Bir ortama girdiğinizde ya da karşı cinsten bir kişi bulunduğunuz ortama girdiğinde ilk ne dikkatinizi çeker?
Fiziksel ya da karakter farketmiyor.!
Fiziksel ya da karakter farketmiyor.!
Bir ortama girdiğimde eğer ki dikkatimi çekecek bir durumsa, bu oradaki insanları tanımadığım anlamına gelir. Ve tanımadığım insan olduğu için öncelikle ister istemez karakterine değil görünüşüne, oturuşuna bakarım. Bence bu her insan için de böyledir. Sağlıcakla ✨
Doğru haklısınız ama yanıldıgınız bir şey var.
Bir ortama girdiğinizde ya da biri ortama girdiğinde nasıl girildiği nasıl bir tavır olduğu insanda ilk görüşte bir izlenim yaratır. Örneğin neşeli sinirli öfkeli gergin stresli bir çok şey sayabilirim bu şekilde bir izlenim yaratabilir başta.
Hatta size şunu söyleyebilirim ilk izlenimler eksik ya da yanlış bir izlenim olur yani olumlu ya da olumsuz bir önyargı oluşturur. O yüzden insanlar önce ilk izlenimi ile dikkat çeker.
Fiziksel olarak mesela belki gördüğünüz kadın dolgun kalçalar ve dolgun memeleri ile girdi ortama ama aslında boş dolgu yani yapay sabah çıkmadan önce yaptıkları bir işlemdir.
Bakın bu da sadece ilk görüşte vermiş olduğu bir izlenim oldu.
🙂✨
Meme kalça
Cevap
10Cevap
Ben karaktere bakıyorum tabi ki de yani benim için güzellik ya da bu gibi şeyler hiç önemli değildir kafa dengi olması zeki olması ve bana karşı davranışları benim için çok daha önemlidir ama bu zamanda gerçekten karakteri düzgün ya da kalbe değer veren birini bulmak da zor.
zeka ve komik olması olmazssa olmaz oda b. k a trip kasıntılık yapmıcak
İlk bakış diyorsak kesinlikle fizik giyinis tarzı ve hareketleri dikkatimi ceker
Memişler ve popiş 😋😅
Ciddi ve az konuşması
Elendik...
Güzel kriterler 😃
Bakışları
Fizik
Memeler
Yüzü
Ayaaak
kalçasına bakarım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?