Aşk İlişkileri Basit kıskançlık oyunları yapar mısınız? Nazande26 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Birkaç gün ortadan kaybolmak, bir aday ile rekabeti artırma çabası. Çok beğeniliyormuş gibi kendini gösterme çabası. Ergence. Olgun olmak lazım. Klişe bir tarz Güncellemeler+1 yıl Güncel Basit kıskançlık oyunları yapar mısınız? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Hayır ben kıskanç değilim kendime ve sevgilime güvenirim her zaman tabi ki de 1 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapmam kendi potansiyelimin farkındayım kimseye bir şey göstermeye çalışmam 1 1 Yorumla Nazande26 +1 yıl Yess Yorumla
berkol Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok saçma neyi kanıtlama çabası gerek Yok. 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır, boş ve gereksiz şeyler bence. 1 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. çok kayboldum peşimden sürkledim 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı. Hayır saçma 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır ben kıskanç değilim kendime ve sevgilime güvenirim her zaman tabi ki de
Yapmam kendi potansiyelimin farkındayım kimseye bir şey göstermeye çalışmam
Yess
Bu saatten sonra uğraşacağım tek çocuk kendi çocuğum olur.
Bu tarz şeylerle işim olmaz...
böyle çocukça şeylerle uuğraşmam
Öyle bir kadına direkt şut
Çok saçma neyi kanıtlama çabası gerek Yok.
Hayır, boş ve gereksiz şeyler bence.
çok kayboldum peşimden sürkledim
Gereksiz
Basitleştirir
Hayır saçma
Gerek görmem