Gayet özgüvenliyim. Taşralı ciddiyeti ve kurnazlığı var üzerimde. Gelişmeyi + değer katmayı seviyorum kendime. Bazen efendi gözükürüm masum duruyorsun dedikleri oluyor. Sert, ciddi lafımı esirgemeyen bir yapım var. Fiziksel olarak da fena değilim. Hiç ilişkim olmadı ve gerçekten hayatımda ciddi anlamda kimseyi istemiyorum aslında. Ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne soruyorsun ki tam olarak ilişki istemiyormuşsun işte
O baska
Kimse beğenmiyor mu seni yani hani istemiyorum ama beğenende yok mu diyorsun
Yok abla ben genel ters biriyim kimseye yakın durmam
Böyle erkeği anası sever dostum
Niye
Huysuzsun anladığım kadarıyla soğuksun da insanlar sana nasıl yakın olacak
Ne bilim ya ara ara vakit geçiremiyorum o yüzden birisi olsa olur yoksa boğuyo beni sürekli birisiyle konuşmak o bu
E bu normal geldi de hiç mi ilişkin olmadı flört falan da
Hayır
Kaç yaşındasın
20
Tuhaf geldi bilemiyorum Altan
Neresi tuhaf
Ne biliyim erkeksin sonuçta
Evet?
Kızlara falan yürüyesin gelmiyor mu hiç jdşdkdşdfkof
Geliyo da sarmıyor tipler bazen ciddili arayıp bulasım geliyo sonra bi şekilde bi bakmışım s. Etmişim keyfimdeyim
Ciddisini bulmak zor kendi açından iyi bir durum bu aslında ama uzun süreçte sıkıntı olabilir bilemiyorum yani bu şekilde olduğun sürece sana kızlar ilgi duysa da bir şey yapamazlar çok katısın gibi geldi
Ne anlamda bir katılık bu
Kimse fikirlerini değiştiremez katılığı bunun nedeni de bencillik oluyor genelde
Evet öyleyim ya dik alası hem de
Sebebi de şey gerçekten biliyorum
Burcun da aslandır şimdi senin
Yükselen aslan
Zor ablacım zor zor insansın yani jfcşfnkckcc
Gayet gerekli biriyim ya
Ama zorsun zor olmasan eminim çok iyisin ama sana ulaşmak son derece zor
Hayata karşı bu duruşum tavrım vs normal mi ya herkesten farklıymışım gibi geliyor en azından toplumun genelinden
Toplum çok aynılaştığı için böyle düşünmen normal gibi geldi de bu duruşun tavrın bilemiyorum yani belki öncesinde olan bir travman falan olsa normal olabilir de eğer yoksa da pek bilemedim normal mi
Birisine yazsam da cok umursamıyorum cok da umursanmıyorum hani olay Max arkadaş olarak görüyordum'a dönüyor
Umursamadığın için umursanmıyor olabilirsin o arkadaş olarak görüyordum olayını yaşamamak için de çok net bir şekilde niyetini belli etmen lazım dişüncesindeyim
En baştan niye sazanlıyım
Bilmiyorum ya farklı düşünüyorsun sanki birinden hoşlansan ölücekmişsin gibi davranıyorsun
Yok ya sadece oha lan çok iyi çok güzel kız dediğim kimse olmadı harbi olmadı ya herkes mal gibi geliyo
Güzellik bir işe yaramaz sen kişilik olarak da beğenmiyorsun
Duramıyorum da yerimde of napsam ya bi uğraş lazım sözleşmeli mesaj arkadaşlığı gibi ama o kızı yatağa atma ihtimalim hep var olacak böyle işte
Xöxşxmxlxmxlxmxnx komik olma ablacım işte bütün erkekler de kızlara bayıldığı ölüp bittiği için peşinden koşmuyor köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali sen niye bunu yapamıyorsun kocaman bir soru işareti mesela
Yok olm ya bak konu konuyu açıyor da beni işte sadece o kısım kamçılayamıyor bilmiyorum içimden gelmiyor mk ilişki istesem esc giderim duygusal bağ olmadan midem bulanıyo bi de aman şu kızı ayarlamaya çalışayım gibi bi dürtü bende pek oluşmuyor hayvan gibi kriter listem var bazıları da bahane travmam falan da yok
Fhfjfjfjfjgjgk çok komik aq kızlar gibi düşünüyorsun neyse inş bulursun birini
Nereye la daha çözmedin olayı
Çözemem ben bunu kardeş ben daha kendimi çözemedim fkfjfkgkjlbkhlı
Neyin var çözülemeyecek
Benzer şeyler ama benim travmalarım var
Kabaca çerçeve çiz
Erkeklerin yalancı olduğunu düşünüyorum düşünmekle kalmıyorum inanıyorum ki öyleler ve hep yalancı erkeklere denk geliyorum ilişkim olmadı ama çok fazla konuştuğum kişi oldu sevgili olma korkum var denebilir ne biliyim böyle saçmalıklar
Olm benziyoruz ya yalan dolan konusunda değil de şu konuşma vs işleri
Eh işte biraz
Yaz Instagram
Yazamam
Neden
İşte
Söyle hadi konu ne
Ne konusu
Yazz
Yazamam allala istemiyorum yazmak