Bir kızla sevgili oldum, 1.5 sene sürdü ilişkimiz. Kız beni çok seviyordu, ben de istekliydim, beraber olduk. Ben daha önce birileriyle beraber olmustum. Ama onun daha önce kimseyle beraber olmadığını biliyordum. Biz kızla beraber olduktan sonra ben bu kıza iyice bağlandım.
Zaten çok güzel bir kızdı. Aptal değildi, çok fazla s*alaklık yapardı ama tatlıydı. Kızı kısıtlamaya başladım çünkü her erkeğin etkilenebileceği birisiydi. Bir yerde nezaketen kapıyı açan adam bile gözlerinin içine bakarak konusuyordu. Arkadaslarım ona yürüyordu.
Hesaplarının şifresini aldım, erkekleri engelledim, sonra da hesabını kapattırdım. Yakın erkek arkadaşları ile de görüştürmemeye başladım, her dediğimi yapıyordu. Asla kızmıyordu, şikayet etmiyordu
Bir gün büyük bir hatam yüzünden, ayrılmak istedi. ben de kızı kaybetmekten korktuğum için kıza bağırdım çağırdım. Ayrılmak istemesi öfkelendirdi beni. Üstüne yürüdüm, sarstım kızı, çok korktu benden. Ayrıldık bunun üstüne. 8 ay geçti.
Aklım bu kızda kaldı. Onu ise ilk benimle fiziksel birliktelik yaşamış olması, onu hiç etkilemedi sanki. Hiç aramadı sormadı ayrıldıktan sonra. Ama benden sonra hayatına kimse de girmedi biliyorum. Yoğun bir hayata başlamış, iki işte çalışıyormus. Ortak arkadaş bana yazan eden var da zamanım yok ki demis. Sizce beni özlüyor mudur? Benimle ilk beraberliğini yaşamış olması onu nasıl hissettiriyordur? Yazmalı mıyım ona?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer