terk edip cikasim geliyor, ilk zamanlarda idare ederdi evlilik ama su son senelerdir zamanlardir artik yok yani diyor..
Neden peki ayrilmiyor ve baskalarina yol acmiyor?
Bosan diyebilirmiyim boyle birine?
Senin gibi safları böyle böyle kandırıp yatağa atıyorlar. Sonra bir umut karısını boşayacak da bana nikahı basacak diyip kenarda bekletiliyorsunuz. Sonuç muhtemelen her yerden seni engelleyecek.
hayir bunu bana yapamaz.. sukur oda dinini bilen biri. dokunamiyoruz bile bir birimize
sevgili felan degiliz zaten aramizda birsey yok
Sen kendini kandır. Seni yatağa atana kadar atıp tutacak sen de güya ona destek olma bahanesiyle adamı teselli ederken kendi egonu da tatmin edeceksin. Ben karından daha iyiyim beni farket diyen bilinçaltın bunu uygulamada dışa vururken cinsellikle dışa vuracak. Böylece adam istediğini almış olacak, sende bir süreliğine egonu tatmin etmiş olacaksın iki taraf memnun sonunda yine adam karısıyla devam edecek sen de kendi yoluna.
ahh be canimmm, insallahh bu duruma asla dusmeyizzz :( buyuk konusmim ama neolursa olsun askimdan olsemde ona asla cinsellikle yaklasmamm
G*tu yok boşanmaya. Boşanınca eşe nafaka vs vericek. Muhtemelen de evliliği anlattığı gibi değildir adam sorunludur. Babamdan biliyorum. Annem kira vermemek için dedemden kalan evde kalıyor. Mezun olunca ilk işim boşanmalarıni sağlamak. Kadın rahat etsin. O 5 para etmez adamı da bir daha görmeyim
insallahh dediginn olur kardesimm, allah yardimcin olsunn..
versinn onlari, yeterki mutsuz yasamasin o kadinin yaninda. mutlu olsa adam her gun her gece disarda takilmaz ya
Bizimkisi mutsuzlugumuzun sebebi sorunlu kisi o. Hayatımdan cikarinca rahatlama geldi. Dedemden kalan mâl mülk u bile kumara vs harcayan birisi. Dedemden kalan son arsayi da bi kadın bunla gorussun diye uzerine yapacak kadar da slk birisi. Bana 25 senede 1 kurus faydasi olmamış ayni sekilde babalikta yapmamis birisinin mutluluğunu skeyim. Hiçbir zaman da mutlu olamayacak. Ne bana ne kardeşlerime babalik yaptı. Kardeşlerimin babasi ben oldum. 14 yaşında kızı var. Onunla geçirdiği vakit süre olarak 1 haftayı geçmez. Oyle herifin babaligni mutlusunu sever. Çevremde de hepa ayni tipler. Ben hovarda denen önüne gelenle yatan uzun sureli ilişki yürütmeyen birisiyim. Ben bile bu kadar srefz olamadim. Belki uzun ilişki yürütmeme nedenim bile o srfsz herifle alakalıdır
senin durumun bir baska be kardesimmm :( Nedicemi bilemedimm valla.. sende oyle bende daha farkli sekill.. Bende kucukken cok sey yasadimm ama yinede sukurler olsun, ben okudum isimi buldumm kendi ayaklarimin uzerinde duruyorumm. ama gelde gorki asik oldugum adam evli cikti buyuk sikintiii :(
Başkasından hoslan anasını satim. Son iliskimde ilişkide gelecek görmediğim icin ilişkiyi bitirdim. Sende bitirirsin zor olmamalı. Kendin gibi bulacan. Alışıyorsun kisa bir süre sonra. Yanlış anlama bende seviyordum ama sevmek tek basina yeterli degil
aaahh be kardesimmm, coooook agir birsey
Karısını aldatan her erkek, sîkeceği karıya aynı yalanı söyler yavrum. Cinsel hayatımız yok, ot gibi yaşıyor, ayrı yatıyoruz, çocuklar için katlanıyorum gibi söylemleri de ekler
yanii yalann olabilirr diyorsunn?
ama halinden belli o kadinla mutsuz olmasi
yoook oyle bir fikri yataga atmak su bu. gorustugumuzde bile bana dokunmaz.. mesafeli dururuzz.. hatta benim ona sarilasim bile gelmisti zor tuttum kendimi
yok o yapmaz
Cevap
8Cevap
Çocuk var olabilir , çevre aile baskısı olabilir.
Belki de başka bir kadını kandırıyor olabilir , mutsuzum vs diyerek
hmm anladimmm, tesekkur ederimm
Boşanınca ömür boyu nafaka ödeyecek, nafakayı 3 ay ödememesi durumunda adam öldürenlerle aynı muameleyi görüp cezaevine gönderilicek.
Bu yüzden.
o nafakadan bence korkmaz, cunku cok sukur durumuu baya iyi
hmm anladimm, buda olabilir. hersey olabilirrr :(
oyle birseyde olsa demez heralde evi terk etmek istiyorum bazen diye. evi birakip gidim diyorum bazen diyor
aynennn oylee cok dogru
cunku onun parasiylaa hersey yapilmiss o kadininkiyle degil hayatinda hic calismamiski calismak nedir bilmiyor anca diyor arabaya atlar orada burada gezer para harcar
Cocuk ailelerden dolayı mal mülkten olabilir birde eşinden korkuyorsa
esinden korkan biri degil
bilmiyorummm artik neden diyee.. fazla detayli soramadimmm
Evli adam bunları sana neden anlatıyor? Sana göz koymuş gibi hissettim seni kullanmak istiyor sanki bence uzak dur bu adamdan evli erkeklerle hiç görüşme çok tehlikeli olurlar
onun degil benim gozum var onda :( Sorun su ki ben evli oldugunu bilmiyordum sonradan ogrendimm.. bilmedigim zamanlar bana diyordu zaten hayatimda cok sorunlarim var, mutsuzumn yorgunum vsvs..
hayirr asla amaa aslaaa yapmamm.. birsey yapmicam ben.. sadece sessiz sessiz onu sevmeye devam edecegim eger kendi istegi iyle bosanirsa ve bi zaman sonra bana gelirse amenna gelsinnn yoksa olmaz
yok sagol
aslaa almamm! benim haddimee degil.. ama oda en basinda demesi gerekirdi evli oldugunuu..
vee sadece o degil yaa evinde mutsuzz huzursuzzz :(
ahh be kardesimmmmmm :(
insallahhhh :(
tovbe tovbe ne yapacam ben?
Yapmak isteseydimm bu zamana kadar beklemezdim yapmis olurdummmm
Hahhahahahaahaha H A H A H A Ha, onu yapamammmmm nasil yapacagimi bile bilmiyorum
neden
Mutsuz felan değildir... seni kafalamaya çalışıyordur
bilmiyorum, neden bana bunu yapsinkii?
Farklı bir heyecan için
pek sanmiyorummm
Tabi sonuçta ben tanımadan yorum yapıyorum, sen daha iyi bilirsin
aynenn :)
Sanalda mı bu kişi yoksa reelde görüşüyor musunuz
biz gercektende gorustukk
Hım bak o zaman dediğim gibi en iyi kararı sen verirsin... karekter analizinde iyiysen tabi
aynennn oyle, Allah var cok iyi biri..
Umarım öyledir... nasıl bir ilişkiniz var tam olarak
biz normalde konusuyorduk, ben ilk baslattim. ama kac kez belirttim evli olmadigini bildigimi hic bir zaman birsey demedi.. konusmamiz normaldi yani.. o dost olarak goruyordu kolay kolay kimseye guvenmeyen biri. ama ben onun guvenini cok hizli kazanbildimm.. ben onu yillardir seviyorum.. ama cikamadim karsina cunku yasim henuz cok kucuktu.. onada soyledim sonradan iste onu sevdigimi felan basta tam anliyamamis gercek oldugunu sonradan sonradan fark etmis.. diyordu elimden gelse sana yeminle istedigini verirdimm ama yapamam dedi. bende bunu gittikce daha cok arastirmaya basladimm ve karsima resimler cikti, 3 cocukla dedim allah allah daha cok arastirmaya basladim ve o an ogrendim evli oldugunu ama ona sormadimm. sonra yine tekrar bulustuk ve yuzune sordum ilk basta demedi sonra resmi gosterince evet dedi. uzulerek, dedi isteyerek olmadi onlar tabi babayim mecburum onlara bakmaya felan dedi.. ama o esinden baya bi sikayetci, evi bile terk etmek istiyormus bazen. boyle dedi keeskee ama keske en basinda karsima ciksaydinn bee coook kotu zamanda geldin dedi ve o an dunyam basima yikildi.. ama dedi eger kendini iyi hissetmek istersen bana herzaman yazabilirsinn
Sizin ki kader... yapacak bir şey yok... bence sende unutmaya çalış
Ahh be kardesim keske oyle dedigin gibi olsaa.. Ama bu kaderin de bir anlami vardir bosu bosuna cikmamisimdir karsisinda.. ben bir duam vardi insallah onunla bir gun gercekten tanisirim diye ve ikinciside esim olur diye.. hayirlisi
Dediğin gibi kaderin bir parçasıysa zaten yollarınız buluşur...
Kabalık saymazsanız yaşınızı öğrenebilir miyim
aynenn oylee, kaderimizde varsa birlikte olmak ne olur ne biter yine bulusuruz..
24 yasindayim
Sohbet güzeldi bir günaydın demek geldi içimden... günaydın
Sagol, sanada gunaydin
Sıkmıyorum demi demi... vaktin varsa sohbet etmek istedim sadece
Yok sorun degil. Şu an kendim cok musait degilim
Peki... müsait olduğunda yazarsan sevinirim
Merhaba nasılsınız
Sukur diyelim.. siz
Teşekkürler iyiyim bende.. rahatsız etmiyorum demi...
Yokk estagfirullah
Bu arada Taylan ben, Samsun'da öğretmenim... sizin isim?
Kusura bakmayin ama ben tanismak icin burada degilim.
Peki nasıl isterseniz, kusura bakmayın
Sorun degil tesekkurler
Düzenini bozmak istemiyordur
amam mutsuzsan neden katlanasinn ki yaaaa?
Boşanmak cesaret işidir, yemiyordur.
aslinda oyle biri degil.. umrumda degil kafasi o cunku. O asla benim hayatima karisamaz diyen biri ve ciddende karistirmiyo hayatina
Klasik evli erkek yalanı jskdslls
ilkkez ondan duydumm
Bosanmak kolay mı adamın donuna kadar alırlar
aynenn o kadin asla bosanmak istemez cunku adamin durumu gayet iyi.. o kadinda hayatinda hiiiic calismamissss.. ev kadini guya ama diyor asla evde durmaz arabama binip geziyor hanim efendi
4.5 sene sürer dava
pfff insallah surmezZ.. yeterki bosansinda mutsuz olmasini istemiyorum
Niye mutsuz olsun ki adamın herseyini alacak keyfine bakacak 🤣🤣
yokk yokk kadin degill.. adam mutsuz olmasinnn.. buyuzden bosanmasini istiyorum
Ayrılır o seviyor senide yedek kullaniyor
insallahh ayrilir yaaa :) :(
Ayrilmaz senide kullanıcak onuda
insallah olmaz oyle
Olacagi bu ben baştan dedim. d
:(
Üzgünüm gerçekler
tesekkurler
Rica ederim
Çocuklar?
evet var
Çocukları vardır belki
evet maalesef var, ve bunlari kendiside hic istememis.
bilmiyorum eger oyleyse kendi sucu, kendi yalanlariyla kendi bogulur.
bana bunu yapamaz cunku benim ailemi taniyor eger bi yagmukluk yaparsa bizimkiler onu oyle bi guzel topa tutarki
hayirr degill!
bilmiyorumm ama sevgili felan degiliz.. arkadas? ya da ne derler bilmiyorum
yok hicbirseyyy
24
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?