Sizce döner mi yoksa yazmalımıyım?

Açıkcası bizim aramızdaki ilişki pek sevgili sayılmaz bir çok şey yaşadık ama adını koymak istemedi zaman istedi ama ara ara ilişki düşünmediğini hatırlatır olmuştu. Ama bazı davranışlar onu göstermiyordu belkide bunlar bende duygu karmaşasına sebep oldu. İşte başını omzuma koyma sahilde sohbet ederken ele ele tutuşup başını omzuna koyma. Hatta bi ara baya bi uzun öpüştük diyebilirim belki ortamdan belki o anı yaşamak istemekten bilemedim sordu bana hatta eminmisin bunu yapmaktan benim için sorun değil senin kapılmanı istemiyorum falan dedi bende anı yaşayalım sadece dedim ve baya bi uzun öpüştük doğrusu. Bunun üstüne aramız bi açıldı ama sonra tekrar bi şekilde konuştuk ama sadece korkuyor gibiydi aynı şeyleri yaşamaktan zaman vereceğimi söyledim ama sanırım pek kendine inanmıyordu bu konuda. Tanışalı 3-4 Hafta oldu. Ama anlatacağım olaydan dolayı bitirdi. Regl döneminde biraz fazla gergin bi süreci oluyormuş sanırım tamam anladım ama sadece ufak bi mutlu olsun diye iş yerinden biyere giderken küçük bi dondurma paketi alıp götürüp evine vermek istedim. Telefonuda çok odak modunda kullanan birisi arıyorum direk meşgul atıyor. benimde acelem vardı annesi daha önce bana numarasını vermişti evet biliyorum bunu yapmamam gerekirdi hatamın farkındayım ama bu kadarda gerilmek bilmiyorum. aradım annesini sadece dedim sanırım odak modunda bi telefona bakabilir mi. ondan sonra annemi arıcak acil olan ne falan bi balkona çıkarmısın dedi hayır vs kafana göre iş yapıyorsun evimi biliyorsun diye bu kadar rahat olamazsın falan işte haber etmeden geliyorsun üstüne annemi arıyorsun falan sen kimsin falan gibisinden tabirler. Özür dilerim hatamı kabul ediyorum dememe rağmen sadece amacım bi dondurma paketi vermekti. İşte 1 gün önce evlerinde oturmuştuk daha önce annesiyle tanıştırması vs. bunları yapıpta sen kimsin demek sencede can acıtıcı değil mi falan dedim. İşte evine gittiğimde bile balkonda ayaklarımı uzatmam rahatsız etmiş sonra evine gelmem sinirlerimi hoplattı falan dedi bende rahatsızlığım için kusura bakma kendine iyi bak gibisinden bişey söyledim ve birgün benden özür dileyeceksin ama o gün geç olacak dedim kapattım. Son mesajında beni germeye çalıştığını filan düşündüm hatta daha önceki ilişkileri hep toxic ve kavgalı bitmiş ben istediğini vermedim veya öyle olmasını istemedim sakin karşıladım ve özür dileyerek kapattım. 3 gündür yazmıyorum kendimide zor tutuyorum ama yazmamam gerek diyorum. Sizce arkadaş kalalım vs gibisinden yazmalımıyım yoksa bırakmalımıyım. Ve sizce bu kız ondan yaşanan şeye rağmen yazar mı? ilişki yok ortada ama dolu dolu geçirilen zaman ve anlar var diyim.

Güncellemeler
+1 yıl
Ayak uzatma mevzusuda şöyle evde annesi uyuyor sadece ikimiz varız ben biraz yorgundum rahatsız olacağını düşünemedim bile. kii annesi olsa imkanı yok öyle oturamam.
Sizce döner mi yoksa yazmalımıyım?