Beklentim Uzun Süreli Gerçek bir şey Ama Tereddütlerim Var, Sizce Ne Yapayım? ?

Arkadaşlar merhabalar, duygusal olarak daha önceden bir kaç kez hayal kırıklığı yaşadım, bu sebeple de sevgili tarzı ilişkilerden uzak durdum hep, İşkolik birisiyim aslında sosyal ve girişken, özgüvenli biriyim ama çevremden bu tarz bir beklentim yok olmadı, ve yalnızlıktan da gerçekten sıkıldım, yakışıklı bakımlı da birisiyim sporla uğraşıyorum, ve açıkçası biraz da zor beğenen biriyim

herşeyi sadece cnsellik olarak gören birisi değilimdir, ama içinde bulunacağım ilişki de bunları da dolu dolu paylaşmak istiyorum elbette, libdosu aşırı yüksek tutkulu istekli biriyim ama bunu da önüme gelenle değil, değer verdiğim biriyle yapmak istiyorum, b@kir değilim bu arada tecrübeli birisiyim

ama bedenden ziyade, ruha, öze önem veren biriyim, duygusal ve romantik bir ilişki bekliyorum daha çok, beraber konsere tatile gideceğim, gerçekten güzel zaman geçireceğim birisi olsun istiyorum, ayaklarımı yerden kessin, bazen sadece dizimde uyusun, saçlarını okşayayım, arada bir aklam yemeği ve çeşitli sürprizlerle şımartayım istiyorum

hem güzel, bakımlı olgun ve gerçekçi, hemde çocuksu ve tatlı bir yanı olsun istiyorum, bir yandan da elbette vahşi bir panter olmalı , biliyorum çok şey bekliyor gibiyim, sanki pazardan domates mi seçiyorsun diyebilirsiniz, ama aşk ve f@ntezi adamıyım diyebilirim

gerçekten yakışıklı, bakımlı, maddi durumu iyi, saygın ve tanınan bir insanım bu sebeple de samimi insan bulmakta zorlanıyorum genelde hep çıkarcı beni enayi yerine koymak isteyen gözü para da olan insanlar oluyor çevremde, oysa ben sadece samimi bir aşka yelken açmak istiyorum

yanıma yakışan güzel birisi olsun istiyorum, her şeyden önce gönlü güzel olsun, vicdanlı ve inançlı birisi olsun istiyorum, ama aradığım gibi birisini nasıl bulabilirim bilmiyorum, siz ne önerirsiniz bu konuda acaba? Uzun bir zaman yalnız kaldım, ve şuanda kendime uygun birisini bulmak istiyorum diyebilirim?

Beklentim Uzun Süreli Gerçek bir şey Ama Tereddütlerim Var, Sizce Ne Yapayım? ?