Aşk İlişkileri Sevgilinizi başkalarının beğenmesi önemli mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Soruyu anlamayanların olacağını biliyordum 🤦🏼♀️ Sevgilinizi başkalarının beğenmesi önemli mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Ben kıskanç biriyim herkes kendi sevgilisini beğensin benimkinden uzak dursunlar! 0 0 Yorumla
MehmetBegovic Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzel olan biseyi herkes beğenir ama Birtane sahibi olur bu erkek ve kız içinde gecerli 0 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Başkalarının fikirlerini önemsemem ben seviyorsam diğerleri istediği dedikoduyu yapabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Önemli olan duygusal olarak birbirimizi tamamlamamız. Güzellik çirkinlik kavramları göreceli olduğu için başkalarının düşüncesi umrumda olmaz 0 0 Yorumla
AysuÇiçekk Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sevgilim yok olsaydı da bunu sorun etmezdim tabii ki 0 1 Yorumla Superman42 +1 yıl Mantıklı Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl insan bu beğenebilir tabiki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu anlamamışsın Yorumla axiakrep +1 yıl hee önemli tabiki çok önemli değil ama sende tipsiz denilen biriyle olmak istemezsin Yorumla
AdreSoranKurşun Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Değil beğenmesin kimse ben beğenirim yeter 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Başkaları beğeniyorsa neden sevgilim? 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben beğendikten sonra önemli değil. 0 0 Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Begenemez , 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Ben begensem yeter 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben kıskanç biriyim herkes kendi sevgilisini beğensin benimkinden uzak dursunlar!
Güzel olan biseyi herkes beğenir ama Birtane sahibi olur bu erkek ve kız içinde gecerli
Başkalarının fikirlerini önemsemem ben seviyorsam diğerleri istediği dedikoduyu yapabilir
Önemli olan duygusal olarak birbirimizi tamamlamamız. Güzellik çirkinlik kavramları göreceli olduğu için başkalarının düşüncesi umrumda olmaz
Sevgilim yok olsaydı da bunu sorun etmezdim tabii ki
Mantıklı
insan bu beğenebilir tabiki
Soruyu anlamamışsın
hee önemli tabiki çok önemli değil ama sende tipsiz denilen biriyle olmak istemezsin
Değil beğenmesin kimse ben beğenirim yeter
Başkaları beğeniyorsa neden sevgilim?
Ben beğendikten sonra önemli değil.
Begenemez ,
Hayır önemsiz.
Hatta gerekirse sadece ben beğeniyim 😊
Ben begensem yeter
Domuz muyuz biz
Ben beğensem yeterli