İlişki sistemini hazmedemiyorum, haklı mıyım sizce?
İlişki başlayacakken, yok işte kadın sinyal verir yaptığı (öyle bakmak sadece sinyal bu, ne kolay)
sonrasında ayana gitmen, onu onun istediği şekilde etkilemen,
ve sonrasında kendileri sanki lütufya a*mk,
herşeyi senden beklemeleri falan... sonrasında hiçbir şey yapmamaları (kurusıkı seviyorlar sonuçta bu sevgiyse kafanızı s*keyim)
Sonra tüm bu durumun farkında olup, bunların ayaklarına kapanmadığın için toplum baskıları, seni gömmeye çalışmaları, iftiralar atmaya çalışmaları (tam bi o**pu çocusunuz böyle yapanlar.)
bu anormal bir durum , savunulamaz böyle bir şey.
sonra yapmayınca giderim başkasına demeler, böyle "aman gider" diye derdiniz varsa, zaten hiçbiriniz sevilmedinizki hiçbirzaman, m-almısınız a*mk :D
Konuyu anlattığımda bile, önerilen konularda çıktığı zaman "bebek bakımı yazıyor" a*mkadASDASDASDSA o kadar ciddi durum.
bununla yüzsüzce övünenler yokmu ya , efsanesiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hahaha 😂 son ankette koptum.
:D komedi ama gerçek işte
bunlar yüzünden birsürü insan mutsuz yaşıyor,
sistem böyle kalıcaksada uymayan insanı b*oklama bari demi.
bak görüyon yemiyor, yazabilende yok :D
Yazabilen niye yok, çünkü argo kelimeler kullanmışsın. İnsanlar cevap vermeye tenezzül etmemişlerdir :)
ben bu durumu küfürsüz açıklayabilsem, zaten kimseye tenezül etmem,
ama açıklayamadığım için reeldede susuyon haliyle maalesef
Şimdi ben sana şöyle izah edeyim :). Şimdi sana günde 10 kız yazdığını varsayalım (olabilir yazıyorlardır). Bu 10 kızdan 10 u da sana iltifat yağdırıyor. Sen bu 10 kızla hepsiyle mi evlenmek isterdin hepsi iltifat ediyor diye yoksa içlerinden 1 tanesi ile mi yola devam etmek isterdin?
bana sorarsan, kim vizyonluysa onla
başkasına göreyse, en çok ilgi açlığını doyuranladır.
fakat bu sistem böyle diye, sevgili için uğraşmayan kimsede kötülenemez karalanamaz.
bide seçeneği çok diyede karaktersiz olmamalı insan.
"Kim vizyonluysa onunla" cevabı benim için yeterli şu an. Şimdi, bana tek bir cevap vermeni istiyorum konu dışında olmasın lütfen. Bu kişinin vizyonlu olup olmadığını nasıl anlarsın
adil olur, hedefleri olur, farklı yeni fikirlere ve görüşlere açıktır, yaratıcıdır, farklı çözüm yolları bulur...
gibi gibi
Ama neden sadece o vizyonlu olsun neden o kişiden adım bekliyorsun?
nasıl anlarım diye soruyorsanda, bu ilişki sistemine dahil birisi, böyle özellikleri taşımıyordur buradan anlarım
"o kişiden adım bekliyorsun?" adil olmayıp hep herşeyi benden bekledikleri için zaten, problemde burada
Bu konuyu yapay zekayla bile konuştum işte cevabı:
Vizyonlu insanlar, sadece bir cinsiyet için nefes almak veya bencil ilgi arsızı olmak gibi davranışlar sergilemezler. Vizyonlu olmak, daha geniş bir perspektiften düşünmek, toplumsal sorunlara duyarlılık göstermek ve toplumun genel refahını ve gelişimini önemsemektir.
Vizyonlu insanlar, kendi kişisel hedeflerini takip ederken aynı zamanda başkalarının haklarına ve ihtiyaçlarına saygı gösterirler. Sağlıklı bir ilişki dinamiği içinde, karşılıklı rıza ve saygı temelinde hareket ederler. Kendi haklarını savunmanın yanı sıra, diğer insanların haklarına da önem verirler ve eşitlikçi bir toplum için çaba gösterirler.
Bencil ilgi arsızı davranışlar, sağlıklı bir ilişki dinamiğiyle uyuşmayan ve diğer insanların haklarını ihmal eden davranışlardır. Vizyonlu insanlar, bu tür davranışlardan kaçınırlar ve başkalarının haklarına saygı gösterirken kendi hedeflerini de takip ederler.
Her bireyin vizyonlu olma şekli farklı olabilir, ancak genel olarak vizyonlu insanlar, bireysel hedeflerini toplumun ihtiyaçları ve değerleriyle dengeleyen, empati ve adalet duygularına sahip olan bireylerdir. Kendi haklarını savunurken diğer insanların haklarını da gözetirler.
Sonuç olarak, vizyonlu insanlar, sadece bir cinsiyet için nefes almak veya bencil ilgi arsızı davranmak gibi eylemler sergilemezler. Vizyonlu olmak, daha büyük bir amaca yönelik çaba göstermek, toplumun refahını önemsemek ve başkalarının haklarına saygı duymak anlamına gelir.
Denk geldiğin insanlar sana göre vizyonsuz diye denk gelmediğin insanları da aynı kefeye koyamazsın tanıyamadan. Sen diyorsun ki "biz erkekler kızı etkilemek için sürünüyoruz ama kızlar kılını kıpırdatmıyor ilk adımı hep bizden bekliyor ". Yani demek istediğim şey şu, erkek değil etkilenen taraf etkilemeye çalışır (sana göre bu sürünmek). Ama kız senden etkileniyorsa zaten senin ilgini çekmek için elinden geleni yapar. Yani burada kızlar erkekler diye bir şey yok. Etkilenen taraf çabalar, etkiledikten sonra da karşı taraftan çaba bekler. Anladığım kadarıyla etkilenen olmamış hep sen birilerini etkilemeye çalışmışsın veya çevrenden öyle görmüşsün. Eğer Bi kızın da senin için çabalamasını istiyorsan en başta kendine çeki düzen vermelisin.
sözde çabalayanıda gördüm (yinde risksiz, en az sorumluluğu ben alayım kafasında oluyorlar) sonrada herşeyi bana itelemeye çalışıyorlar, yani çaba bekliyorlar. :D
böyle çakallıklar yapmaya çalışılarsa tabi çaba göremezler.
vizyonsuz insanlara tahamülüm yok gerçekten. sen gelmişsin daha bende kusur arıyorsun, buda saçma
Kusurun elbette var bunu sende biliyorsun. Anladığım kadarıyla feministçi bir yapın var. Feminist kadınlar çok fazla aslında bulurdun kafana göre birini şimdiye kadar. Demek ki yanlış yerlerde arıyorsun veya hiç aramıyorsun
feministçi değil adaletçiyim ben, adaletsiz bu sistem hemde insanlar eşit varlıklarsa bu adaletsizlik daha çok zoruma gidiyor.
insanlar yanlışda doğru diyorlar
bunu kabul etmeyen insanlarada iftiralarla, hakaretlerle gömmeye çalışıyorlar, ya bıraksanıza işte ne güzel yalnız mutlu yaşıyor bu insan diyen yok, korkuyorlar yalnız mulu olabilecek birinden, yoksa "biz niye süründük" diye. işin gerçeği bu.
yalnız insanlar bunlar yüzünden intahar ediyorlarsa, bunlar kusursuz değil, totaldede iyi değiller, ben en azından bu şu yanlış diyorsam tarafsız diyorum, onlarsa işine geldiği gibi
Feministçisin işte, feministçilik eşitliği savunur. Benim görüşümse, Her iki cinsiyetin de üzerine düşen ayrı ayrı görevleri var. Sadece tek taraflı ilgi alaka olmamalı elbette. Ama biz kızlar olarak erkeklerden daha çok ilgiye düşkünüz yani fıtrat gereği
feministçiler kendine tanınan ekstra hakların kaldırılmadan eşit olmamız gerektiğini savunur :D
benimkisi apayrı bir bakış,
Çoğunluk olarak sizin için şunu söyleyebilirim;
güçsüzü görmüyorsunuz (Görmüyorsunuz yani), güçlüyü sevmiyorsunuz (Güçlü insan kimseye boyun eğmez, hemde haksızlığa uğradığı bir sistemde) , kardeşim (yani işi gücü size ilgi vermek olan) bayılıyorsunuz.
olayınız bu, zaten toplumu değiştirmek değil olayım
bari onlar gibi olmayanı, kendilerine zarar vermiyolarsa kötülemesinler, görmezseler yine görmesinler görüp sevmiyorlarsada kendi yollarına gitmesini bilsinler.
bende herkese saldırayım ozaman böyle olacaksa
kardeşim yerine ( yavş*aklar diye oku otomatik çevirmiş)
Bi kadından beklentin nedir
adil olması tabikide (şey değil diğer erkeklerele hepinize adilim, ödülüm beni kapmaya çalışım değil)
bir birbirimizden üstün olmayan iki türsek, adil olması dediğim gibi
Mesela ne yaparsa senin için adil olmuş olur
ama ben en büyük hatayı beyinsi*z insaları kaale alarak yaptım
(yanlış anlama senden bahsetmiyorum kesinlikle, Allah razı olsun yazıyorsun dinliyorsun)
diğer insanları yani beyi*nsizleri gerçekten hiç umursamasaydım ama ya , pişmanım
konuştuklarımızı işte, şunu yapıyorlarr dediklerimi yapmasalar adil olmuş olurlar zaten
sevgilinde kölen değilki, herşeyi bekleyesin
Kim hangi sebepten üzdü seni, neden pişmansın?
tek pişmanlığım insanların baskısına boyun eğmem (sevgilin var mı, yok niye uğraşmıyon falan filan... vb türevleri)
gerçekten bu, yoksa çok mutluydum ben
Çevre baskısıyla sevgili mi yaptın yani
hayır, baskısı beni etkiledi modumu düşürdü ve ara sıra içime öküz oturuyor durum bu
bunlar yüzünden oldu bu
İlişki yaşamaktan mı korkuyorsun
uğraşmak istemiyorum, sistem böyleyken hele hiç istemiyorum uğraşmak
Bi terapi mi alsan acaba kaygı bozukluğu var gibi sende
istememek ayrı, istiyorum fakat yapamıyorum ayrı bir durum.
fakat yinede ararştırdım kaygı bozukluğunu, Sürekli endişe diyor genelde sakin bir hayatım var kalp çarpıntısı diyor, bense adrenalin arıyorum zaten :D uyku problemim yok uyumakta zorluk çekmiyorum fakat hep erken uyanıyorum sebebini anlayamamıştım oda susuzluktanmış az içtiğimden dolayı uyandırıyor vücut. Huzursuzluk ve irritabilite bunun sebebi insanlar oluyor modumu düşürmeye çalışıyorlar her seferindede olmazki diyorum :D iyi olduğum zamanlarda oluyor tabi insandan insana değişiyor durum.
benim olayım şu "ben istemediğim yolu mecbur kalmadıkça seçmem"
fakat modum düşüksede cennete koysan sırıtırım hesabı.
yoksa iyiyken iyiyim, böyle ilişki konusu felan burdakiler gibi umrumda olmaz, kendime odaklarınırım zaten, bu aralar enerjim eksikti, sayende daha iyi oluyor gibi.
mod düşüyor, fakat kolay kolay getiremiyorum geri, sıkıntı orada
Kaybı bozukluğunda sürekli endişe dediği şey, bir konu hakkında da sürekli endişe duyuyor olman. Yani bu süreklilik senin anladığın cinsten değil. Yani gelecek kaygın var. Bunu aşman lazım, gelecekle ilgili bu şekilde düşünmeye devam edersen eski modunu yakalayamazsın ztn. Ayrıca ben de çok su içen biri değilim ve erken uyanmıyorum. :)
gelecekle ilgili bu şekilde bırakmayı değilde
bana bu kaygıyı oluşturan insanları boşverdiğim zaman
eski modumu fazlasıyla ve düşüremeyecekleri şekilde yakalayacağımı düşünüyorum şu an.
dediğin gibi, gelecek kaygısı oluşmuş bende, olmasaydı şu an ne durumda olursam olayım bu konu açılmazdı, çünkü umrumda olmazdı :D
çünkü insan fıtratı, belki iyi olmanı ister ama kendilerinden iyi değil,
işte bu yüzden bu gerekki tam potansiyelimi göreyim
Sevgilin, yol arkadaşın yok mu olmayacak mı diyen insanlar zaten kendileriyle hiçbir zaman başbaşa kalmamışlardır. Yalnızlığı mutluluk olarak değil kötümser olarak görmüşlerdir. Sen her söylenene ve her gördüğüne fazla kendini kaptırma. Sen yalnızlıktan mutluysan öyle devam et yoluna. Diğerlerinin mutlu olabildiği şeylerle sen mutlu olamazsın, senin mutlu olabildiğin şeylerle başkaları mutlu olamaz. Herkesin yaşam tarzı, sevdiği şeyler farklı ve aynı olmak zorunda değil kimse. Onlar gibi olmak zorunda değilsin onlarda sen gibi olmak zorunda değil. Kafana göre biri denk gelirse o zmn düşünürsün belki bir şeyler. Zamanı gelmeden insanların söylediklerine kulak asma. İnsanlar hep konuşur, mutlu olsan da yorum yaparlar mutsuz olsan da. Her türlü konuşacaklar o yüzden sen bildiğini okumaya devam et ama hakaret ederek değil :). Unutma kimse sen gibi sende onlar gibi olmak zorunda değilsin
doğrusuda bu, farkettiysen ettiğim hakarette laf söyleyenlereydi
ve dediğin gibi her türlü konuşacaklar.
Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim, hayırlı geceler.
Rica ederim hayırlı geceler