Mart ayında ciddi bir yola adım attık bana evlenme teklifi etti ama eski sevgilisinin numarasını hala silmemiş ve durumları falan eski sevgilisinden gizlemiş telefonunda gördüm. Bana evlenme teklifi ettikten bir hafta sonra kız döneceksen dön dönmeyeceksen sil numaramı demiş. Sevgilim de benim için bitti numaranı da silerim istiyosan (!) Demiş kız da "o zaman sil tabiki"demiş bu da tamam yazmış ama ona rağmen silmemiş. Kız benim varlığımdan haberi olmadan yazmış yani. Sevgilim sanki o kızı benimle aldattı ondan sonra kızı terk etti gibime geliyor. Kız sil dediği halde silmiyor ve durumları ondan gizliyor. Durumları gizleyeceğine direk silebilirdi ama bunu yapmamış. Sizce sevgilimin derdi ne? Ne yapmaya çalışıyor?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de eski eşimin, eski sevgililerimin numarasını silmiyorum. onlari sevdiğimden değil. Kim ararsa bileyim diye. Durumu da gizledim. Görmelerini istemiyorum.
Sevgilisi bana samimi gelmedi. Numaramı sil demek yerine engelleyebilir
Bunların son konuşması Mart ayında olmuş kızın da resmi hakkında kısmı falan görünmüyordu isminden tanıdım ya sildi ya engelledi tam bilmiyorum ama
Kız sildiyse iyi. Kendisine sor neden silmiyorsun diye. Mantıklı bir cevabı yoksa ikinizi de el altında tutuyor demektir. Eğer kız özellikle sil demeseydi altında bir şey aramazdım. Çünkü erkekler çok umursamaz. Rehberde sadece unuttuğu için beya silmeye dahi değer bulmadığı için silmeyen çok erkek var. Ama sizin durum biraz farklı. Kız sil demiş
Evet açık açık demiş sil diye bu da silerim istiyosan demiş sanki ben silmek istemiyorum ama silmemi istiyorsan silerim der gibi hoş kızın sil demesi işine gelmemiş ki silmemiş. Konuşacaktım ama muhtemelen silmediğimin farkında bile değilim umursamadım falan diye bir ton zırvalayacak yalan söyleyecek o yüzden kendim silmeyi düşünüyordum
Silmeyen ben evleniyorum diyemeyen sevdiğini göğsünü gere gere göstermeyen adamlarla ömrünüzü harcamayın. Muhtemelen onu da bi köşede tutmaya çalışıyor.
Ama benim sevgime veya kendi sevgisine güvenmeyen biri anca birini köşede tutmaya çalışabilir haksız mıyım yani kıza kendi ağzıyla bitti diyorsa yedekte tutmaya çalışması çok saçma
Hikayelerini gizliyor seni görsün istemiyo? Avutmak yerine erkenden bu konuyu onla konuşup fark etöezsen bir şeyleri ilerde daha çok üzülürsün bazı şeyler ortada görmek istememeni anlasam da bende benzerini yaşadım sonunda gördüm gerçeği
Görmek istememek değil de bu konuyu açsam bile inkar edecek veya umursamadığı için silmediğini söyleyecek. Ben söyledikten sonra silebilir belki ama şu durumda hala silmemesi garibime gitti sonuçta birinin söylemesine gerek yok kaç ay olmuş kız sil numaramı diyeli
Pekala ne diyebilirim sana konuşmazsan kurarsın böyle en azından hareketlerine baksan
İkili oynuyor
Nasıl yani biraz açar mısın
Hem ina hem sana
Ama onunla konuşmuyor son konuşmaları o numaramı sil muhabbeti olmuş aylar önce
Sence niye silmiyor
Yani bilmiyorum ki çok farklı bir durum onunla ne yaşadı bilmiyorum ama instagramdaki ekli olan sıradan kızları çıkarmak gibi basit bir şey değil bu. Fakat şundan eminim silmek istese silerdi. O kıza bitti diyebiliyorsa numarayı da o anda silmesi gerekirdi.
Gel konuşalım