Sevgilim beni aldattı. Ben onsuz yapamıyorum. Yalvardım yakardim yine sevgili olduk kabul etti.
Hala beni seviyor dimi? ?
Sevgilim beni aldattı. Ben onsuz yapamıyorum. Yalvardım yakardim yine sevgili olduk kabul etti.
Hala beni seviyor dimi? ?
Seven aldatmaz. Ben aldatildigimda aci ceksemde sukrediyorum. Bu devirde aldatilmamis mi var herkes aldatiyor. Zaten o aldatmasi baskasi illaki aldatacak.
Aldatarak kimseye guvenmemem gerektigini sadece kendi hayatimi onemsemem gerektigini anlatti. Ne garip onunda benim onu sevdigim kadar sevdigini dusunuyordum. dunyanin en cirkin en yuzune bakilmazi olsada bagrima basip omur boyu sevecektim
O kadar eminimki ama baska biri aldattiginda da onu hatirlayip zaten ben bu aciyi onceden yasadim diycem zaten ona asik oldugum kadar baska birine asik olamam zaten en derin sevgim oydu en derin acimda oydu. baskasi o kadar etkileyemez artik
yalan ve rolle tatmin olamiycagim icin yalniz aci cekmek kendiliginden olan dogal bi duyguyu yasamak daha iyi
Yalan ve rollere gozlerimi kapatip inanmaya calisamam artik olmuyomus gorduk
onun bana tattirdigi aciya alistim. Daha beter acilar yasamaya korkuyorun
Cevap
4Cevap
Şimdi tekrar kabul ettirmişsin, av pozisyonundan avcıya geçtin. İster zalimce ister masumca ondan ayrıl ve durumu dengele. Bir erkek gibi. Hadi.
İlişkilerinde bir character vardır , bozulunca tamir zor olur eskisi gibi olmaz yani , sem hep dusuneceksin artık acaba bidaha yaparlarmı diye
Bir kez yapan birdaha yapacaktır, affetmemelisin. En azından kendine olan saygından.
Ben geri istedim gelmiyordu ki çok seviyorum ya off
Hayır.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?