Açıkcası bizim aramızdaki ilişki pek sevgili sayılmaz bir çok şey yaşadık ama adını koymak istemedi zaman istedi ama ara ara ilişki düşünmediğini hatırlatır olmuştu. Ama bazı davranışlar onu göstermiyordu belkide bunlar bende duygu karmaşasına sebep oldu. İşte başını omzuma koyma sahilde sohbet ederken ele ele tutuşup başını omzuna koyma. Hatta bi ara baya bi uzun öpüştük diyebilirim belki ortamdan belki o anı yaşamak istemekten bilemedim sordu bana hatta eminmisin bunu yapmaktan benim için sorun değil senin kapılmanı istemiyorum falan dedi bende anı yaşayalım sadece dedim ve baya bi uzun öpüştük doğrusu. Bunun üstüne aramız bi açıldı ama sonra tekrar bi şekilde konuştuk ama sadece korkuyor gibiydi aynı şeyleri yaşamaktan zaman vereceğimi söyledim ama sanırım pek kendine inanmıyordu bu konuda. Tanışalı 3-4 Hafta oldu. Ama anlatacağım olaydan dolayı bitirdi. Regl döneminde biraz fazla gergin bi süreci oluyormuş sanırım tamam anladım ama sadece ufak bi mutlu olsun diye iş yerinden biyere giderken küçük bi dondurma paketi alıp götürüp evine vermek istedim. Telefonuda çok odak modunda kullanan birisi arıyorum direk meşgul atıyor. benimde acelem vardı annesi daha önce bana numarasını vermişti evet biliyorum bunu yapmamam gerekirdi hatamın farkındayım ama bu kadarda gerilmek bilmiyorum. aradım annesini sadece dedim sanırım odak modunda bi telefona bakabilir mi. ondan sonra annemi arıcak acil olan ne falan bi balkona çıkarmısın dedi hayır vs kafana göre iş yapıyorsun evimi biliyorsun diye bu kadar rahat olamazsın falan işte haber etmeden geliyorsun üstüne annemi arıyorsun falan sen kimsin falan gibisinden tabirler. Özür dilerim hatamı kabul ediyorum dememe rağmen sadece amacım bi dondurma paketi vermekti. İşte 1 gün önce evlerinde oturmuştuk daha önce annesiyle tanıştırması vs. bunları yapıpta sen kimsin demek sencede can acıtıcı değil mi falan dedim. İşte evine gittiğimde bile balkonda ayaklarımı uzatmam rahatsız etmiş sonra evine gelmem sinirlerimi hoplattı falan dedi bende rahatsızlığım için kusura bakma kendine iyi bak gibisinden bişey söyledim ve birgün benden özür dileyeceksin ama o gün geç olacak dedim kapattım. Son mesajında beni germeye çalıştığını filan düşündüm hatta daha önceki ilişkileri hep toxic ve kavgalı bitmiş ben istediğini vermedim veya öyle olmasını istemedim sakin karşıladım ve özür dileyerek kapattım. 3 gündür yazmıyorum kendimide zor tutuyorum ama yazmamam gerek diyorum. Sizce arkadaş kalalım vs gibisinden yazmalımıyım yoksa bırakmalımıyım. Ve sizce bu kız ondan yaşanan şeye rağmen yazar mı? ilişki yok ortada ama dolu dolu geçirilen zaman ve anlar var diyim.
Sizce döner mi yoksa yazmalımıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayak uzatma mevzusuda şöyle evde annesi uyuyor sadece ikimiz varız ben biraz yorgundum rahatsız olacağını düşünemedim bile. kii annesi olsa imkanı yok öyle oturamam.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sizin yerinizde olsam asla ama asla yazmam. Ağzım açık okudum gerçekten. Ortada bu kadar abartacak bir durum göremedim. Tamam annesini aramanız pek hoş olmamış ama siz de bunun için özür dilemişsiniz. Regl döneminde biraz gerginlik, sinirlilik hali oluyor ( bende de, hiç böyle tepkiler vermedim? ) ama bu tepki çok fazla bence. Sonuçta biraz mutlu olsun diye bir şey yapmak istemişsiniz. Toxic ve kavgalı ayrılıkları olmuşsa sizin sakın ve anlayışlı davranışınız bence bu hanımefendiye fazla gelmiş. İlişki düşünmüyorsa da niye bu şekilde yakınlaştınız onu pek anlamadım. Öpüşünce araya mesafe girdiyse, uzaklaştıysanız niye devam ettiniz ki? Belli ki siz sevgili olmaya olumlu bakıyorsunuz. İlişki istemiyorsa nasıl yakınlaşacaksınız veya her yakınlaşmada araya mesafeler mi girecek? Hiç mantıklı değil. Keşke net sınırlarla arkadaş olsaydınız. Belki bu arkadaşlık süresinde hoş vakitler geçirerek ilişki istemiyor düşüncesini biraz değiştirebilirdiniz. Sevgili dibi davranıp da ilişki istemiyor olmak bana göre hoş değil. Sonuçta insanız ve duygularımız var. Bu ekilde davranmak karşı tarafı çok kırar. Ayak uzatma mevzusu da herkes için farklı bir konu. Karşımdaki kişi yorgunsa ve baş başa olduğumuz bir ortamdaysak bunu asla sorun etmem. Kusura bakma biraz yorgunum, ayaklarımı uzatsam sorun olur mu demek bana biraz garip gelir. Çünkü bir ay falan olmuş ilişkinizde her ne kadar sevgili olmasanız da bir şeyler var aramızda ve bu durum sorun olmamalı. 3 gündür yazmamanız bence çok doğru bir karar olmuş. En ufak bir hatada bile önceden yapılan şeyleri konuşmuş. Rahatsız olduğu o an söyleseymiş. Benim anladığım her tartışmada önceki hatalarınızın yüzünüze vurulacağıdır. Bu çok yorucu bir ilişki, her ne kadar sevgili de olmasanız. İnşallah yanlış düşünüyorumdur.
Bu hanımefendi yazar mı, arar mı bilmiyorum. Sonuçta ilişki de istemiyormuş ve siz 3 gündür yazmamışsınız. Bu tartışma onun tarafından 3 gün yazılmayacak önemde değil. Siz özür dilemişsiniz, son sözü söylemeseydiniz o yazmalıydı bence. Bir gün benden özür dileyeceksin ama o gün geç olacak demeseydiniz bence yazma ihtimali vardı. Böyle diyerek olayı biraz garipleştirmissiniz. Kendine iyi bak dedikten sonra kapatsaydınız keşke... Empati yapıyorum, karşımdaki kişi bana böyle de yazmazdım ve aramazdım yani. Ortada çok büyük bi sorun yok ve böyle bir cümleye karşı ne olursa olsun yazmazdım. Özür dileyeceğim ve geç olacak?
Öpüşmeden sonraki o mesafe 1 gündü sadece o da akşamına hemen gece 2 de yürüyüşe çıktım gel istersen dedi gittim hiç düşünmeden konuştuk biraz sohbet arkadaşça. sonraki günlerde yalnız kaldığımızda sahilde falan yani dediğim omza koyma yakınlaşması falan ortamın loşluğundan kaynaklı oluyordu yani. Hee şu var eski sevgilisinden ayrılalı 1.5 ay olduğu ibaresini unutmuşum söylemeyi. Buna ilişkin de bi yorum alabilirim sizden.. Sizi biraz daha şaşırtayım bu olaylar evine gittiğim gecenin ertesi günü oluyor bide siz düşünün 24 saat bile yok. Yani kafan sakinleşsin konuşalım oturalım dedim ama yok istemiyorum falan sınırlarımı anlattım sana canım istediğinde ulaşamazsın ciddi bişey istemiyorum o yüzden sorumluluk istemiyorum vsvs. Tamam anladım eski ilişkilerin toxic geçmiş olabilir yorgun olabilirsin zaten bunları hep anlayışla karşıladım. Bi insanın geçmişine saygı duydum ilk defa anı yaşamak istedim ama.
Yorumunuz gerçekten uzun bu kadar yardımcı olmanıza sevindim doğrusu size ulaşabileceğim başka biyer varsa mesajları gösterip daha sağlıklı yorumlamanızı isterim sizin içinde bi mahsuru yoksa
Öpüşmeden sonra mesafe diyince bir hafta falan geçti diye düşündüm. 1 günse sorun yok bence. Ki zaten buluşup görüşmüşmüşsünüz, iyi olmuş yani.
Bilmiyorum belki sorun bendedir ama eski sevgilimle 1,5 ay önce ayrıldıysam ve sizin yazdıklarınıza göre 3-4 haftalık bir ilişkiniz var yani aradan geçen süre bence çok az, bu tür bir ilişki asla benlik değil. Biraz kendime vakit ayırırım, düşünürüm yani ve bu şekilde olunca hanımefendinin bir şeyleri abartması garip gelmiyor bana nedense. Hazır değil zaten bunu size söylemiş ama size karşı davranışları bu şekilde olunca ben pek sıcak bakamadım, sebepsizce. Sınırlarını anlatarak mı bu kadar dolu vakitler geçirdiniz? Garip. Ayrıca istediğin zaman ulaşamazsın ne demek ya? Bir ilişki -adı ne olursa olsun- ortak kararlarla ilerlemeli. O zaman sadece onun istediği zaman konuşursunuz, bu durum hoş değil bence. Ben çok kırılırdım yani. Anlayış duyduysanız ve olaylar bu şekilde geliştiyse diyecek bir şey bulamıyorum. Bence siz o son cümleyi söylemeseydiniz o da sizin hatanızı biraz alttan alsaydı her şey çözülürdü. Nasip artık. Hanımefendi yazmaz diye düşünüyorum ama inşallah yanılırım.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Sağlıklı yorumlayacak bir ruh halinde de değilim açıkçası. Kafam dağılsın diye yazıyorum da :'(