Karşılıklı fedakarlıklar olduğu sürece, çok da güzel yürür. Ama herkes, kendi payına düşeni yapmalı.
Siz yürütebilir misiniz bu ilişkiyi?

Karşılıklı fedakarlıklar olduğu sürece, çok da güzel yürür. Ama herkes, kendi payına düşeni yapmalı.
Siz yürütebilir misiniz bu ilişkiyi?
Uzak mesafe ilişkisi yürütebilirim evet, ancak artık 33 yaşından sonra uzak mesafe ilişkisini çok da sıcak bakmıyorum. Çünkü uzak mesafe ilişkisi Eğer uzaktan uzağa sadece konuşarak kalırsa ondan hiç kimse bir mutluluk duymaz, yani doğruyu konuşalım böyle bir şey yaparak ne elde edeceğiz ki. İnternet bitti aşk bitti ama yüz yüze konuşma imkanı olursa buluşma imkanı olursa sürekli iletişimde kalınırsa ancak o zaman bir anlamı olur, Bir de mesela sürekli olarak internet üzerinden dakika başı her ne yaptığını sohbetini yapmak bence ilişkiyi çok monoton bir hale getiriyor.
İlişki reele dökülmüşse, güven duygusu var ise ve senin de dediğin gibi fedakarlıklar yapılabilirse olabilir.
Teşekkürler 😂
Ricalar 😁
Uzak mesafe bana yorucu ve yıpratan bir durum gibi geliyor. Sevdiğim insanla vakit geçirmeliyim, elini tutmalıyım, dolaşmalıyım, yeni bilgiler öğrenmeliyim, her gün olmasa da hafta'da iki üç defa onu görüp, mutlaka sımsıkı sarılmalıyım. Hayallerde yaşamak ve sürekli beklenti içine girip, düşüncelerin içinde boğuşmak istemiyorum. Sevdiğim insanı görmeliyim, onu en doğal haliyle tanımalıyım. Ona her sarılma ihtiyacı duyduğumda, yanımda olabilecek biri olmalı diyorum. Yapay zekayla sevgi yaşıyormuş gibi hissetmek istemiyorum.
karsilikli güven sevgi varsa olur tabi
thankss 😄
Ricaa
Cevap
26Cevap
İlişkiyi yürütebiliyor isem uzak ya da yakın fark etmez..
Ben uzak mesafe ilişkilerin gerçekçi ya da doğru olduğuna inanmıyorum. tabi ki de herkesin kendi yaşamı kendi hayatı kendi beklentisi.. ama bir insan uzaktayken zaten o ilişki olmaz.. çünkü uzaktan kimseyi yeteri kadar tanıyamazsın ya da güvenemezsin.. ilişkiyi de yönetemezsin. bu yüzden de böyle bir ilişki yapacağımı sanmam.
2 yıldır yürütüyoruz çok şükür.
Ama aşk olmadan olmaz, şefkat anlayış olmadan da olmaz. Herkes üstüne düşeni yapmalı, saçma şeyler üzerinden gurur yapılmamalı çünkü yakındaki gibi olmuyor; trip atma şansınız biraz düşük, atsanız da uzaktaki pek önemsemeyebilir. Kısacası sürekli veya dengede güzel bir ilişki içerisinde harika uyumlar ve güzel birliktelikler yakalayabilirsiniz.
Yürütüyoruz, çok büyük emek gerektiriyor evet. Ben sabırsız bazen memnuniyetsiz biriyim, bizim ilişkimizde en büyük sabrı gösteren, beni dizginleyen hep Balımm.
Teşekkür ederim sevgilim, bi an bile kaybetmedin sabrını, tahammülünü @S1F1R-B1R ❤️
şu anda tam da böyle bir ilişkinin içerisindeyim. çok şükür gayet güzel şekilde ilerliyoruz. hem daha ayrıntılı bir şekilde tanıyoruz, hem birbirimizi seviyoruz, hem de gün içinde neler yaşadığımızı paylaşıyoruz. ben ruhunu yanımda hissettiğim sürece sorun yok.
Eğer sonunda görüşebileceksek neden olmasın yaa
Görüşeceksek yürütürüm ama görüşme sürekli bahaneler ile erteleniyorsa zor.
Ben yürütemem. İlişkinin en temel gereksinimi yakınlık değil mi? İlişkinin diğer adı birliktelik değil mi? Yan yana oturamadığın, elini tutamadığın biriyle ilişki içine girmek baya saçma
Sadakat konusunda kendime güvenirim ama sevdiğim kişi uzaktaysa bu ilişki genel olarak beni üzer. Ayrıca uzak mesafe ise muhtemelen sanaldır ve sanaldan hoşlanmam çok zor. Gerçekte ve yakında olması daha iyi
Yurur mu yurur ama bana samimi gelmiyor. Birini yuz yuze hissetmeden guvence alamiyor insan ve eger bir cekim varsa bile asiri zor bir iliski durumu :(
Fiziksel mesafe birinin aklında kalbinde yer edinmesi için engel değil,, karşılıklı olarak sabır ve gerçekten çok istemek gerek.. bir süre sonra mesafe de aşılır, kavuşulur da
Güvensizlik hissi olan biri için zor. Ben şansımı denerim de uzaktaki erkeğe kolay kolay güvenim olmaz sanırım. Burnumun dibindekiler neler yapıyor. Bilemedim.
Denedim bir defa sık sık görüşme olmasına rağmen yürümüyor olmuyor boşa kürek çekmek gibi bir durum bence daha da tövbe.
Çokta sıcak bakmıyorum yakınımızdaki insanlara kolay kolay güvenemiyoruz uzağımızdaki insana güvenmek zor
Belli bir yere kadar sürdürürsün belli bir yerden sonra özlem duyuyorsun hissetmek istiyorsun falan
Sonunda kavuşmak olduğu için çok güzel yürütebilirim
Aslında çok benlik bir şey değil ama seviyorsam, sevildiğimi hissediyorsam deneyebilirim
Elinin altında, dizinin dibinde olsun uzak zor olur 😎
İstediğin zaman kulaklarını çekebilirsin 😎
Bencede :)
Çok uzak olmamak şartıyla yürütülebilir ama ne kadar yakın o kadar iyi
Karşılıklı güven ve anlayış varsa Yürüyebilir ama yine de oldukça yıpratıcı bir süreç
Yürüyebilirim ama uzak mesafe ilişkisi tercih etmem. Çok yoğun duygu ve güven olmalı.
Bile bile uzak mesafe ilişkisine başlamak bence gereksiz
Yürütmek zor dağil bnim için ama arada bir yüz yüze görüşmek şart bnce
Evet olur zaten oluyorda bir sorun yaşamıyoruz çok şükür
Ben yürütürüm de karşı taraf yürütemiyorsa elde patlar. Riskli
İlişkiyi reele döksem bile güvenemeyebilirim. Bunu çok acı şekilde tecrübe ettim o yüzden her zaman iş ortamım da ya da yakın çevremden birisinin olması benim için daha iyi
Fazla yürümez bir yerde patlak veriyor, bir süre sonra insan görmek istiyor
Gerçek vefa varsa iki tarafda uzaklık ne yazar kalbindedir mesafe
Valla 4 seneyi geçmek üzereyiz gayet de yürütebiliyoruz
Uzak mesafe iliskisini yürütemem ve sacma sey yani sevdiginle vakit geciremiyorsan ne anlamı var ki
Şimdi bak ben burada uzak mesafede ilişkisi olan iki çift gördüm ikisi de birbirleriyle görüşmüşler hatta bayramda onu görmeye gitmiş diye hatırlıyorum
Çok zor, ben yürüyeceğini sanmam.
Hayir, insan yakindakine güvenemiyor uzaktakine nasil güvensin.
Eğer sonunda görüşülmezse veya ayda 1 görüşme varsa olur. Ama 2-3 yıl beklemek falan varsa asla
Maalesef uzak mesafe bir ilişkiden çıkmış biri olarak önermem, çok zor o kişiyle yan yana olamadıktan sonra anlamsız.
Bu konuda çok kötüyüm nişanlım askerde o bile zorluyor
Farklı şehirler de ise evet yürür, çok da güzel olur fakat farklı ülkeler dev sıkıntı.
Evet ama asla güvenmeyin 2 sene boyunca aldatıldım 😅
ben yakındaki ilişkimi yürtemedim ama siz daha atılgansınız yapabilirsiniz
ben uzaktakini bile beceremiyorum yakında olsa ne olacak nasıl bir kader bu
Evli olan için çok zor uzak mesafe
@Okuryzr bekarlar için kolay mı sanki
Bence herkes için zor
Uzak erkeğe güven olmaz
Hayır. Benim uzaklık fobim var.
Çok zor yaa, yürütemem. Yanımda olması lazım.
yürütemem yanımda olmalı
Buluşma varsa olur
Bu konuda profesyonelim
Çok zor, yürütemem.
Öyle bir avellik yapmam.
Yürütürüm de güven sorunu aşamiyorum
Yurutmemeyi tercih ederim.
Belli bir aşamadan sonra belki ama zor
Hayır yürütemem, Zaman kaybı
Koştururum bile.
Yürütemem. Vakit kaybı
Benlik bir sıkıntı yok ondan eminimde
uzak mesafe benlik değil
Vardı onun isteğiyle bitirdik. Kalsın almiyim.
Yürüyebilirim ama ; yürütmem...
Evet yürütürüm
bencede çok zor yapılmaz değmez bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?