Sevgilim başkalarıyla takipleşiyor?

sevgilimle ikimizinde instagram hesabı tanıştığımızdan beri herkese açık. o kendisini takip edenler arasından resmen güzel olanlara geri takip yapıyor. Açıklaması da hesabının takipçisini arttırmak, dönmezlerse çıkıyorlarmış. Bu kim dediğimde tanımıyorsa takipten çıkıyor. Hatta yok elim değmiş yok yanlışlıkla yaptım bilmem ne bir ton da yalan söylüyor. Sürekli buna baktığım ve ona söylediğim için beni takıntılıkla suçluyor. Zaten konuşmuyorum kimseyle takipleşsem nolur diyor. Ben varken böyle bir şey yapması gerçekten zoruma gidiyor. Kaç aydır sürekli bundan tartışıyoruz. Bir gün beni bu sıkmandan ayrılıcaz diyor. Keşke sevmesem de ben ayrılsam. Tüm gün seninle konuşuyorum tüm ilgimi sana veriyorum bunu takıntı yapman saçma diyor. Beni gerçekten sevdiğini biliyorum ama takipleştiği kişilerin fotoğraflarını da beğeniyor. Bir gün bir şekilde bir etkileşim olacağını biliyorum bu kişilerle aptal değilim. Sen de et ben sana güveniyorum bu önemsiz bir konu diyor ama ben onunla olduğum için başkasının takibine geri dönmek istemiyorum. Muhtemelen ayrıl diyeceksiniz ama her şeyimde yanımda olan ve sevdiğim biri gerçekten bu kadar basit değil ama ne yapıcam bilmiyorum. Sürekli bu konuyu ona açmaktan çok yoruldum. Kendisi de sıkılıp daraldığını söylüyor bu konudan ama bir çözüm bulmuyor. Dün hesabını dondurdu? Çözümü buymuş. Sanki açtığında devam etmeyecekmiş gibi. zaten seninleyim diye beni manipüle ettigini de farkındayım çok üzülüyorum.
Sevgilim başkalarıyla takipleşiyor?