+1 yılKızla durumu konuş açıkça.
Onun almasını kabul niye etmiyorsun ki? Kız seninle farklı yerler denemek istiyor. Çok sık olmasa da birlikte ara sıra o tür yerlere gidebilirsiniz ve senin durumun müsait değilse kız ısmarlayabilir, bunda yanlış bir şey yok
Ayda bir kez yapabileceginizi ama karşılayacak bir bütçen olmadığını veya maddi durumun daha elverişli oldugu zaman bunları yapabileceginizi ama şu an bunun mümkün olmadığını söyleyebilirsin.
Kendisi ödemek isterse de bir seferlik gönlü olsun diye gidebilirsin bence. Kendi ödemeyi teklif ettiğine göre derdi senin paranı harcamak değil. Yeni yerler denemek istiyor seninle beraber o kadar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnsanlardaki bu birbirini anlamama çabası nedir anlam veremiyorum gerçekten. Empati biraz ya karşındaki adamın ya da kadının yerine biraz kendini koy onu anlamak için çabala, ben senin yazdığın bu sorunda kız arkadaşında bu çabayı göremedim. Zaten sen yok gidemeyiz dediğinde anlaması lazım bütçene uygun yeri tercih etmesi lazımken seni zora sokuyor. Birde yanında kendim ödeyeceğim demesi cabası bu teklifi çok az erkek kabul eder. Onlarda kadının parasını yemek için beraberdir bu şaşmaz. Benim sana tavsiyem uyarmak "uygun bir dille!" benim gururuma dokunuyor diyebilirsin. Bunlar çok ince konular derine inersek çıkamayız. Neler neler görüyoruz öyle kadınlar varki kocasının parası, cüzdanı evde kalıyor parayı kadın ödemiyor. Öyle bir tatlılıktır ki parayı mönüye sıkıştırıp sevdiği adama uzatıyor. Sırf sevdiği adam ödüyor gibi göstermek için. Sana gelince böyle devam ederse ileride bunlar yüzüne vurulur senin bilgine en ufak tartışmada bile, bu sebepten derdini anlat kadına benim bütçem bu de eğer hala ısrarla devam ederse kadının davranışlarını baz al çok abartılı yüksekten uçan, egolu davranan bir karakterse ki "bunu zaman içinde anlarsın hemen anlayamazsın zaman tanı ikinize." Burada kadına duyduğun ilgide önemli çok seviyorsan hemen ayrılma zaman tanı ve kadını düzeltmeye çalış. Sonuçta seven insan yanlış yaptığını anlarsa bu anlayacak karakterdeyse zamanla anlayıp bu konuda kendine çeki düzen verecektir. Hemen gidip deme bak ben buyum kabul ediyorsan et etmiyorsan ayrılıyorum diye. Zaman tanı ona zaten seni gerçekten seviyorsa düzelecektir. Unutmaki asıl büyük ilişkiler zaman tanıyıp sevgi, saygı, anlayış içinde karşıdaki kişiyi düzeltmeye çalışarak olur. Sonuçta sen onu hemen silip atarsan bak işte gözünde değerim yokmuş bir kalemde beni silip attın izlenimi verirsin. Formül şu sende sabır et, zamana bırak, düzeltmeye çalış. Yani yanlışlarını görmesine izin ver uğraşacaksın uğraşmadan olmaz sevgi emek ister sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılSen bunu açık bir şekilde belirtmene rağmen zorlaması hoş bir şey değil kesinlikle. Şöyle bir önerim var 1kere ya da 2 olsun hadi onun istediği yere gidin gönlü olsun kendi zaten ödeyecek. Sonrasında da daha uygun yerlere gidin. Onu al karşına güzelce konuş
00 Yorumla
+1 yılSende kendi istediğin yerlere götür onu. Yani neye paran yetiyorsa neye imkanın var ise oraya götür niye onun dediği yerlere boyun eğip gidiyorsun ki illa. Sen erkeksin birazda senin istediğin olsun. Ayrıca durumu anlat yani bundan ayıp bir durum falan yok ki. Eğer aynı şeyleri yapmaya devam ederse sende geri dön..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılUygun bir dille... al karşına konuş hiç hoş bir hareket değil yaptığı zaten
10 Yorumla Böyle konularda çiftlerin birbirine kesinlikle anlaşılır olması gerekiyor. Tamam ben kendim öderim tavrı da çok doğru bir tavır değil maalesef. Ara ara yine sevgilinin istediği yerlere gidilebilir ama bunu süreklilik haline getirmek seni açından çok zor olacak. Onun bu duruma anlayışla yaklaşması gerekiyor.
Tabii ki bu aşamada senin tavrın oldukça önemli. Güzel ne anlayışlı bir dil ile bu durumdan rahatsız olduğunu ifade edersen belki ortak bir yol bulabilirsiniz. Dediğin gibi tartışmaları uzatmadan ve birbirinizin dilinden anlayacak bir şekilde konuşma yapmanız gerekiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum kızın alıştığı yaşam tarzı öyledir ya ayrılacaklar ya da ortak noktayı bulacaklar arada da olsa kızın istediği yerlere gidebilir
Soran+1 yıle tabii ki öyle olmalı sürekli kendi istediğim yerlere götüremem ben
+1 yılVallaha herkes kendince yorum yapmış bende bu konu hakkında yorum yapmak istiyorum ben bir bayan olarak sevgilim ile dışarı çıktığımız zaman aa şu kafeye gidelim aa şurda yemek yiyelim şöyle böyle diyip lükse kaçmam ki yapım da yok neyse ki bana karnın aç mı ne yiyelim diye sorulduğunda sen ne yemek istersen onu yiyelim diyorum çünkü kendi kafama göre kendi istekleri mi düşünüp onu düşünmez isem sonucuna gelirsek hesap konusunda altından kalkamaz farzet ki kalkamadı gururuna dokunur hesapı ödeyemez ki ben öderim çünkü hep ödemişimdir şöyle de bir şey var sürekli erkek ısmarlamamalı ısmarlasa bile karşılıklı birbirlerine ısmarlamalılar ısmarlamasa da yine kızlar okuyorsanız bu yorumu siz de bir zahmet çantanız da paranızı bulundurun daima ne olursa olsun hiç ama hiç kızmayın kimse babanızın kızı değil bir yere kadar ve her şey karşılıklı olduğunu da unutmayın..
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin yaşadığı yere üniversiteye gitmek pişmanlıktır. Ben o hatayı yaptım sen yapma. Yakın bir yere git ama direkt onun olduğu yere gitme.
Diğer konu için ise bence kız shorts, tiktok vs. de gördüğü insanlara özeniyor veya durumu iyi ve öyle yerlere gitmeye alışmış.
Senin durumun elverişli değilse onu uyar. "Benim durumumu biliyorsun, senin hesabı ödemeni istemiyorum o yüzden biraz daha uygun yerlere gidelim" gibi birşeyler söyle.
Son olarak bence ilişkini bir gözden geçir.30 Yorumla
+1 yılIki secenek var biri bu kiz lukse duskun ikincisi de seni kullaniyor. Eger gideceginiz yerlerde cok israr ediyosa sen teklifini reddedince sinirleniyosa falan net kullaniyodur. Diger türlüsü de sürekli luks yerlerde geziyosa falan normal. Yine ikisinin de sonucu ayni çıkıyo gercekten seven duyarli olur. Asiri zengin biri olsaydi bile sevdigi icin seninle kokorecciye de gelirdi sahilde balik ekmek yemeye de yanlis miyim?
04 Yorumla- +1 yıl
Ismarlamak istemesi güzel de hep oluyosa yani mahcup hissedecegini dusunerek vazgecebilirdi bence
Soran+1 yılben ona sahilde simit yiyelim ya da daha ucuz bütçeli bi yerde yemek yiyelim diyince onu da yaparız dedi belki yanına gidince bütçemin kısıtlı olduğunu görünce bu dediği şeyin saçmalığını anlar
- +1 yıl
Iste senin durumu tam olarak bilmiyosa o da ayri bi neden ben onu saymadim biliyo diye düşündüm
- +1 yıl
En son favorite manimle sahilde acma yedik o gun hayatimin en güzel gunuydu ve artik tarihe karisti... :')
+1 yılKusura bakmayın ama emekli çiftler gibi parkta çekirdek çitleyip köfte ekmekçiye gidip mahallede market gezecek haliniz yok ki artık her mekan pahalı ucuz diye bir şey yok tost yemek bile pahalı bu ülkede yerine göre arada da parana kıyıp gezmek görmek değişik aktivitelerde bulunmak lazım gerçi hayat dizilerdeki gibi olsa evde yiyecek ekmekleri olmaz ama partilere balolara giderler en pahalı elbiseleri giyerler her tür zengin aktivitesini yaparlar
11 Yorumla- +1 yıl
Birde hediye isteyen sömüren sevgililer var onlardan kork bence gezmek istemesi gayet doğal
+1 yılBir kardeşin olarak söylüyorum. Ayrılmanı öneririm. Halden anlamayan bir insanla yola çıkılmaz. Ben evlendiğimden beridir eşimin alın terine kıyamadığım için 2. El kıyafetler tercih ederim. Yeri geldiğinde onları bile almaya göz bastıramam. Çünkü eşimin yorulduğununu, evi geçindirmek için sarfettiği çabayı görüyorum. Onu düşünmemezlik yaparsam hem bunun vebalini ödeyemem. Ki benim düşüncem hayatında ki insana düşüncesiz davranan bir insanın sevgisinden de şüphe ederim.
00 YorumlaSenin maddiyatını biliyor mu ki? Maddiyatını bilip seni zorluyorsa emin ol seni sevmiyordur ve elinde sonunda ayrılırsınız eğer cidden sevseydi aşık olsaydı seni düşünürdü, haa eğer ona rağmen sevdiğinde aşırı eminsen kız aşırı açgözlüdür ve bir kız olarak söylüyorum ondan olmaz ayrıl.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kadınlara anneleri, erkeklerin bir kadına olan sevgilerini ona para harcayarak kanıtlamaları gerektiğini öğretmiştir. Onun böyle bir kadın olabileceğini düşünüyorsan, daha sonra değil, bir an önce bitirmek isteyebilirsin. Bu alışkanlığı kırmak neredeyse imkansızdır. Daha ucuz tarihlerin uygun olduğuna karar verse bile annesi, senin daha fazla para harcamaman konusunda ona zorluk çıkarabilir. Buna dikkat edin...
00 Yorumla
+1 yılHamama giren terler genç kardeşim. Kızlar zaten bunun için, senin bu tekliflere vereceğin cevabi görmek için, böyle şeyler teklif ediyor. Yoksa emin ol o da biliyor oraların pahalı oldugunu. Sakince ona tamam demeden önce, harcalamari paylaşarak yapmayı teklif et. Bakalım ne cevap verecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnun gitmek istediği yerlerde Alman usulü yap, kendi götürdüğün yerlerde kendi cebinden öde. Ne cimri olduğunu düşünsün ne de parasız olduğunu bu sadece seni daha rahat hissettirmek için bir öneri😊
37 Yorumla- +1 yıl
Parasız olduğunu düşünmesi kötü bir şey mi? Eş dediğin kara günde belli olur
- +1 yıl
@Mericeyn10 bir erkek için öyle olsa gerek.
- +1 yıl
Haklısın öyle bir durum söz maalesef onu atladım. Aslında öyle olmamak lazım ya
- +1 yıl
Aynen olmaması gerek ama oluyor işte
- +1 yıl
Dostum kız seni seviyorsa ve sende ona değer veriyorsan takılma bu tür şeylere. Ödeyebilir, bir kadın erkek arkadaşının masraflarını karşılayabilir bunda büyütelecek ya da rahatsız olunacak bir şey yok. Kendini bu konuda bu kadar sık boğaz etme😉☺️☺️
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Ne güzel işte kız seninle biraz elit yerlere gitmek istiyor demek ki. Sahilde simit yemeyi de yaparız bir gün demiş. Dediğim gibi yapman mantıklı gibi hâlâ öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Bilmiyorum son durumunuz nasıl?
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklik gururunuzu neden maddi şeylere bağlıyorsunuz ki gitmek istemiş bir kere git o ödesin sürekli gitmezsiniz daha basit yerlere gidersinis konuşursun onunla bunu sonr kadınlar ödemenizi talep edince paragöz diyorsunuz öderim dese gururunuza yediremiyorsunuz cidden erkeklerin ne istediği belli değil
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de bir kızla sevgili değilim ama oraya doğru gidiyoruz. Normalde simitle, çayla vs karnımı doyuran biriyim şehir dışında işim olduğunda. Öğrenciyim az param var. O kız bana fazla para harcatıyor şehir dışında buluşunca bir şekilde ödüyorum ama zorluyor beni. Bazı kızlar para harcamayı seviyor. Zor cidden. Erkekleri anlamıyorlar. Burada da var onlardan. Evlilikte ev istiyorlar. Sanki 50 bin tl kazanıyoruz hepimiz.
00 Yorumla
+1 yılŞimdiden ayrıl bence. Çünkğ her gün daha fazlasını ister. Benim erkek arkadaşımın da maddi durumu iyi değil 1 kez olsun pahalı yere götürmedim kendi teklif ettiğinde de gitmedim kendini zorlamasın diye. Huylu huyundan vazgeçmez
12 Yorumla- +1 yıl
Yedir kendini zora sok o zaman
+1 yılŞöyle soyliyim bende cok bir art niyet goremedim bundan rahatsizligini dile getirdigin halde ayni sekilde devam ediyorsa bn oderim demeye dogru acıtır ama eger biraz tipin Varsa belkide bu yuzden birakmak istemiyordur belkide sevdigi icin cunku baska birsey gelmiyor aklima ezmek icin yaptigini dusunmuyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılben onun bütçesini de düşünüyorum ben onun yanına değil de o benim yanıma gelse ben 800 tl yemek parası verirsem zorlanırım ben tüm faturayı onun üstüne yıkmak istemiyorum
- +1 yıl
Şöyle birseyde var belli ki kız senden oncede bu tur bir yasam tarzina sahipmis ki bu bi aliskanlik haline gelmis ve adi ustun de aliskanlik sevdigi insan oldugun icinde bunu yanlis anliyacagini dusunmuyor herhalde senden oncede boylemiymis onuda bilmek lazim ne zmandir berabersiniz bilmiyorum ama bu huydan davranistan aliskanliktanvazgecemedigime gore boyle biri yani vede ona zor gelmiyor ki kendisi tercih ediyor boyle yerleri inanki bi kadin kendini ya da karsisindakini bile bile zor bir duruma sokmaz tabi karakter meselesi yani gücü varki yapiyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok basit...
Ikna etmeyi bırakacaksın, kendine güveneceksin, onu fazla şımartmayacaksın, biraz sessiz kal, dönüş yapma... anında sana yaklaşacaktır. Kendi öz değerinin farkında ol😏✌🏻
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlama ama kızın durumu varsa senin durumun yoksa kızın seni anlamasını bekleyemezsin çünkü kız zengin yerlere gitmeye alışkın ve sen kendine göre yerlere gitsin istiyorsun ama olmuyor atalarımız boşa dememiş davul bile dengi dengine diye
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılJack Reacher filminde şöyle bir diyalog vardı Jack ve Sandy adındaki kız arasında;
S: Merhaba, ben Sandy.
J: Sandy, sana param yetmez.
S: Ben f. hişe değilim. Bir otomobil parçası mağazasında çalışıyorum.
J: O zaman hiç yetmez.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Senin bütçenle sınırlı kalmak zorunda değil, kız ne güzel ben vereyim demiş işte bırak ödesin saçma sapan gurur yapmayın
20 YorumlaAra sıra kızın ödemesine izin vereceksin, çünkü belli ki durumu senden iyi. Kızı devamlı ucuz takılmaya mecbur edemezsin, istemiyor olabilir. Boş romantizme gerek yok. Sen imkanın dahilinde ödersin o da imkanı dahilinde öder. Çözersiniz. Bütçenizi ortak da yapabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılBENCE sevgilin senden hep beklentisi lüks şeylerse ve sen bunu karşılamıyorsan yani maddi durumdan dolayı sevgilinin anlayışı göstermesi lazım ona onun anlayabileceği şekilde onu üzmeyecek bir şekilde konuşman lazım seni gerçekten seviyorsa her şey katlanır su bu sadece benim görüşüm seni bileme
00 Yorumla
+1 yılKabul etmemen çok güzel erkek dediğin kadın parası yemez ama kabul et ve kendin yeme veya daha mütevazi şeyler iste en önemlisi ne olursa olsun mekana girmeden senin ödeyeceğin şekilde önlem alması gerektiğini kendisine ilet, sevgi nettir… Ziyan edilmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBırak ödesin o zaman. bçr kere öder daha ödemez zaten. Hoş o bşr kereyi de burnundan fitil fitil getirir kadınların parası kıymetlidir ama neyse 😆 bence kendşn gibi birini bul onla mutlu olamazsın
00 Yorumla Kiz arkadaşının kişiliği oturmamış pahalı yerlerde yeyip içip birde stor çekerek, ezik olan kişiliğini bastırıyor. 2. ciside bu tur kizlar yiyicidir, ben öderim ayağına gider. Senin yasantin kültürün bunu el vermiyorsa, birde butceni zorluyorsa bırak gitsin
00 Yorumla
+1 yılO ödese de Gittiğin yerde hiç rahat edemezsin sürekli Onur'un zedelenir Al karşına konuş düzgüncene durumunu anlat imkanlarını anlat derse ki ben bütün sorumluluğu üstüme alıyorum Senin incinmene gerek yok sorun yok ama ansızın bir gün seni incitecekse bu ilişkiye de gerek yok
06 Yorumla- +1 yıl
Alttarafı hesabı kız ödedi diye onurunuz mu zedeleniyor ckfmfovmvo
- +1 yıl
Evet öyle bir şey başıma gelirse başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi olurum
- +1 yıl
Saçma düşünce tarzı :)
- +1 yıl
Bayan olduğun için bizim duygularımızı anlayamazsın sana göre saçma bana göre ofsayt
- +1 yıl
Kadınlarında onuru var ne saçmalıyosun anlayamazsın falan ? Böyle diyonuz sonra kızlar sizden ayrılınca beni kullandı triplerine giriyonuz gerçekten bi dediğiniz bi dediğinizi tutmuyor
- +1 yıl
Ya ben kadınlar onursuz demedim ki zaten bizim alışkanlığımız budur hesabı erkek öder ödeyemezse kendi açısından sıkıntı Yaşar Ne alaka kadınların onuruyla
+1 yılKız arkadaşının yaşamak istediği bir hayat var. Bunu sen sağlayamıyorsun. Bence senin davranışın daha güzel ve normal olan. Ama onu da yargılayamam. Herkes bir kere geliyor bu dünyaya ve bir şeyler yaşamak istiyor.
Dengeyi bulmanız lazım. Yoksa çok sağlıklı yürümez.00 Yorumla
+1 yılAlırım demiş işte ne uzatıyorsun ki? Kız lüks yerlerde yemek içmek istiyor bu gayet normal bunu karşılayacak maddi durumu da var
05 Yorumla
Soran+1 yılmaddi durumu olup olmaması önemli değil ben sürekli birisinin bana bir şey almasını istemiyorum bu sadece kız arkadaşım için değil herkes için geçerli
- +1 yıl
Herkes ne alaka ki şimdi nereden nereye geliyorsun
Soran+1 yılben sürekli bana bir şey alınmasını istemiyorum bu hoşuma gitmiyor
Soran+1 yılsürekli yediğim yemeğin ya da içtiğim kahvenin parasını onun ödemesini istemiyorum öyle bir şey olursa ben rahat hissedemem kendimi
- +1 yıl
O zaman gitme o zaman ayrıl bu ne ya
+1 yılBen alırım dediğinde karışmassan o alır bir yerlere gitmek istiyor
20 YorumlaBenim söylemem ile olmaz biliyorum ama bu anlattığında sorun var gibi bence. Sen yol yakınken tekrar düşün.
00 Yorumlakonuşmayı dene, sonuçta senin kız arkadaşın. yine anlaşamazsanız bitirin ilişkinizi. yaptığı bencillik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim var bak buralara gidiyoruz demek için hava yapmak istiyor olabilir ya da yiyici kızdır sevmiyordur
00 Yorumla Güzel yerlerde yiyip içmek istiyor ve ödemekten gocunmuyor sen ödeyebildiğin kadar ödemgerisini o ödesin dert etme
00 Yorumla
+1 yılEziyor seni çatır çutur. Bencil kız arkadaşın var. Üstelik gamsız. Çok tehlikeli tipler ahahaha
00 Yorumla
+1 yılSeni banka olarak kullanan birinin kız arkadaşın olduğuna emin misin? Bence ilişkini gözden geçirmende fayda var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak ödeyin herkes kendi masrafını karşılaşın normali budur
06 Yorumla
Soran+1 yıltabii ki normali budur ama ben sadece kendi yediğim yemeğe bile 300-350 tl verecek bi imkanım yok
- +1 yıl
Dqha ucız yemek seçeneği yok mu
Soran+1 yılkızın önerdiği yerler burası. biz bi bankta simit yesek de yan yana olucaz önemli olan bu değil mi
- +1 yıl
Öyle tabii. Bende sevgilime sürekli sahilde çay simit yiyelim diye ısrar ediyorum ille biyerlere gidelim diyor oysa sahildeki balık ekmeğin çayla simidin verdiği huzuru vermiyor o mekanlardaki yemekler. Neyse, sevgilinle açıkça konuşmayı dene derim
Soran+1 yılgün gelir cebimizde para olur gideriz ama ben her hafta bu parayı bi yemeğe veremem verirsem kendi evimde yemek yiyemem bunu da açıkça dedim ona o da ben öderim dedi ama ben böyle bş durumda kendimi rahat hissedemem
- +1 yıl
🙏🙏👍👍❤
- Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılhayat müşterektir sen senin bütçenin yettiği o da kendi bütçesinin yettiği yerlere götürür çok kafana takacağın şeyler değil bence
00 Yorumla 2 seçenek var knk ya diceksin gitmeden önce bana bi tatlı ısmarla senden tatlı olmasın diceksin ya da net olup para kalmadı hayatım bu ay sonuna kadar napalım diye soracaksın gerisini kız belirlesin baktın yemenin peşinde yol ver gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. tatlı bir dille söyleyebilirsin diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaşına kendini nasıl tanıtmıştın ilk tanıştığında
01 Yorumla
Soran+1 yılbasit bi memur çocuğu olarak tanıyo beni ve gerçekten de öyleyim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Açık açık konuşmanda fayda var, o bütceleri her zaman bulamayacağını bilmeli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılBırak gitsin seni sevmiş olsaydı seni böyle müşkül durumda birakmazdi
00 Yorumla Aşırı rahat büyümüş, maddi sıkıntısı yok, ana baba sürekli arkasında, şımarık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, madem öyle mekanı ben sececegim yoksa bulusmayalim demelisin, ayrica madem cok abartili mekana gitmek istiyor kendin git de ,
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Freddy16 birak ismarlasin ozman
Cevap sahibi+1 yılbi sen bi o ismarlasin ne dert ettiniz peh ya da hic gitmeyin herkes kendi hesabini odesun ozman
Soran+1 yıl@Freddy16 dostum mesela gurur değil sen 800-900 tl yemek masrafı ödeyebilir misin ya da ödetince için hala rahat olur mu?
Cevap sahibi+1 yıl@Freddy16 sktr gt ozman
+1 yılO zman o kiz sana uygun biri degil. Senin durumunu ve seni anlamiyor ise..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt söyle bence eğer anlayış göstermiyorsa ayrıl gitsin başka kız mı yok
01 Yorumla- +1 yıl
Yok tabi kız arkadaş bulamadım için bu hesabı açtım
- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılKıza direkt olarak söylemen lâzım. Bütçeyi zorluyor diye. Anlamıyorsa ayrıl.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizii maddi olarak ezmeye calısan biriyle çıkıyorsunuz yetişemezsiniz Allah kolaylık versin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKankss sen sevdigine eminmisin bu kızı kırk yılın başında görüyorsun zaten okuyor diyorsun napican kahveye mi getircen kızı bunları konuşmanız da çok saçma şimdiden her şey akışına gider eğer calisiyorsan bu kadar dert etme bir ayda fazla harca boş ver eğer seviyorsan sevmiyorsan vur geç
00 Yorumla
+1 yılKardeşim böyle bi kızla evlenince nasıl olur ki? Ayrıl gitsin.
00 Yorumla
+1 yılYaz mevsimi sonuçta açık hava piknik falan iyi olabilir
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı ödeyin sizde sende alıştırma alıştıkça kadın milleti adamı sömürür
00 Yorumla
+1 yılAlırım diyormuş iste seviyo demek ki vakti gelince de sen alırsın yapma nolur bunlar dert değil, seven sevdiğinin yanında olsun çok ararsın, denek ki kızın gorgusu göreceği oyle ha sana kitlemeye çalışıyorsa zaten karakteri oturmamış bi kızdır.
10 Yorumlasenin maddi durumun yok diye kız neden kendi zevklerinden vazgeçmek zorunda sen olmaz dediğinde ben alırım diyosa bırak alsın hem maddi durumun yetmiyo hem gurur yapıyosun tuhaf
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen bu
Benim eski erkek arkadaşım daha beterdi
Ben uygun yerlere giderdim o zorla lüks pahalı mekanlara götürüyordu sonda hesabı bana ödetti 1gün sonrada ayrıldı29 Yorumla- +1 yıl
özür dilerim ama cok komikmis föskxçsldçwldçowödwçdkwçkdçwkdçekdçwkdçwödöeçdö
- +1 yıl
Peki nedem ayrildiniz ozel degilse
- +1 yıl
abin olmasa hesap ödemeye devam yani döwçxowökxwökdwçkfçwkwme
- +1 yıl
ucuz kurtulmussun da diyemiyorum ki dkwöxkwöxkwöms
merhaba bu durum bayaga sıkıntili bir durum sizin durumunuzu bile bile zorlamasi cokta mantikli gelmiyor bence acik acik konusmalisiniz ki birbirinizi iliskiniz ilerledikce kirmayasiniz guzel gunler...
00 Yorumla
+1 yılAçıkça konuş zorlanıyorum de baktın anlamıyor direkt ayrıl çünkü gerçekten seven insan sevdiğini zorlamaz hatta bence seni gerçekten sevmiyır gibime geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an belki o ailesinin yanında olduğu için rahat bir yaşam sürüyomuş gibi geliyodur yanına gidince benim halimi de anlar
Sen kız arkadaşının sözünü dinle hayat paylaşınca güzel iyi anlaşıyorsanız maddiyatı kendine sorun yapma yaşayın hayatı hesap ikinize çıkıyor beraber ödemek kadar güzeli yok bulmuşun böyle birini kaçırma
00 YorumlaOraya gitmenin yerine birlikte birşeyler hazırlayıp yemeyi teklif et ikimizin elinden çok daha keyifli ve lezzetli olacağını dile getir ikna etmek senin elinde..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Gitme kardeşim zorlama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAma kız öyle büyümüş olabilir zaten kendisi ödemeyi teklif etmiş
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat