Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Uzak mesafe ilişkisini yürütebildin mi?
Teşekkür Ederim

Nekadar sürdüğünü hatırlamıyorum tam ama bir kaç yıla yakın gitti öyle, yürütüyorduk. Nezaman görüşeceğimiz de belli değilken üstelik, farklı ülkelerdeydik çünkü. Ben mıçmıç bir insan olmadığım için kolay gelirdi. Herşeyini anlat, içini dök, sevgini yaz. Yüz yüze yaşamaktan daha kolay.
Evliyken bir yıl benim iş durumum yüzünden ayrı kaldık. Ben öğrenciyken evlendim. Atandım 1 yıl başka şehire gittim. 1000 km öteye. Eşim ayda 1 gelirim korkma git görüşürüz zaten dedi. 1 yılda 1 kere o 2 kere ben gelebildim. Ve benim için aşırı zor bir seneydi. Evli bile olsan erkekler fiziksel olarak uzaklaşınca direk uzaklaşıyor. Hep arayan ilgi gösteren bendim ve bu beni çok yordu. 1 sene sonra geldiğimde yabancı biri gibiydi yanımdaki. Aramız çok açıldı. Boşanma noktasına geldik
Bence zor ve yorucu ama arada gerçek sevgi ve aşk varsa bu şekilde dayanabiliyorsun ve tabi ki karşındaki kişide bütün değecekse bu da çok önemli sadık kalabilmek yani. Zaten gerisi geliyor. Bütün bunların karşılıklı olarak varsa.
Cevap
41Cevap
10.000 km ile dört yıl sürdü.
Bir ömür boyu da sürsün isterdim, o vazgeçti.
Kimseye önermem, akıl kârı değil ama gönül ferman dinlemiyor. Elbette sürdürebilirsiniz de, kim bilir, bizim yaşayamadığımız hayaller sizin gerçeğiniz olur..
Mutluluklar:)
Evet 3. yılımız inşallah bı ömür boyu sürecek umuduyla 🤍
Bazı zorlukları ister istemez oluyor ama benim ki ailesini bırakıp buraya taşındı ve baya rahat ettik uzaktayken çok zor oluyordu hayla daha memlekete gittiğinde hasret kalıyorum içimde bir burukluk oluyor şimdi birde askere gidecek ne yaparım hiç bilemiyorum uzak mesafe çok zor aslında sevmezsen katlanabilecek bir durum değil.
Umarım daha iyileriyle olursunuz uzak ya da yakın kalbiniz bir olsun 🤍
İstenirse sürdürülür gibi geliyor. Hatta yüzyüzeden daha bile heyecanlı. Ancak iki tarafında aynı verici ve güvenli tarafta olması gerekir.
1 yıldan sonra buluşma yoksa soğuyor insanlar ne kadar çabalarsan çabala bulşmayınca bitiyor ilşki kötü olmasada nerden bildiğimi sorma olur mu :(
2 buçuk sene sürdü ilk defa ona aşık oldum. Ama bugün tek kalmak istiyorum ben diyip beni bıraktı. Yakınında olsa bu kadar üzülmezsin. Ama uzak mesafede ayrılınca hiç tanışmamış gibi oluyorsun ondan haberin bile olmuyor. Canını çok yakar yabancı olmak. Asla ama asla girme bu işe
Bu tarz bir ilişkide en buyuk handikap, yakın mesafe ilişkisindekiyle aynı. Güvenmem. Anlamak ve güvenmek için kendi egonuzu yenmeniz gerekir. Yoksa mesafelerdeki sayılar önemsiz
Yürütüyoruz, kavuşmanın hayali, her gün büyüyen bi özlem, bazen isyan noktası, bi sürü şey. Kolay değil ama her şeye değer ❤️ @cilgin-haritaci
Sen ol da ister yar ol ister yara. Lütfun da başım üstüne kahrın da başım üstüne ❤️❤️
Balımmm ❤️
Düştüm yine haaa 😍😍😍
Ben de sorun yokd aonlar yurutemiyor bana kalsa bene kostururum aslında herkes de bı korku sanki korkunca ölümsüz ölüyorsun 🤣
Bu kişiden kişiye ve kişinin sevgi diline göre değişir. Sevgi dili temas olan kişiler uzak ilişkiyi sürdüremez
6 yıl yürüttüm güzeldi bazen çok bunalıyoduk ama devam ettik yine de taki bu kurban bayramına kadar kendi artık hiç uyanmamak üzere uyudu
@ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ uyuyan kaybeder. Uyanık olan kapar 😎
Yani acı bir durumda bu yorumu yapıyorsun ya
Ilk iliskimdi bi tik uzun surdu cok değil ama bitti tabi toyluk olmasaydi mesafe iliskisi falan nö yani asla
Hiç böyle bir ilişkim olmadı. Yürütebilir miyim bilemiyorum. Reelde görüşmek isterim.
Aldatılmayı göze alırsanız her şekilde yürür pajsjsjalödisöwidmdğdl
Zamanında yürüttüm evet de şimdiki aklım olsa hiç uzatmazdım
İki kişide aynı kafa dansa sürdürülebilir bence
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler ama tabii ne kadar doğru bilemeyiz
Yürüyor çokta güzel o bana ben ona bağlandık ruh ikizi olduğumuza eminiz 2 ay sonra kavuşucaz
4 yıl yürüttüm daha da yürütürdüm de karşımdaki beyefendi istemedi
Bir süre sonra zaten reel görüşme başlıyor ve sıkıntı olmuyor yürür yani.
Yuruttum ama hiç istemedigim. Bı kizdi fizik olarak
9 sene yürüttüm. Sonra başkasıyla evlendi. Şimdi 2 hafta şans vermiyorum kimseye. Saçmalıkmış be
3 ay yürüttüm sorunsuzdu, 9 aydır da yakın mesafedeyiz ama artık yürütemedik ve ayrıldık. Her iki taraf da yürütmek istiyorsa her şey yürütülür yani.
Yaşadım cık uzaktı 20 saatlik yol vardı ama yürütemedik uzaktan zor oluyor maddi imkanın yoksa birbirini zor görüyorsun özellikle en az ayda 1 kere görüşmek gerekir
1 sene yürüttüm. İstemeye 1 hafta kala ayrıldık. Giden gidecek olduğu yeri ayarlayıp defolup gitti
Evet çok güzel bir şekilde ilerliyoruz, buradaki önemli ili nokta karşılıklı sevginin ve güvenin olması.
uzak mesafe cok zor ben dört yıl ayrıl barış şeklinde sürdürdüm en sonunda bitti ama hala özlerim kendisini
Bos laf etmeyin seven her turlu sever o iliski isterse binlerce kilometre uzaktan olsun seviyorsa evlenilir bile
Sen yaşamadın ondan bu kadar rahatca konuşabiliyorsun
Yurutebilirsin belki ama kendini yıpratmaya gerek yok şüpheci ve kıskanç biriysen hayatı birbirinize zehir edersiniz
Ben yürütürüm eğer benimle her yerden seks yapmayı becerirse
Çok istekli olmalısın
Hımmm uzun zaman gecmiş aradan
guven eksikligi yaninda olma istegi falan gerci isteyen yaninda bile yapar da uzaktan zor :)
Bir süre sonra iki taraftan birinin aldatıgı ilişkidir:d
Evet 2 yıldır yürüttüm. sabirla ve en sonda buluştuk dahada devam ediyor ilişki
Çok zor bir olay yürütebilen var tabiki ama 10 kişiden 1 i anca
Olabiliyor yani ben İstanbul o eskişehirde yaşıyprdu 2 sene idare ettim haftasonu git gel şeklinde
Yürüttüm yürütürüm de
Yürütüyorum çok güzel gidiyor..
İstedikten sonra her türlü ilişki yürütülür
Uzak mesafe ilişkim olmadı
3 sene sürdü ve bitti 🥴
Yürüyor şu an galiba hqhaha
Yürütebilmiş olsam şu an sevgilim olurdu
Uzak olan hiçbir şeyi yürütemiyirum
O topa hiç girmedim , girmem
5 yil uzaktan ilişki sürdü
Zor ımkansız degıl
Hiç öyle ilişkim olmadı