Kisiligi kafasi, yani akilli efendi saygili anlayisli mi oturakli kiz mi boyle seyler onemli benim icin, guzel olmus olmamis bunlar olmadan zaten pek bi onemi kalmiyor. Biliyorsun malum devir degisiyor insanlar kizlar da degisiyor cok simarik suslu puslu cenesi bidibidi durmayan kafa sisiren kizlar var o tarzlar bende uzak dursun...
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaşın kaçtı ya
Cevap sahibi
+1 yıl
Neden boyle bi soru sordun ki simdi...
Soran
+1 yıl
Çünkü benim yaşımda ki insanlar çok öyle değil de he öyleyim diyen de yalancı wmdl
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben 21, senin yaslarindakiler kac oluyor... Ben evde kaldim ya kesin kdfjg
Soran
+1 yıl
18 -22 arası işte wlmdlc
Soran
+1 yıl
Wlmdpxmsl yok böyle düşünüyordan anında kaparlar kanka
Soran
+1 yıl
Düşünüyorsan*
Cevap sahibi
+1 yıl
Soylesene ya nolacak alt tarafi yas, gelip evini basacak degilim ya yasini ogrenmemle kdfjg Yok be knk nerdeeee, hem erkegi kapani nerde gorulmus hep erkek kizi tavlayip kapacak bizden bekliyorlar hep, bende de oyle seyler yok pek anlamam etmem o yuzden kesin evde kaldik kfdjg hee dunyada bir ilk olur da beni yani bir erkegi istemeye gelirlerse o zaman evet beni kapan yasadi kfjdg
Soran
+1 yıl
18 yaşım kanka hesabını aç takipte ediyim saklamıyorum şwmdşö
Soran
+1 yıl
Erkek isterse cevap belli wşödşfö
Cevap sahibi
+1 yıl
Yok inaniyorum canim ama takip edeceksen buyur tabi senin icin iki dk acarim kdfg Erkek ne isterse cevap belli...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kisiligi kafasi, yani akilli efendi saygili anlayisli mi oturakli kiz mi boyle seyler onemli benim icin, guzel olmus olmamis bunlar olmadan zaten pek bi onemi kalmiyor. Biliyorsun malum devir degisiyor insanlar kizlar da degisiyor cok simarik suslu puslu cenesi bidibidi durmayan kafa sisiren kizlar var o tarzlar bende uzak dursun...
Yaşın kaçtı ya
Neden boyle bi soru sordun ki simdi...
Çünkü benim yaşımda ki insanlar çok öyle değil de he öyleyim diyen de yalancı wmdl
Ben 21, senin yaslarindakiler kac oluyor...
Ben evde kaldim ya kesin kdfjg
18 -22 arası işte wlmdlc
Wlmdpxmsl yok böyle düşünüyordan anında kaparlar kanka
Düşünüyorsan*
Soylesene ya nolacak alt tarafi yas, gelip evini basacak degilim ya yasini ogrenmemle kdfjg
Yok be knk nerdeeee, hem erkegi kapani nerde gorulmus hep erkek kizi tavlayip kapacak bizden bekliyorlar hep, bende de oyle seyler yok pek anlamam etmem o yuzden kesin evde kaldik kfdjg
hee dunyada bir ilk olur da beni yani bir erkegi istemeye gelirlerse o zaman evet beni kapan yasadi kfjdg
18 yaşım kanka hesabını aç takipte ediyim saklamıyorum şwmdşö
Erkek isterse cevap belli wşödşfö
Yok inaniyorum canim ama takip edeceksen buyur tabi senin icin iki dk acarim kdfg
Erkek ne isterse cevap belli...
Aurası tatlım da kurtlar sofrasına soru sormuşsun
He ya
Biraz akşam üstü sor bence sabah sabah ne işin var
Kanka sıkıldım napim lwmdl
Anladım fazla yüz verme sorun çıkmasın he
Yok la ne vercem amcalara
En iyisi
Davranışları samimiyeti bana karşı
Küçük meme geniş yuvarlak kalc
Gülüş saç gözler
Tebessümü ve saçları
Yüz ve tebessüm etmesi yiyesim geliyo
Yaş kaç ablam benim
18 abim wlmds
Anladım ablamm
Tamam abimm
göğüs ve kalça
Meme ucu bide kaymak gibi bacak tarzı
Göz dudak göğüs
var mı hoslandigin
Varr
Ama sen butun erkeklerden bahsetmissin galiba soruda drgilmi dikkat crkmek falan
Örnek verdim
Yapılmış bir şey olduğu için hoşuma giden şey o oldu o nedenle
Kac erkekle bakistin falanki cokmu
Kanka erkeksin büyük ihtimal ve yaş 30-50 civarı falan yürü git işine amca
Kaç yaşındasın
18
Neden
Dolgun kalçası