Arkadaşlar merhabalar, duygusal olarak daha önceden bir kaç kez hayal kırıklığı yaşadım, bu sebeple de sevgili tarzı ilişkilerden uzak durdum hep, İşkolik birisiyim aslında sosyal ve girişken, özgüvenli biriyim ama çevremden bu tarz bir beklentim yok olmadı, ve yalnızlıktan da gerçekten sıkıldım, yakışıklı bakımlı da birisiyim sporla uğraşıyorum, ve açıkçası biraz da zor beğenen biriyim
herşeyi sadece cnsellik olarak gören birisi değilimdir, ama içinde bulunacağım ilişki de bunları da dolu dolu paylaşmak istiyorum elbette, libdosu aşırı yüksek tutkulu istekli biriyim ama bunu da önüme gelenle değil, değer verdiğim biriyle yapmak istiyorum, b@kir değilim bu arada tecrübeli birisiyim
ama bedenden ziyade, ruha, öze önem veren biriyim, duygusal ve romantik bir ilişki bekliyorum daha çok, beraber konsere tatile gideceğim, gerçekten güzel zaman geçireceğim birisi olsun istiyorum, ayaklarımı yerden kessin, bazen sadece dizimde uyusun, saçlarını okşayayım, arada bir aklam yemeği ve çeşitli sürprizlerle şımartayım istiyorum
hem güzel, bakımlı olgun ve gerçekçi, hemde çocuksu ve tatlı bir yanı olsun istiyorum, bir yandan da elbette vahşi bir panter olmalı , biliyorum çok şey bekliyor gibiyim, sanki pazardan domates mi seçiyorsun diyebilirsiniz, ama aşk ve f@ntezi adamıyım diyebilirim
gerçekten yakışıklı, bakımlı, maddi durumu iyi, saygın ve tanınan bir insanım bu sebeple de samimi insan bulmakta zorlanıyorum genelde hep çıkarcı beni enayi yerine koymak isteyen gözü para da olan insanlar oluyor çevremde, oysa ben sadece samimi bir aşka yelken açmak istiyorum
yanıma yakışan güzel birisi olsun istiyorum, her şeyden önce gönlü güzel olsun, vicdanlı ve inançlı birisi olsun istiyorum, ama aradığım gibi birisini nasıl bulabilirim bilmiyorum, siz ne önerirsiniz bu konuda acaba? Uzun bir zaman yalnız kaldım, ve şuanda kendime uygun birisini bulmak istiyorum diyebilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Öncelikle nasıl bulamayacağından bahsedelim mi? Bu siteye yazarak.
Nasıl bulamayacağım noktasındaki tavsiyeniz için sağolun ☺️
Nerede çalışıyorsun
Yazılımcıyım, Genelde İnternet üzerinden çalışıyorum ve güzel para kazanıyorum, tabi ki yanı sıra çeşitli kendi kurucusu olduğum işlerimde mevcut
Neden sordun? Sakın seni tanıyor olabilirim deme 😂
Yaş doğru mu?
Hayır, Siteye üye olurken işaretlemişim herhalde değiştiremedim, 24 Yaşındayım
İçeriği yazan da 42 yaş gibi. 24 yaşında böyle ilerlemek güzel. Bulursunuz siz?
Ruhum yaşlı, resmen çöktüm diyebilirim tabii ki manevi anlamda, yoksa dış görünüş olarak gayet güzel ve igi görünüyorum, bir gün bu çöküntüm görünüşüme de yansıyacak diye çekiniyorum, epey zor zamanlar yaşadım, yalnızlıkta zor aslında, bazen samimiyet öyle kolay bulunmuyor ne yazık ki umarım bulurum ama 😊
Bu arada sormadım sizin yaşınız kaç ki, bu kanaate vardınız? 😂
Yaşlıyım sizden. 😁
Herkesin hayatı kendine göre zor. O aradığınız insanı bulduğunuzda da her şey gül pembe olmayacak ama siz hayatınızda tutunacağiniz mutlu olacağınız seyi kendiniz bulacaksınız artık. .
Yaşlıyım sizden deyince yaşınızı merak ettim doğrusu yani 40 olduğunu falan sanmıyorum max 28-29 diye düşünüyorum 😂
Ya tabiki orası öyle ama bu şuna benziyor, birisi mesela zengin diye mutlu olmaz ama fakirken mutsuzdur, para mutluluk getirmiyor diye kimse fakir kalmak istemez zengin ama mutsuz olmayı tercih eder, bende o hesap yalnız ama mutsuz olmaktansa hayatımda biri varken mutsuz olurum 😂
Ben yaş aradığımı doğru seçtim. 🙃
Aralığımı
Evet bu para mutluluk durumu doğru. İnsallah dilediğiniz ilişkiyi bulursunuz. Tereddüt etmeyin. Ben de sizin gibi olan birisine açılmak üzereyim o yüzden yazdığınız uzun yazıda ondan bir seyler buldum. Umarım ikimiz içinde işler yolunda gider.
Anladım senin adına sevindim aklında belli birisi de varmış bak, hakkında hayırlısı olsun, umarım tek seferde mutluluğu bulursun, eğer olumsuz sonuçlanırsa bana göre o kadar da yaşlı değilsin, madem düşüncelerimiz denk en azından senle tanışmaya olumsuz bakmam 😂
Ben bakir isitiyorum. . Emin olamam karşımdakinden ama sizinkinden eminim o yüzden denemem. Bu konularda da realistim böyle yerlerden tanışmaya kapalıyım. Fikir alış verişi için baktığım platform sadece. Ayrıca fena aşığım ben. Bakalım nolacak sonumuz:)
Karşındakinden emin olamayıp benden emin olduğun bakirlik konusu mu? Yani sende bakireysen bunu istemek elbette en doğal hakkın, aynısı erkekler içinde geçerli mesela bakir olmayan bir erkeğin bakire birini istemesini ben yanlış buluyorum, bir de evet KS den tanışıp ilerlemek biraz garip olur herhalde, ama çevremden değil de yabancı birini olmasını tercih ederim, Aşıksan Allahhh yandın sen geçmiş olsun 😂😂 bakalım benim sonum ne olacak acaba? Hayırlısı olsun hakkında
Evet o konu. Teşekkür ederim. Gönlünüzce olması temennim.