Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Konu namus kavramı ile ilgili değildir. Olayı namusa çarpıtarak ahlakı yozlaştırdılar. Yozlaşmanın bir başka boyutu eşitliğin namus ile yorumlanması oldu. Bu da yanlıştır. Konu bakireliğin kutsallığıdır. Beyaz gelinliğin anlamı bu kutsallıktır. Antik çağdan beri bu böyledir. Dokunulmamış bir kız kutsaldır. O yüzden bakireler el üstünde tutulur. Bir dedikleri iki edilmemelidir. Her istekleri emir telakki edilerek yerine getirilir. Çünkü onlar günahsız kabul edilir. Günahsızlar mazlumdur. Tanrı katında duaları kabul edilir. Ama yozlaşma, bu konuyu da kızlık zarıyla eşitleyerek yere düşürdü. Aslında bakirelik kızlık zarından ibaret değildir. Dokunulmamış, el sürülmemiş anlamına gelmektedir. Kutsallığı da buradan gelir. Erkekler kutsal biriyle evlenmek ister. Bu onlara iyi şans getirir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılVar kanka ben ilkiyim sevgilimin. Genelleme yapman saçma bence. Türkiye her şeye rağmen muhafazakar bir ülke ve aile yapısı sebebiyle bakireligini koruyan kadın sayısı çok daha fazladır emin ol. Şu gerçek olmayan saçma genellemeleri hiç sevmiyorum. Demek ki sana öyle denk gelmiş.
19 Yorumla- +1 yıl
Kanka ilkiyim diyon da kızı bozmuşsun işte mk o kız şu an düzgün değil ki
- +1 yıl
Türkiye birkaç şehir hariç sözde müslüman ve gavur gibi yaşayan bir toplum bana göre
- +1 yıl
😂🤣
- +1 yıl
@MaviSever1108 taş. şak geçmek için yazmış görüşü galiba kızın ilkiyim diye kıza kim bilir neler neler yapmış düzgün kız zannediyor mk düzgün kiz nikah olmadan sevgili yapmaz
- +1 yıl
@einsamermann 9 yaşinda mısın evladım?
- +1 yıl
@KaraKalpliMarid allahın malı kızın sevgilisi yokmuş buda ilki olmuş 1 defa yapınca birşeyler zina olmuyor mu haram olmuyor mu
- +1 yıl
@einsamermann Allahın s**** sen aralarında ne geçtiğini biliyonmuda iftira atıyon 😂🙃🤣
- +1 yıl
@KaraKalpliMarid arkadaş değillerya seks olmasa bile elleşme yiyişme illaki olmuştur sevgili olup da ellenmemiş kız göster bana varsa 1 tane
- +1 yıl
Benim ablam 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü çoğu sevgili yapıyor kolayca. ama fark etmez ben geçmişine bakmam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen bunlarla sınanan biri olarak tabiki var inşallah da daha fazla namusunu koruyan ama zorla bir şey olabilir tabiki çünkü erkek milleti güvenilmez mesela kuzenim bana zorla sahip olduğunda oldu ki biri gelmeseydi bakirelik gitmişti ve yine istedi böyle manyaklarla sınıyor Allah
23 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun 😞
- +1 yıl
kalmaması kötü değil iyi bir seydir.
- +1 yıl
Saolun anlamadım
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de bu cümleyi erkekler için kuruyorum. Karşılaştığım kişiler hep kullanma derdinde ve kozlarla ilişkileri olmuş kişiler.
bence sadece kızlar değil düzgün erkeklerde kalmamış.14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhir zaman işaretleri galiba
- +1 yıl
Ahir zaman evet
- +1 yıl
Bak diyorsun erkeklerin çoğu bir kızla ilişkiye girmiş peki o erkeklere bu fırsatı veren de kızlar ama? Demek ki kızların da çoğu girmiş size göre kızlar temiz erkekler pis sadece biz yapıyoruz
Cevap sahibi+1 yılBen yorumumda Kızlar temiz yazmadım ki sadece Kızlar değil erkeklerde düzgün değil demişim iki taraf da birbirine fırsat veriyor erkek kıza kız da erkeğe fırsat veriyor
+1 yılKızlarda kendi kendini becerdi ya zaten 🙂 lan mk malı kız kalmadıysa erkekte kalmamıştır zaten "Namus" kavramını sadece kıza yakıştırarak nasıl bir beyin yoksunu olduğunu kanıtladın.
Ha bu arada çevremde 30 yaşina gelmis hâlâ buna dikkat eden bir sürü kadın var. Yani sen sevgilinin ilki değilsen biz napalım?
041 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar erkekde "NAMUS" aramaz biz namussuz olmak istiyoruz siz namuslu olun size yakışıyor namus bize yakışmıyor biz namussuz olmayı seviyoruz o ettigin küfürü de sana bir sokarım kim kime koyar görürsün o zamam
- +1 yıl
O zaman
- +1 yıl
"Namus" kavramını sadece kıza yakıştırarak nasıl bir beyin yoksunu olduğunu kanıtladın."
Diyerek zaten iki tarafında aynı sorumluluğu olduğunu söyledim bu sefer 2 kere mk 🙂 beyinden yoksun olduğun gibi anlamadan da yoksun bir insansın vah vah yazık acıdım şimdi sana
- +1 yıl
Namus kavramını kıza yakıştırıp erkeğe yakıştırmamam kızlara yaptığım bir iltifattı
- +1 yıl
arkadaşlar sakin olun ya 😂
- +1 yıl
Senin ben beynini **** tam bir kardeşim'sun.
- +1 yıl
kardeşim
- +1 yıl
Kalvye değiştiryor kardeşim
- +1 yıl
@MaviSever1108 ne kadar manyak varsa bu soruda toplandı batıyor işte aga namusdan bahsedince. Namuslu bir kızın canını sıkacak bir soru değil ne kadar kaşar varsa soruma toplanıp ağladılar
- +1 yıl
O*s*u ç*o*c*u*g*u
- +1 yıl
kanka sakin ol artık, düzgün bir kız çıkar umarım karşına. Ortalık böyle, kabul etmezsen eğer başın ağrır. Devir değişti. Kimseye daha fazla hakaret etme
- +1 yıl
Lan mk biz genelleme yapmana kızıyorum namustan bahsetmene degil
- +1 yıl
O. cocugu sensin
- +1 yıl
Hadi canım hadi kaç kızın üstünden kalkmıs gelmiş burada namus bekçiliği yapıyor SG 🖕🏻🖕🏻
- +1 yıl
@MaviSever1108 bende değişecem aga önüne gelen kıza cinsel obje gözüyle bakcam yetti artık yav insan babasından korkar be beni bir erkekle babam görürse ben ne yaparım diye ama nerde öyle itaatkar kızlar artık...
- +1 yıl
Kızlar gel beni altına al derse bende olmaz almam demem kusura bakma hicbir erkek demez o yüzden namuslu olması gereken cins sizsiniz çünkü siz namuslu olmazsanız biz namussuz olmaya dünden razıyız kanka
- +1 yıl
Hz. Yusuf neden "hayır" diyebildi o zaman? İslamın İ'sinden haberin yok SG daha fazla tepenin tasını attırma zihniyetini skym
- +1 yıl
Hz Yusuf peygamberdi çünkü ama ben normal sıradan bir insanım o yüzden erkeklerden peygamber sabrı beklemeyin taş gibi güzel çekici bir kız gel bana çak dese hayır demem hicbir erkek de demez bu acı gerçeği kızların bilmesi lazım
- +1 yıl
Bro sana test edeceğim😎 şimdi bir şey yazacağım. Bakalım kaç kız atlayacak? Senin sandığın gibi değil kızlar. Gör bak
- +1 yıl
bak bakalım kaç kişi yazacak, sen yanılacaksın
- +1 yıl
Hz. Yusuf peygamber olunca sanki insandan üstûn bir varlık olup, onunda şehveti gidiyor mu? Yemin ediyorum senin beyninle bir tuyü tartsak tüy sana ağır basar mk tam bir malsın, gitte anana çak kardeşim
- +1 yıl
Y avşak
- +1 yıl
kanka 1 kız çıktı sadece o kadar 😂
- +1 yıl
Anani da ablanı da xsiker atarım senin çirkin suratlı terbiyesiz peygamberler tabi ki normal insandan daha farklıydı
- +1 yıl
@MaviSever1108 aga kızlar bizim kadar abaza değil ben onu demiyorum ama sevgilisi olmamış temiz kız yok yav ben niye evleneceğim çocuğumun anası olacak kadına başkasının el değmesini istiyim
- +1 yıl
Hahhahaha 1 tane çıktı sadece SG şimdi
- +1 yıl
@einsamermann kızla düzgün konuş artık, haddini aşma 😡 sorduk işte özel soru, atlayan kız yok. Millete laf sokmayı bırak
- +1 yıl
@MaviSever1108 kız bana sövüyor onu görmüyor musun
- +1 yıl
Gelde bir tarafın yiyorsa denese lan? Saçma sapan konuşuyor gelmiş terbiyeden bahsediyor 🤣🤣🤣 sen çok yakışıklısında Ppne koyda senide görelim hahahahah
- +1 yıl
Kızlar sana bakmadığı başka erkeklere baktıği içiin, yokluktan mı kudurdun böyle ahahahahha
- +1 yıl
Baktıkları erkekler de çok adamdı dimi hepiniz ağlıyorsunuz arabesk takılıyorsunuz ayrılınca niye ayrılıyorsunuz peki puhahahaaa
- +1 yıl
Benim hiç sevgilim olmadı ve çok çikma teklifi aldım içinde gayet birsüru yakışıklıda vardı yani hiç senin gibi kuduruo geceleri niye sevgilim yok diye ağlamıyorum zuahhahahahahaha
- +1 yıl
Ben senin gibi yokluğundan değil, varlığindan bıktım akakmakaka
- +1 yıl
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
- +1 yıl
Kız olduğun için teklif alıyorsun egolanma hemen seks için erkekler senin gibi çirkinlere bile yürüyor
- +1 yıl
🤣 Hadi canım hayatında hep çirkin kızlar olduğu için benim gibi güzel kız görmeye alışık değilsin, anlıyorum 🤣
- +1 yıl
Sen ve güzel olmak mı tamam sus
- +1 yıl
Susuyorum çunku yeterince güzelliğim konuştu bencede haklısin zuhahahhahahah 🤣
- +1 yıl
Güzel olduğunu sana kim söyledi ablan ve anan mı? Seks için xam meme popo için en çirkin kızlara bile yürüyoruz yürümediğimiz kız yok iyi günler
- +1 yıl
Ne kadar aşağılık bir cins olduğunuzu itiraf ettiğin için teşekkürler 🙂 sen cinsinin yüz karası bile olamazsın o derece düşün. ha bu arada 1000× MK Gelmişin, geçmişini, sülaleni Skym SG şidmi ahahahahhaah🙌🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer kızı elden geçirdiğin için mi bu kadar eminsin? Nedir bu kesinlik? Sanki her kızla tanıştın da bi onlar kaldı
115 Yorumla- +1 yıl
Valla en güzel en çekici kızların bile çok sayıda erkek arkadaşı olmuş o eski tavlamasi zor namusunu bilen erkekleri peşinden koşturup kimseye yüz vermeyen kızlardan kalmamış artık.
Cevap sahibi+1 yılBende diyorum ki nereden biliyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılokuma yazmanız yok belli ki nefsiniz gözünüzü kör etmiş. yazdığımı okuma zahmetine bile girmeden sadece yazıyorsunuz
- +1 yıl
Sen ne diyon ya bir görüş yazdım onu da siliyorsun ne dediğimi unuttum karşı çıkıyorsan cesur olacaksın görüş silmeyeceksin
Cevap sahibi+1 yılKüfür dolu bri görüşü silerim. Okumayı bilmiyorsun zaten belli! Aç en başta kocaman yazdığım görüşü oku. Gelip cesaretten bahsetme bana
- +1 yıl
Küfür etmedim
- +1 yıl
Okudum ne fark eder
Cevap sahibi+1 yılKültür, edep yoksa hiçbir şey fark etmez
- +1 yıl
Aynen edepli kız mı kaldı hepiniz bir erkekle manita olup neler neler yapıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılsen de hele sevgili yaptın mı hiç?
- +1 yıl
Yapmadım ama çok kıza teklif ettim hepsi reddetti
Cevap sahibi+1 yılMÇNKÖJBJÖNÇÖBJMÖJNMÇÖBJÖJNÇK komiksin he
- +1 yıl
İşine gelmeyen görüşü silecek kadar eziksin
Cevap sahibi+1 yılağzından küfür eksilmeyen adam gelip dinden imandan bahsediyorsun komiksin
Cevap sahibi+1 yılpardon adam demişim, lafın gelişiydi üstüne alınma sakın
Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Erkekler çok duzgun zaten
13 Yorumla- +1 yıl
Erkekleri boş ver de sen asla düzgün kız değilsin baya baya yollusun
- +1 yıl
Giyim tarzın hayat tarzın seksle ilgili görüşlerin falan belli ediyor
- +1 yıl
Eskort musun eskortlar senin giydiğini giyer
+1 yılİki tarafta da olabilir
10 Yorumla
+1 yılVar aslında
034 Yorumla- +1 yıl
Seni eleyelim sen sevişiyorsun bile manitanla
- +1 yıl
Rüyanda mi
- +1 yıl
Kanka seni tanıyorum ben inkar etme seks hariç herşeyi yaşıyorsun manitanla
- +1 yıl
Salla kazandan 25 kuruş kazandınız. Tebrikler!
- +1 yıl
Yemin ediyorum tanıyorum ve ne yaşadığınızı dahi biliyorum
- +1 yıl
Hadi canim 🤠 Soyle o zaman sevgilimin soyadi ne? Evi kac odali? Bizim tanisma tarihimiz ne? Hadi bakalim cici kuş.
6. Hissin kuvvetli mi test edelim. - +1 yıl
Baban onla el ele tutuşmana öpüşmene dışarda buluşmana aynı evde düşüp kalkmanıza izin veriyor namusdan yoksun insanlar kolay ifşa olur merak etme sen
- +1 yıl
Ne oldu cici kuş? Mors mu oldun? Iftira atmak ne kolay dimi. Sözde, paralel evrende tanıyordun.. Defol hadi.
- +1 yıl
Güyya birde islam inancına sahip bir ailen var ama gavurdan daha gavursunuz emin ol sende öyle ailende öyle
- +1 yıl
Rezil oldun yeterince. Daha fazla yazıp da küçük düşürmeyeceğim.
Islamı bahane ederek iftira atıp da kul hakkına girdin.
Helalleşmeyeceğim 🙂 Bye - +1 yıl
Kız senin laf sokmalarına bayılıyorum, harikasın bunu söylemek istedim ve artıdan çokta güzelsin kardeşce söyluyorum yanlıs anlama lez değilim 🙂
- +1 yıl
Valla emin ol senin ve ailenin ne olduğunu bilmesem yemin ederim sana böyle şeyler yazmazdım ama içim çok rahat bildiğim için iyi günler by
- +1 yıl
@Karakalplimarid Sen de çok güzelsin esmer bomba 🙂🤍 Çok teşekkür ederim 💘
- +1 yıl
@einsamerMann Helallesmedigim icin cehennemde yanacaksin ve ben o sirada findikli nescafe yudumlayarak seni izlemek istiyorum 🙂🤍
- +1 yıl
Senin helaline kalmadım allah şahit ne halt olduğunu allah da biliyor bende biliyorum bilmesem özellikle sana sallamazdım soruda hadi by sen yiyişmeye devam et sevgilinle babasının gurur kaynağı baban seni paylaşa paylaşa adamlıkdan çıkmış
- +1 yıl
Rica ederim bende çok teşekkür ederim 🙂🌺
- +1 yıl
Hakkimda bir sey bilseydin, o sordugum sorulari cevaplardin. Daha fazla iftira atıp da kul hakkına girme. Sözde değil de özde dindarsan yani..
- +1 yıl
Valla bildiğim şeyleri ben anlattım aşırı detayları bilemem ki zaten itiraz etmen de boşa yani aynı evde düşüp kalmanız demek ki birilerinin kulağına gitmiş...
- +1 yıl
Adam zihninde yaz dizisi çekiyor yaa 😅 Ama wattpad üzerinde yazsan daha iyi olur.. Bol şans 🙂
- +1 yıl
Kanka sen sevgilinin evine gideceksin ama bu durum kimsenin kulağına gitmeyecek dimi puhahaaa hadi havlama artık ne kadar kaşar olduğunu biliyoruz senin
- +1 yıl
Ne oldu melike niye sustun gerçekleri duyunca sjsjjss. Sen elin oğlunun evine girip çıkcan ve bundan kimsenin haberi olmayacaktı değil mi puahhahaha ne kadar eziksin
- +1 yıl
Iftirayı bırakıp bir de küfür etmeye başladın. Varoşlarla tartismayı sevmiyorum. Ben de Allah da bakire olup olmadigimi biliyoruz. Sus artık bence.
- +1 yıl
Ben sana bakire değilsin demedim ki aksine bakiresin ama seks hariç her boku yedin onu diyorum yani davul sağlam ama tokmağın değmediği yer kalmamış
- +1 yıl
Cidden duygusal mastürbasyon icin bu kadar kul hakkina ihtiyac var miydi? Merakimdan soruyorum. Madem bu kadar dert edindin, o halde söyleyeyim. Sadece öpüstüm bugüne dek. O da asik oldugum adamla.
- +1 yıl
Ee tamam öpüşme çok mu normal
- +1 yıl
Evine bile gidiyorsun lan sevgilinin
- +1 yıl
Görünmez insan misin o eve girip çıkarken kimse seni görmez mi sandın
- +1 yıl
Aa iftira atmayacak misin?
"Oradaydım, yalan söylüyorsun.. Seviştiniz, gayyipten gelen halisünasyonlarda gördüğüm bundan fazlasıydı" demeyecek misin? Şaşırdım - +1 yıl
Banada anneni, ablanı skrm diyor gelmiş namus bekçiliği yapıyor. 🤣
- +1 yıl
Sen de ben de beni tanimadigini iyi biliyoruz. Ama 6. Hissine guveniyorsan evin yerini tahmin edebilirsin. Bir dene istersen 🥴
- +1 yıl
@karakalplimarid Yetersiz bir erkek olduğu için ancak iftira atarak bir kızdan geri dönüş alabileceğinin farkında 🙂
Susmam bile endişelendirdi onu baksana.. Küfür bile edesim gelmiyor içimden. Gülüyor rolü yaparak bir şeyleri gizleyebildiğini sanıyor ama acınacak halde. Başkası bu kadar kâle alıp yazmazdı bile ona. Biraz dikkate alınmaya ihtiyacı vardı. Umarım daha iyi hissediyordur.. - +1 yıl
Melike fazla zorlama dinimizde nikahsız olarak aynı evde kalmak öpüşmek çok haram günah. Ayrıca baban da normal değil bir insan nikah olmadan kızınin bir erkekle aynı evde yaşamasına öpüşmesine izin veriyorsa cuckold hisleri vardır yani başka erkeklerle paylaşma isteği
- +1 yıl
Ayni evde mi yasiyormusuz? 😅
Bildiğim iyi oldu 🤡 Yeterince role play oynadın bence. Ben artik seni engelliyorum. Bu arada helallesmiyorum bilgin olsun. Dinimizde kul hakkının yeri neydi hatirla 🙂 Tekrar bol şans🍒 - +1 yıl
*Anani da ablanı da xsiker atarım*
*önüne gelen kıza cinsel obje gözüyle bakcam yetti artık yav*
Kızlar gel beni altına al derse bende olmaz almam demem kusura bakma hicbir erkek demez o yüzden namuslu olması gereken cins sizsiniz çünkü siz namuslu olmazsanız biz namussuz olmaya dünden razıyız kanka
Diyip gelip burada namus bekçiliği yapman ne kadar komik?
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar gayet
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanlis yere bakiyorsundur
Cevap sahibi+1 yılArkadaslarim lafinizi boluyorum ama bildirim gelip duruyor, sohbetinizi baska yerde etseniz olur mu
- +1 yıl
Gizli üye kes sesini mk
- +1 yıl
Adamın görüşlerini niye sildin aptal misin
+1 yılAbi eli sayılır mı
01 Yorumla- +1 yıl
Nein
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih