Selamlar... Biliyorsunuz ki bazı çiftlerde bu durum, sorun olabiliyor. Siz yapabilir miydiniz?

Selamlar... Biliyorsunuz ki bazı çiftlerde bu durum, sorun olabiliyor. Siz yapabilir miydiniz?
Selamlar,
Yürütüyorum. Yürütmeye devam edebilirim. Mesafeler bahaneden başka bir şey değil bana göre. Aramızda araba yolu ile 15 saat uçak ile 1.5 saat var. Günü birlik bile gidilip gelinebiliyor. Burada önemli olan insanın gerçekten istemesi. Yorucu olsa bile. Bir insana değer verdikten sonra gerisinin bir önemi yok. Onun elini tutman, yüzüne bakman bile tüm yorgunluğunu alıp götürüyor.
Ben sanırım yürütürdüm. burada önemli olan gerçekten iyi anlaşabilmek. yani bazen insan yurt dışında bile ilişki yürütebiliyor yani farklı ülkelerden. bu daha çok ne kadar kendinizi hazır hissettiğiniz ya da sevdiğiniz kişi ile nasıl bir gelecek planladığınız ile ilgilidir. eğer sırf hoşlandığınız için bir anlık sevgiden dolayı sevgili olduysanız çok sık görüşmüyorsanız muhtemelen yürümez. çünkü sosyal medya ilişkileri ya da uzak ilişkiler genel olarak sorun olabiliyor.
Gözden uzak olan gönülden de uzak olur. Bir süre yürüyor sonra artık olmuyor aynı durumu yaşadım 1 yıl , bide başka ülkede yaşıyordu. Bi sorun çıkınca kavga , küsme yüz yüze oturup konuşulmalı çözülmeli bide çok uzakta olduğunu bildiğim için çok kavga edesim geliyordu gelse gelemez , görüşmek istesem görüşemem, özel günler hiçbiri özel olmuyor, farklı ülkeler farklı ortam hepp sorun kısacası Olmuyor ben yapmadım. Amma eminin ki yakın olsaydı böyle olmazdı.
Yürütebileceğimi sanmıyorum. Yürütmeyi geçtim, sosyal medya üstünden duygularım olmaz benim. Yani imkansız gibi bir şey. Yine de büyük konuşmim.
Teşekkürlerr bebekk❤
Cevap
42Cevap
Yürütebilirim, yürüttüm ve yine yürütürüm. Mesafeler iki insanın beyninde yani bir nevi iletişimlerinde olmasın da, yürür. Hatta çok güzel bile oluyor. Sürekli bir heyecan, bir özlem, bir görme duyma dokunabilme isteği. Birlikte kurulan hayaller. Yanındaymış gibi hareket etmeler, işte buluşunca ne yaparız, nasıl yaparızlar.. insan gerçekten sevince, yani kalpten bağlanınca çokta koymuyor mesafe. Hani şöyle bir şey var; misal benim çevrem geniş kalabalık bir ailede büyüdüm dünya kadar kuzenim ve arkadaşlarım var ama biliyorsun o uzakta ama seni en iyi yine O anlıyor. En ufak bir şeyde bir sesini duyuyorsun ve “oh” diyorsun.
1 yıldır yürütmekteyiz, umarım yıllar olur beraber
Açik söylemek gerekirse çok zor bir durum
sevdiğimi yanimda görmek onu dokunmak öpmek sarilmak isterim baştan zaten konuşursun tanişirsin nerde oturduğunu sorarsin ama 6 ay da bir görmek ne biliyim arada 2 sene gecmiş veya onu hiç görmemişim etmemişim düşünemiyorum bile... Telefonda yazişmak çok farkli oluyor ve görüşmek dahada farkli oluyor ben çok cabuk sıkılan biriyim telefonlan yürütemezdim eğlenmek onu dokunmak sarilmak öpmek isterim
Bir yere kadr evet ama gerçekleşmesi düşük olan real hayata geçmiycek yda geçmesi çok düşük ihtimal olan ilişki yormakdan başka bir şey deyil zaman kaybı kırlıyrsn bilmiyo küsüyrsn bilmiyo hadi her şeyi geçtim en zor gününde yanında olamycak olmayan adam artk olmasada olur bnce hayatında
Yürütemem. İnsan sevdiği insanı aniden de görmek isteyebiliyor veya yanında olmak.
Örnek veriyorum, 2 sokak arkada en samimi arkadaşım oturuyor. 6 yıllık sevgilisi her dışarı çıkmamızda geliyor mesela. Bir etkinlik yapsak uzak mesafedeki sevgilimi her defasında çağıracak mıyım? Zor iş.
Yani çok zor oluyor, deneyimledim daha önce. Nerede oturduğuna bağlı. Atıyorum ben Bursa'dayım, İstanbul'dadır. Eyvallah olur ya da ben bursadayım, bileciktedir olur ama ben istanbuldayken hakkaride falandır olmaz :D 1-2 saatte ulaşabileceğim yerde olması lazım maksimum.
karşılıklı saygı anlayış olduktan sonra yürür neden yürümesin ki teknoloji gelişti artık insanların arasındaki iletişim daha yoğun
Ben yürütürdüm ne fark eder ki ha aynı şehir ha farklı şehir aynı şehirde olup birbirini aldatan onlarca insan var uzakta olup sadık kalan insanlar var ben onu bekleyemiceksem ne anlamı var ki sevgimin kendimden şüphe ederim yapamıcam dersem
Gözden ırak gönülden ırak.. Bana gereksiz zaman kaybı gibi geliyor. Görmeden, dokunmadan, ya insan nefesini hissetmeden karşındakinin yapamaz ya. Aldatma illaki olur özellikle erkek tarafında. Güvenemem de yani.
Uzak mesafe ilişki yaşanabilir fakat belli aralıklarla yüz yüze görüşme imkanı olursa bu ilişki yaşanabilir yoksa telefondan yazışarak konuşarak görüntülü görüşerek bu ilişki ilerlemez
İnternetten arkadaş olmuştuk 3 4 sene kadar normal arkadaştık, 2020de ben hoşlandığımi fark edip açıldım 1 sene kadar sevgili kaldık 2022nin yazında nişanlandık. Kasım ayında bazı sebepler yüzünden ayrıldık. Arada 900km vardı zor muydu çok zordu temas bağımlısı olmayan ben temas bağımlısı oldum. Özellikle aileden uzak olacağınızı bilmek çok kötü ben geceleri uyanıp ağlıyordum. Kisacasi tavsiye etmem.
Zor ama eğer gerçekten sevildiğime eminsem yürütmek için her türlü fedakarlığı yapar ve çaba gösterirdim. Benim için uzaklığın/yakınlığın önemi yok, kalplerimiz bir olsun yeter.
Ben yürütürüm, sadakatimle kanıtladım ama illa ki bir taraf aldatıyor sonunda. Yani yürütülmesi için körü körüne sadakatli ve bağlı olması lazım her iki tarafın. Tek taraflı yürümez.
Yürütüyoruz 1.5 yıldır mutlu ve huzurluyuz iyi ki diyorum hep ❤🐨
Bazı insanlar var uzağı yakın eden..
bence doğru insanla kabul ediyorum kolay olmaz ama yürütülebilir…
Yan yana olmak elbette güzel olur paylaşım artar fakat uzak mesafe ilişkisinde yurutulebilir karşılıklı güven olduktan sonra...
Uzak mesafe ilişkilerinin sonu belli. Bitiyor. Boşuna dememişler gözden Irak olan gönülden de Irak olur
Evet karşılıklı sevgi saygı özellikle de güvenle gayette çok güzel yürütüyoruz Allah nazardan saklasın
Evet uzak mesafe ilişkisi yürütülebilir tanıdığım bir çift var ve birbirlerine sonsuz güveniyorlar. Böyle bir şey mümkün
Uzak mesafe ilişkisi kesinlikle pişmanlık arkadaşlar uzak durun haberiniz olmadan aldattılırsınız uzak mesafe Olmaz "erkekler kapatılsın"
Yürümez. Bir yere kadar. Bi kere göreceksin, dokunacaksın, hissedeceksin. Bazı duyguları ve güzellikleri uzaktan aktaramazsın.
Çok seviyorsam yürütürdüm, bu benim için engel olmazdı..
daha önce böyle bir şey yaşamadım ama olursa yürütmek için elimden geleni yapardım
4 5 yıl önce yürütebiliyordum ama şu an hiç sanmıyorum o sabır kalmadı artık
Ben yürüyemiyorum açıkçası sanırım Uzak olmasına dayanamiyorum..
evet 3 yıldır :D
+ ilişki
- akıl sağlığı
Uzak mesafe ilişkim en uzun ilişkimdi 1 ay sürdü abdbaijs
Yürütürüm, yürüttüm de. Ama sonunda aldatıldım orası da ayrı bir dava 😄
Hayatta işim olmaz. Mektup arkadaslıgı bana göre değil
Ben asla yürütemiyorum ya aşırı boşluyorum karşı tarafı. Bana göre değil maalesef ki
Bir ileri iki geri gidiyor, İlk yıllar iyi oluyor, sonradan olmuyor.
Sen istesende yürümez. Görmüyorsun etmiyorsun nasıl bağ kurup iletişimde olacaksın? Mesajlaşarak mı?
Çok zor. Belirli bir süre sonunda yanyana olabileceğimizi biliyor olmam lazım.
8 senedir konuşuyoruz bir arpa boyu yol alamadık
Erkekler bunu beceremiyor 🤷🏻♀️ o yüzden yürümüyor
Uzak mesafe ilişkisi Yaşayanların %50’si birbirlerini kandırıyorlar 😅
Uzak mesafe ilişkisi siye bir şey yok, mektup arkadaşlığının modern hali o
Şimdi sana şöyle söyleyim uzun mesafe ilişkim oldu ama sonunda aldatıldım 1 sene sevdim her saniye konuşurduk 1 defa geldi yanıma o İstanbuldaydı ben Ankara ve hikayenin sonunda aldatıldım çok tavsiye etmiyorum
Uzak ilişki olmaz. Ben sevgilimin ne yaptığını onun söylemesiyle öğrenemem. Görmem lazım hissedebilmem lazım. Hem belkide uzak mesafeden ilişkiyi fırsat bilip yakınındaki biriyle birlektilik kuracak ne malum yani.
Evet, sevdim yürüttüm de.
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum her iki kişi olgun ise ve anlaşılır saygılı ise gayet rahat bir şekilde yürüyor
Mesafe belirli bir süre için varsa yürür ama evlenmeden kavuşmuyorsanız imkansız
Evet yaptım hiçbir sıkıntı olmadı karşılıklı güven varsa her şey çözüm
Ben yürütemezdim. İlişkinin ayağı yok ki. (İRONİ)
maalesef zor ben yürütemedim ama sevgi çok sağlamsa yürür
kesinlikle olmaz istemem. çünki sana yalan söylüyosa bunu bilemiyorsun.
Zor olur basarirsan sonu harika olur bu iliskilerin yuzde 90 sani ayrilikla bitmistir
Öyle bir ilişkim olsun istemem
Uzakları yakın ederdim 🙂
Evet ama erkekler beceremiyor bunu
Yürütebilirdim, ama artık ne gerek var🙃
Ucunda buluşma varsa belki ama o da zor
Arada sevgi, saygi oldumu mesafeler sòkmezz
Uğraşamam ya bu saatten sonra
Bana göre olan bir durum değil
Muhtemelen yürütürdüm
Gerçekten seviyorlarsa ilişki yürür
Daha önce denedim ama sağlıklı gitmiyor
Ben yürütemem. Zor bana
Karşımdaki ayak uydurursa gayet normal yürütürdüm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?