Erkek arkadaşım beni çok seviyor gerçekten bana çok değer veriyor ama ben ona aşık değilim ne yapacağımı bilmiyorum fakat hep yanımda oldu ona aşık olmak istiyorum sevmek istiyorum ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Düşün.. Geçirdiğiniz güzel zamanları, seni mutlu ettiği anları.. Birine aşık olmak zorunda değilsin. Aşık olmadan da ilişkini devam ettirebilirsin. Aşık olamayı değil sevmeyi deneyebilirsin. İyi huylarını düşün eğer seni sevmeyi bırakırsa ne yapacağını ne hissedeceğini düşün başka biri seni onun gibi sevebilir mi bunları düşün inan bana annem hep der sevdiğini değil seni seveni seveceksin ki mutlu olasın. Çok nadir şanslı insanlar sevdiği tarafından seviliyor. Sende sevmeye çalış ki mutlu ol kuzum.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun sağol cidden ❤️
- +1 yıl
Teşekkür ederim inşAllah sende çok mutlu olursun çok temiz kalpli birine benziyorsun Allah mutluluğunuzun daim etsin bu arada çok yakışıyorsunuz 🥰💕
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 266,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAşık olamazsın. bu yüzden de zorlama ama istersen de Öncelikle, kendi duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı anlamaya çalışın. İçsel olarak ne hissettiğinizi ve bir ilişkide size neyin önemli olduğunu düşünün. Kendinizi ve isteklerinizi tanımak, ilişkideki duygusal gelişmenizi anlamanıza ve yönlendirmenize yardımcı olacaktır. Erkek arkadaşınızla duygularınızı açıkça paylaşmanız önemlidir. Ona içtenlikle hissettiklerinizi anlatın ve açık bir şekilde ilişkiniz hakkında konuşun. Bu iletişim, her iki tarafın beklentilerini anlamasına ve duygusal olarak birbirini daha iyi desteklemesine yardımcı olabilir. Duygusal bağlar zamanla gelişir. Bir ilişkide aşk hissetmek bazen zamana ihtiyaç duyabilir. Acele etmeyin ve duygusal bağınızın doğal olarak gelişmesine izin verin. Ortak ilgi alanları ve aktiviteler, duygusal bağları güçlendirebilir. Birlikte keyif aldığınız şeylere zaman ayırın, yeni deneyimler paylaşın ve birbirinizi daha iyi tanıma fırsatı bulun. Aşkı ve duygusal bağları zorlamak mümkün değildir. Kendinizi birisine aşık olmaya zorlamak, duygusal olarak zorlayıcı olabilir ve gerçek duygularınızı bastırabilir. Kendinize zaman verin ve duygularınızın doğal olarak gelişmesine izin verin. duygusal olarak bağlı hissetmek istediğiniz bir ilişkiyi sürdürmek istemiyorsanız, dürüst olmanız ve ilişkinizin doğru yönde ilerlemesi için gereken adımları atmanız önemlidir. Kendinizi ve ihtiyaçlarınızı anlamak, sizin için doğru olan kararı vermenize yardımcı olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim şu an beni bu ikilemden çıkardın 😅 çok teşekkür ederim sağol 🙏
+1 yılayrılmalısın. Sevmediğin biriyle sırf ona acıdığın ve seni sevdiği için berabersen bu karsı tarafa büyük saygısızlık. Senden ayrılmak onu üzecektir ama kendisine acıdığın için beraber olduğunu bilse daha çok üzülecektir.
kimseye bunu reva görmeyin duygular oyuncak değil. Duygularınızdan emin olmadığınız ilişkiye yelken açmayın.02 Yorumla- +1 yıl
Sevmediğim için değil siz anlamıyorsunuz ifade edemiyorum kendimi seviyorum onu ama neyse ya
- +1 yıl
Sevginden şüphe duyuyorsun ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılTutkuyla deli gibi nefes almacasına bir aşksa istediğin onlar zaten toksik ilişkiler oluyor, o erkekler aldatmaya daha meyilli oluyor ve onlar zaten kıymette bilmiyor. Belki de kıymet bilmedikleri için ilişkinin bütün sevme kapasitesi sende oluyor. Sağlıklı ilişkilerde aşırı tutku olmuyor zaten. Bir de bunun bilimsel olarakta açıklaması var. Böyle çok aşırı çekici olan ve deli gibi aşık olunan tiplerin diğer erkeklere göre kendi tensel kokuları farklı oluyormuş. Bilinaçltı ile açıklanan bir durum bu. Ve sana olduğu gibi çoğu kadına o erkekler o kokudan dolayı çekiliyor. Bu da bir kısır döngüye sebep oluyor. Arz talep meselesi. Adama ilgi gösteren çoğaldıkça adamın alternatifi artıp sevme değer verme emek harcama kapasitesi azalıyor. Ve bu adamlar sonunda ya aldatıyor ya da sadece senin emeğin çabanla ve sözde derin aşkınla giden bir ilişki oluyor. Bence biz kadınlar şımartılmayın ve desteklenmeyi hakediyoruz.
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olma şansın hiç yok gadası
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle ben niye aşık değilim sorgusunu bir köşeye bırakmanı öneririm. Sevgi, değer ve güven aşk duygusunun çok ötesinde güzel duygular o aşkı yaşarken sen de diğer tüm bu güzel duyguları yaşıyorsun onun duyduğu aşk sayesinde. Zamana bırak aşk oluşacaksa oluşacak bir gün çok özleyeceğin bir koşul oluştuğunda fark etmeden aşık olduğunu anlayabilirsin. Unutma erkekler gözleri ile aşık olurlar kadınlar kulakları ile, kadınların aşkı zamanla oluşur onun yaptıkları ile şefkati ile pekişir… sorgulama aşkı aşk kendiliğinden gelir , sevgiler
03 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama bazıları zamana bırak diyor bazıları sevmediğin birini sevmezsin diyor hangi yola gitsem bilmiyorum
- +1 yıl
Herkes her şeyi söyler. herkesin söylediği doğru değildir. Her yorumu dikkate alma.
Ben bir psikolog olarak söylüyorum. - +1 yıl
Yaa cidden mi çok teşekkür ederim ☺️❤️
+1 yılBazen ne kadar zorlarsan zorla ya da istersen iste birilerini sevmeyebilirsin ama bence gerçekten istersen bu durum değişebilir. Aşağıda mwinterm bütün söylemek istediklerimi açık ve net bir şekilde söylemiş zaten umarım hep mutlu olursunnn. Bu devirde seven değer veren insanı bulmak çok ama çok zor. Kıymetini bil. İnşallah hep mutlu olursunnnn 🥰💖
02 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim İnşAllah sende çok mutlu olursun ❤️
- +1 yıl
Teşekkür ederim, inşallah 🥺💖
+1 yılÖnemli olan sevgidir kardeş. Aşk olmasa da sevgi varsa o ilişki uzun ömürle devam edebilir
01 Yorumla- +1 yıl
Demi
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Çoğu insan hiç aşık olmadan ölüyor 🤷🏻♀️ bence büyük bi eksiklik degil karsindakinin verdigi degeri ve sevgiyi suistimal etmeden onu hos tutsan ve kiymet bilsen yeterli bir iliskinin iyi gitmesi icin
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
+1 yılSen ona aşık olmadığın için sana böyle değer veriyor. Her an bırakıp gidecek gibi hissettirdiğin için böyle, doğanın kanunu bu. Bu işler zorla olmaz, bu güne kadar sevemediysen bu günden sonra da sevemezsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Bazıları zamana bırak diyor bazıları uzatma diyor ne yapacağımı şaşırdım
- +1 yıl
Kalbinin sesini dinle.
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sende sevebilme için seni sevindirdi güzel olan herşeyi göz önünde bulundur başkaların yasadıklarımı kendinle karşılaştır o zaman sevgi ışıgınıgörürsün
01 Yorumla- +1 yıl
Deneyeceğim teşekkür ederim
+1 yılBu sorularak bir cevap alacağın bir konu değil. Bu insanın kalbinden gelecek bir şey. Aşık değilsen zorlama fazla
01 Yorumla- +1 yıl
Kendimi ifade edemiyorum sadece insanlar beni yanlış anlıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnun sana yaptıklarını düşün belki seçebilirsin çünkü kadın karaktere bakar ya o bakımdan diyorum onu sevmeyi dene
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Merak etme kısa zaman da kendiliğinden aşık olursun.
bir kere senden uzaklaşsın. O an aşık olucan01 Yorumla- +1 yıl
Emin misin olur muyum sence böyle bırakmak istemiyorum çünkü onu
+1 yılAynısını yaşadım sonuç ayrılık oldu. Erkek için çok çok üzücü yaralayıcı bir durum.
01 Yorumla- +1 yıl
☹️
aşık olmak belki düşündüğün gibi bi şey değildir belki zaten aşıksındır.
03 Yorumla- +1 yıl
Çıkmaza sokuyorsun beni iyice 😅
- +1 yıl
Hah anlatmaya çalıştığım şey bu ama kendimi ifade edemiyorum seviyorum ama bizim yaşadığımız aşk değil bence daha başka seviyelerde ya ifade edemiyorum kendimi kafayı yiyeceğim
+1 yılBoş ver onu başkası ile birlikte ol o zaman
01 Yorumla- +1 yıl
Çok şeyler yaptı benim için ama öylece silip atmak istemiyorum
+1 yılZamana birakmalisin bence ya da olmuyorsa zamanını boşa harcama onunda
10 Yorumla
+1 yılBağlanamazsın her şey ilk tanıma zamanında başlıyor ve belli oluyor🙂. Parası vardır anlarım çıkar vardır anlarım zaten bunlar olmasa yanında olmazdın değil mi?
08 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim çok şükür aç değilim açıkta değilim amacım parasını yemek olsaydı buraya gelip onu nasıl sevebilim diye sormazdım aman laf anlatamam size
- +1 yıl
Çıkar olmadan kimse kimsenin yanında durmaz hele bir kadın böyle diyerek duracak öyle mi 😂
- +1 yıl
Yaw bi uzar mısın kardeşim yukarıda bir arkadaş yazmış sevmesen birlikte olmazsın diye aşk diye tanımladığın şey bu değildir diye kendimi ifade edemiyorum siz aptal aptal yorumlar yazınca iyice kafayı yiyorum
- +1 yıl
Ne kadar itici ıyyyy seninle olan cocuk harbi saf yemin ederim bana denk gelcen işte
- +1 yıl
Neden bu kadar kudurdunuz ki 😂
- +1 yıl
Yo kudurmadım bana senin gibi bi kız gelecek ne oynarım ama 😂
- +1 yıl
Gelirse oynarsın dikkat et a****i ayakta s****ler :)😚
- +1 yıl
Ne kadar terbiyesizsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞanslısın ama farkında değilsin bana göre.
Zorla olmaz yani aşık değilsen değilsin.03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞanslısın derken aşık olmama durumunu kastettim bu arada.
- +1 yıl
Haklısın ama öylece çekip gitmek istemiyorum içim el vermiyor her anımda yanımda oldu
Cevap sahibi+1 yılEğer sevmiyorsan ona da umut vermemek adına ayrılman daha doğru olur gibi..
Onunla hayaller kur. Kurduğun hayallere onu dahil et düşün yaşadığınız anları zor zamanları onda en sevdiğin özellikleri bence işe yarayabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🙏
+1 yılSiz zaten sizi gerçekten seven değer veren el üstünde tutan adamlara aşık olmazsınız size ve sizin gibilere cefa ve eziyet çektiren erkek lazım o zaman sırılsıklam aşık olursunuz
02 Yorumla- +1 yıl
Yazdığını iyice okudum birilerinin tavsiyesiyle aşık olamazsın veya bağlanamazsın eğer aşık olacak veya bağlanacak olsaydın bu ilişkinin doğal sürecinde olurdu zaten gelip buraya sormazdın
- +1 yıl
Bence senin sorduğun sorunun asıl anlamı şu kendime beni çok seven ve değer veren bir keriz (senin bakış acına göre keriz tabi) buldum ona nasıl katlanırım tavsiyesi istiyorsun ama linç yememek için bu şekilde sordun soruyu
+1 yılZaman geçirdikçe olursun. Aşk sonradan da olabilen bi şey bence
11 Yorumla- +1 yıl
10 kişiden 5’i zamana bırak diyor geriye kalan 5’i ise sevmiyorsan sonradan da sevemezsin falan diyor arada kaldım
+1 yılSevip değer verdiği için zor tam tersini yapıp köpek muamelesi yapsa taparsın
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel kardeşim farkındaysan eğer ondan kurtulmak istiyorum demedim aksine nasıl ona bağlanabilirim diye sordum okuyup anlamadan yorumlamayın
Siz zaten nerede bi bok var gider ona konarsiniz seven insanı sevmezsiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim siz mi kıtsınız banamı öyle geliyor aptal saptal konuşmayın kör değilsiniz orada ona nasıl bağlanabilirim yazıyor nasıl kendimden uzaklaştırırım yazmıyor ve 2,5 senedir sevgili yapmamıştım neyse ya size laf anlatmak zulüm
İstemeyle aşık olunuyor mu
01 Yorumla- +1 yıl
Kanka yukarıda yorumda demek istediğim şeyi uzun uzun anlattım lütfen insanları tanımadan yargılamayı bi bırakın artık çok baydınız
+1 yılDaha önce hiç aşık oldun mu?
06 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bu aşk sonrasında üzüldün mü?
- +1 yıl
Evet üzüldüm
- +1 yıl
Bak kardeşim, sevda çalışarak kazanılan, hak edilen bir şey değildir. Bu okul değil, iş değil, para değil. Bu iş gönül işi, duygu işi. İnsan duyguları için suçlanamaz. Önce kendine bunu görev edinmeyi bırak. Karşındaki insan çok iyi birisi olabilir, mutluluğu gerçekten hak ediyor olabilir sana değer verdiğini biliyor, hissediyorsundur ancak buna karşı bir vefa duymana bir borçmuş gibi görmene gerek yok. Onu aldatmadığın boş umutlar vermediğin sürece ilişkine zarar vermiş hissetme kendini.
Gelelim asıl konuya. Hayatta yaşadığımız tecrübelere saygı duymamız güzel bir şey ama tecrübelerimizin zihnimize zincirler vurması doğru değil. Daha önce kuvvetli bir sevgi ve arzu duyduğun kişinin seni üzmüş olmasından dolayı kendine bunu yapma. Ne yaşadın bilmiyorum ama ne yaşamış olursan ol kimsenin bu duyguları senden almasına izin vermemelisin. İlişkiye tam hazır olmadan başlamışsın belli ki. Önce kendini buna hazır hissetmeliydin. Bu süreçte ilişki yaşadığın kişiye karşı duygularını tam anlamıyla anlamayla başla işe. Sonrası gelir zaten. - +1 yıl
Anladım sende haklısın ama demin biri uzun uzun yazmış oda çok mantıklı geldi hangisini yapmalıyım bende şaşırdım ne yapacağımı
- +1 yıl
Sen sen olmadan, siz olamazsınız bunu sakın unutma.
+1 yılZorla olacak bir şey değil
02 Yorumla- +1 yıl
Ama çok seviyor ve değer veriyor onu öyle bırakmak istemiyorum
- +1 yıl
Aşık değilsen daha fazla bağlanmadan ayrıl bence
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayalindeki ruhu onun bedenine koymalısın.
00 Yorumlaaşık olamazsın artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlamazsın. Arzunun pazarlıgı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılAşık olmana gerek yok
00 Yorumla
+1 yılAşık değilsen değilsidnşir
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle bırakmak istemiyorum iyi kötü günümde yanımdaydı
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. olamazsın
01 Yorumla- +1 yıl
Peki
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ona sole
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. O sana kalmis birsey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlamazsn
02 Yorumla- +1 yıl
Peki :/
- +1 yıl
Tmmm._
+1 yılOlamazsin
07 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Lan kaç yasindasin ve nezman mastirbasyon yaptin
- +1 yıl
Ya bi s*ktir git kardeşim
- +1 yıl
Sevgilim sikmis zaten seni
- +1 yıl
Zırlama oc
- +1 yıl
bacım adam ol aklını alirim
- +1 yıl
Sen adam ol asıl awk beygiri
O nasıl oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Şöyle kendisi iyi kötü günümde yanımda oldu maddi manevi yeri geldi ben ona muhtaç oldum yeri geldi o bana oldu ama hep beraber olduk beni çok seviyor bende şans vermek istedim bi ilişkiye başladık yani öyle birini bulamam ama yıllardır hep arkadaş olarak bildiğim için o gözle bakamadım zamanla severim dedim olmadı hâlâ eski duygularlayım ona karşı ama ayrılırsam da çok üzülür kimsesi yok zaten böyle bırakmak istemiyorum
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım beni çok seviyor ama ben ona aşık değilim. Ona nasıl aşık olabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım