Hiç sevilmedim, her zaman ihanet, iyisini bulunca gitmeler, kötü günde yanımda olmamalar, ağlayınca sarılacak birinin olmaması ve herkesin seni güçsüz görüp ezikleyip kaçması vs..(Я готов умереть сейчас...)
Etrafındakiler seni sen olduğun için seviyorlarsa bulundur onları yanında. Birilerinin seni sevmesi için kendi benliğinin dışına çıkarak çaba harcıyorsan bir yerden sonra yorgun düşer sonucunda harcadığın çabalarla verdiğin emeklerle başbaşa kalırsın.
İstemesemde elimde değil maalesef önemli benim için. Keşke olmasaydı, kafaya takmasaydım. Ama bunun için çok ağladığımı biliyorum. Şimdi bile gözlerim dolu dolu
Noldu be Meley? Soruna gelince evet, hatta sevilmek benim için daha önemli. Ben severim zaten.. Yufka yürekli olunca işte 🥺Ben uzun zamandır yalnızım. Lanet bir duygu ama bir süre uzak durdum.. Baktım çok fazla ara vermişim yıllar geçmiş.. Kimsecikler yok, arkadaşlar ya evlendi ya öldü ya taşındı vesaire.. istesen olmuyor.. İsyan yaa. Güvenmek? Pfffff, torunlarımız güvenin ne olduğunu kitaplardan öğrenecek gibi görünüyor. Yaaaa, çok aşırı doluyum ki ne diyeyim? 💔😞
Bunu şöyle cevaplayım ailenden alman gereken temel Sevgi ve ilgiyi almadıysan başka insanların seni sevmesi önemli oluyor ama sevgiyi aldıysan o kadar da dert etmiyorsun acaba seviyo mu sevmiyor mu diye.
İnsanların hepsi beni sevmesi imkansız bir şey. Ama saygı duymaları lazım. Bende sizin yaşadığınız şeyleri yaşadım. İnşaallah her açıdan güzel bı hayat arkadasimiz olur.
Önemsiz , seni severler gerçekten senin o iyi karakterini anlamışlardır demek. Sevmezlerse seni kaybetmiştir. Ölmek neden istiyorsun her ne olursa olsun hayat yaşamaya değer bir yer ne kadar zorluklarla karşılaşırsak o zorlukları da aşarsak O kadar güçlüyüz demek. Şimdi aynanın karşısına geç ve her ne olursa olsun kendimi seviyorum bana ne yaparlarsa yapsınlar üzülmiycem bana kötülük yapan allahın dan bulsunlar de
Hayır herkes sevmesin beni. Benim sevdiiklerimin sevmesi yeterli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🦇🍀 Genel olarak dışlanırım. Bir insanın seveni de olur sevmeyeni de ancak ön yargı ile yaklaşıp nefret ve hakaret söylemleri beyan etmelerine anlam veremiyorum.
Eski ben için evet, çok önemliydi. Beni sevmeyen bir kişi bile olduğunda geceleri bile uyuyamazdım, "Acaba bende mi sorun var, neden beni sevmiyor?" diye. Ama şimdi zerre kadar umrumda değil. Severse sevsin, sevmezse sevmesin. Kendisi bilir.
Ben kendimi seviyorsam kimse sevmese de olur. Gerekli mi illa birinin ilgisi ya da sevgisi. hem biri beni severse bende onu sevmek zorunda kalirim mecbur kendimi sevmeye ayrıdığım zamanı kimseyle paylasamam 👍
evet, neden tam bilmiyorum ama belki beni birisi sever ve anlamak için çaba gösterir, birlikte bir şeyler yaparız. Adrenalin içeren şeyler, şarkı söyleriz, film izleriz, eğleniriz, birbirimizi dinleriz...