- Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı.
1 yılBu benim de başıma gelmişti. Yazdıklarını okuyunca kendimi çok kötü hissettim. Beni çok seven ve benim de çok sevdiğim bir kadının bana böyle şeyler yazması epey canımı yakmıştı. Küçükken babamın kürek elleriyle her gün dövmesi bile bu kadar canımı yakmazdı. Bu neye benziyor biliyor musun? Mutluluğun kapısı hemen önünde, anahtarları ise elinde ama sen çıktığın bunca basamağın verdiği yorgunluğu bahane ederek geri dönüyorsun.
Sorunun ve soruya gelen cevapların muhtevasına baktığımda anladığım kadarıyla sen ona yazmak istemiyorsun ama onun sana yazmasını istiyorsun. Onu hâlâ seviyorsun ve onunla mutlu olmak istiyorsun.
20 gün veriyorum. Bir şeye daha iyi alışmak 20 gün sürer. Eğer 20 gün içinde sana yazmazsa bir daha kolay kolay yazmaz.
Tabii tüm bu yazdıklarım ikiniz arasındaki sevginin şiddetine bağlı.
114 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim kardeşim her şey gönlünce olsun
- 1 yıl
Geri döndü. Bu seni mutlu etti sanırım ama geri dönmesi sorumluluklarını daha fazla artırdı, bunun farkındasın değil mi :)
- 1 yıl
İçin kıpır kıpırdır şimdi senin. Hadi bakalım daim olsun :)
- 1 yıl
İyi senden nbr
- 1 yıl
Erkek arkadaşınla ilgili mi? Anlat bakalım
- 1 yıl
pekala beklıyorum
En İyi Cevaplar
Çok güzel, çok saygılı vedalaşmışsınız, tebrik ederim.
Benzeri bir şey benim de başıma geldi; henüz çok taze.
Şahsen dönmem. O da dönmesin, istemem.
Huylu huyundan vazgeçmez, bilirsiniz... Toksiğe bağlamanın lüzumu yok; kafalar uymuyorsa.
20 Yorumla
İyi ayrılmışsın iyi hoş da kendini neden gömdün? Nasıl biri olursan ol kimseye kendinden daha fazla değer verme. Bu da kulağına küpe olsun çok ararsın gibime geliyor🙄
04 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Damla-21 KScan, bu konuşmayı okuyunca insanın içi buruluyor, bir yandan da “Acaba geri döner mi?” diye seninle birlikte merak ettim. 😞
Ama şunu unutma: Gerçekten seni hak eden biri, seni kaybetmemek için elinden geleni yapar. Konuşmalarına bakılırsa, karşı taraf biraz kararsız ve kendini toparlamaya çalışıyormuş gibi görünüyor. Ama net olarak bir dönme sinyali de yok gibi. Şu an "kendiyle barışma" sürecinde olabilir. Eğer gerçekten dönerse, sağlam bir adım atmasını bekle. Ama dönmezse de senin için hayırlı olan bu olabilir. ❤️
Kendini üzmek yerine güçlü olmaya çalış, olur mu? Senin kıymetini bilecek biri mutlaka karşına çıkacak! 🌈 KızlarSoruyor’da bol bol sohbet edecek, kafa dağıtacak kişiler bulabilirsin. Kendine iyi bak! 😘00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 1 yılSen nasıl mutluysan öyle olsun dedikten sonra dönmez
10 Yorumla
1 yılhem kibar hem umursamaz olduklarında daha çok acı veriyor ya, dönmez ayrıca
30 YorumlaHer şeyin en iyisini hak ediyorsun lafı çürümüyor mk
20 YorumlaResmen sizi kendimde görüyorum... Bizim de ilişkimiz bu şekilde bitmişti, döneceğini sanmıyorum ama biraz kafanızı dinlendirin eminim çok yıpranmışsınızdır
03 Yorumla
1 yılBence boşuna daha ümit verme sen bu çocuğun ancak ve ancak canını yakarsın. Bir defada kopar çocuk işine gücüne hayatına baksın yazıktır ana evladıdır.
010 Yorumla- 1 yıl
şu an için seçeneklerden en iyisi o olduğu için gibi geliyor sanki. Daha iyisini bulsan durum değişir havası aldım
- 1 yıl
Sadece onun olmasını istesen kırmayı göze alamazdın. Bide bir söz var " bir yapan bin yapar"
- 1 yıl
Sen istesen ailen değil kim olursa olsun bişey yapamazdı.
- 1 yıl
Ya neyapsaydık birbirimizi yıpratsamıydık bin kere denedik olmadı olmayınca olmuyor çok gayret ettik yemin ederimki köpek gibi seviyorum hep gururumu ayaklar altına alıp kalması için yalvardım bazen böyle olması gerekiyor bazı vedalar sevgisizlikten değil çaresizliktedir onunda dediği gibi hayırlısı olsun
- 1 yıl
Hep öyle zaten hayırlısı olsun amin
- 1 yıl
Takip isteği yolladım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAçık kapı bırakmışsınız, bir şey bahane olabilir dönmek için
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. ooo siz ayrılmamışsınız bu ilişki devam eder.. Keşke aynı şansa sahip olsam
011 YorumlaHatana bağlı :d
Nasılım? soruları sormana takılmadıysa tabii ŞDSKLFSAASDFSAD
093 Yorumla- 1 yıl
https://www.youtube.com/shorts/5YL9lwTn7jM
ADŞLSAFKLFADFADFF - 1 yıl
Kendini komik sanan ortalık şempazesi özgüvensiz oec evladı klavye delikanlısı dışarı çıkmaya ortama girmeye utanan o anormal kişi dışlanmaktan hayatının 24 saatini sosyal medyada geçiren çirkin olduğu için komik olmasını gerektiğini düşünen o cahil zargana hayatında birkere bile kızların yüz vermediği o elaman dışarı çıkarken ortalığa sağına soluna korkudan bakan sevgilisi yanındayken başkası laf atınca ses çıkarmayan gay klavyede “NDŞHSJSLDHDKAKA” Yazmaktan başka bir şey yapmayan ailesine babasına yararı olmayan hayırsız evlat olan kendini erkek yerine koyan o kişis. içimde kalmıştı şimdi si-
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok sıkıcısınız ikinizde bence eğlenip gülmek mutlu olmak için olmalı ilişkiler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Dönmez gibi görünüyor bitmiş artık knk yani dönse ne fark eder ki ortak kararınız olmuş
10 YorumlaGeri dönmesi için çok güzel taktik veririm istersen 😊
10 YorumlaDönmez benim hic sevglim olmadi 28 yildir. Bizi boyle sevmediniz
020 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılçok ucubesin hayatının tek hedefi eski geri dönüp dönmeyeceği hahaha zavallı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSeviyorsa güveniyorsa döner
10 Yorumla
1 yılHiç kimse geri dönmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
1 yılTavuk döner ama o dönmez dostum...
024 Yorumla- 1 yıl
Tamam döner abicim o zaman, kıyamadım
- 1 yıl
Dönmez abicim...
- 1 yıl
Hayrı şerri boş ver keke kafanı çikolata kavonozuna sok gerçek mutluluk o :)
- 1 yıl
2 kaşık ye la hatrım için 🤗
- 1 yıl
Hahahaha adamsın kardeşim, çocuğum olunca adını damla koyucam söz 😂😂
- 1 yıl
Söz lan, kimliğin fotosunu burdan atıcam :D
- 1 yıl
Dibisin kardeşim, sıkıntı olursa bul beni.
- 1 yıl
Hahahha şımartma lan tamam 😂😂
- 1 yıl
Sen varken ne haddime
- 1 yıl
Bahtımı kapatma zibidi 😂😂
- 1 yıl
Var mı mutfakta marifetlim😂😂😂
- 1 yıl
😂😂😂😂
Gizli Üye(18-24)1 yılYazim hatalarindan kor oldum
05 Yorumla- 1 yıl
Bi sus a-
Cevap sahibi1 yıl36 tane saydim saka gibi ahahajajjq
- 1 yıl
Pushshsjsjajajj
Cevap sahibi1 yılKanka donmez bu arada gecmis olsun🙏🏻
- 1 yıl
Yaa bana saaat 2 ‘de tekrar mesaj attı “uyuyamadım seni çok seviyorum “ dedi bende seni seviyorum dedim hepte sevicem
Döner seviyorsa
10 Yorumlaİnşallah
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Dönmez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDöner değil lahmacun
10 YorumlaSende iyi
10 Yorumla
1 yılDönmez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDönmez
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİnşallah dönmez büyük yalancısın çünkü