Evet benim ilgimi çekmiş ve bende değer kazanmış biriyse beni sevmesini umursama kısmını geçtim, isterim bile. Ama genele uymak ve sevilmek için kendimden ödün vermiyorum. Ben zaten yapısal olarak taşmadığım sürece, insanları kırmamaya Özen gösteren biriyim.
Sevmeyen için boşa vakit harcamam ama sevdiğini hissedersem birinin onun için elimden geleni yaparım. Çünkü hayat paylaştıkça güzel. Sevmeyen insan kendi kaybeder demek ki yıldızı bizle uyuşmadı ya da kapasitesi bize yetmedi ki bizi anlamadan dinlemeden sevememeyi seçti. Seçim yapan insanların seçtiği şeye de saygı duymak lazım. Her an artık çok önemli hayattan sürekli yeni bir şeyler ögrenirken gelip biri sevmiyor diye kendi mi yorup üzemem. Sevenlere selam çatışmaya devam :D
Hangi insan olduğuna göre değişir. Sevdiğim birisiyse tabiki umursarım beni sevip sevmediğini. Hatta başka birine kıyasla beni ne kadar sevdiğini bile merak ettiğim insanlar oluyor.(biraz kıskancımdır da) Onun dışında ki insanların beni sevip sevmemesi pek önemli değil.
Sevdiğim kişilerin beni sevmelerini umursarım. Sevdiklerimin beni sevmesi için uğraşır mıyım dersen onları sevdiğimden onlara karşı hassas olacağım için seveceklerini düşünüyorum. Sevmiyorlarsa ekstra çaba bir yere kadar harcarım Bir yerden sonra bırakırım.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Zerre kadar umursamıyorum. İsteyen sever, isteyen sevmez. Kimse beni sevmek zorunda değil. Aynı şekilde bende onları😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bazi insanlar bu uğraşı vermeseler bile seviliyorlar. Seytan tüyü mu dersiniz, sempatik mi, aura/enerji mi dersiniz bilmiyorum. Boyle insanlar tanıdım. Hani baktigin zaman ekstra bir özelliği yok, ekstra davranislari da yok hatta bazılari bazen huysuzda olabiliyorlar ama bir şekilde aranan kişi, sevilen kişi oluyorlar. Sevilme çabaları da olmuyor. Bu dikkatimi cektigi icin soruyu gorunce yazmak istedim.
Kendime gelince de her insan sevilmek ister. Insan doğası sanki biraz buna programlı. Umursayan tarafım agir basiyor sanki.
Benim sevdiğim kişiler sevsin yeterli. Herkes sevsin diye bir çabam olmaz, beklentim sadece sevdiğim insanlardandır. Geri kalan kısım ister sever ister sevmez, çok umrumda değil açıkçası.
Umursamıyorum diyene inanmam. Insan sevilmeye ihtiyaç duyan bir varlık. Herkesin hayatında sevdiği, önemsediği ve sevgi görmek istediği insanlar vardır. Ama herkesin sevmesini önemsemem tabi. Herkes seviyorsa bende bi sorun var demektir.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Sevdiğim ve değer verdiğim insanların fikirlerine önem veririm geri kalanların canı cehenneme.. Beni bilen bilir, bilmeyen de anca tahminde bulunur.. Keyifli geceler..