Hellowrriii 😌
Beni eleştiren bana benzemesin lütfen, teşekkürler.

Hellowrriii 😌
Beni eleştiren bana benzemesin lütfen, teşekkürler.

Birini sevdiğim zaman beni sevip sevmemesi elbette umrumda olur. Tüm kalbiyle bana ait olmasını ister ve beklerim hakkım olarak ancak aşk bile karşılıksız olabilir. O yüzden de kendimi kocaman seviyorum ve kimsenin sevgisine muhtaç kalacak kadar değersiz olmadığımın farkındayım ve evet artık umrumda değil.
😌🤌
Hellowrriii ✌️ Hayır tabi ki de.. kimseye kendimi sevdirmek gibi derdim yok.. beni kıskanan çekemeyen insanların da cehenneme kadar yolları var. ben doğru olduktan sonra tüm dünya beni sevmese ne olur.. ama şöyle ki hayatımda sevdiğim bana değer veren özel bir kadın olsun isterdim. ya da güvendiğim arkadaşım dostum. çünkü her insan sevgiye az da olsa ihtiyaç duyar.
Tabii ki.
Teşekkür ederim tekrar cann 🙏🧡
Rica ederim 🥳💜
Yorumlara baktım biraz ki kimse gerçekçi değil, söyle bir şey var ki sevdiğimiz biri bizi sevmese bu umrumuzda bal gibide olur, o yüzdendir ki bu bence kişisine bağlı, eğer benim için bir şey ifade etmeyen biri beni sevmiyorsa pekala, ama sevdiğim ve benim için bir şey ifade eden biri ise umrumda gayet olur
Yok be herhangi birinin seni sevip sevmemesi, senin de umurunda olmaz sanırım. Öyle algılayıp öyle cevap yazmışlar
Hea öyleyse evet benimde olmaz
Hayır umrumda olmaz, birilerini sevmesini kimse beklemesin, ne kadar beklentiye girerse o kadar hayal kırıklığı uğrar. Kendini sevmesini bilelim.
Rica ederim ✌️🎈
Cevap
47Cevap
Bazılarının evet umurumda olur
Kimlerin
Sevdiklerim sevsin, gerisi umrumda olmaz...
Sevdiğim birisi ise umrunda ama sevmediğim öylesine birisi ise umurumda olmaz.
Aslinda umurumda değil ama dusunmuyorda değilim neden diye herkesin sevmesi yanlış zaten herkes seni severse yanlış sende oluyor bana göre kapına göre şekil aldığın için kardeşim sınırların duvarların hayirlarin olmalı ki insanlar seni sevmesin böylece kendince doğruların olsun kendin olasın
Bu hiçbir zaman umurumda olmadı.
Seven sever, sevmeyen sevmez bunun için ne ekstra bir çabam olur ne de üzüntüm. .
Hayır umurumda değil hata beni takmayınca daha mutlu oluyorum konuşmak zorunda kalmıyorum sürekli konuşmaları sığınırım bozuyor 🤦♀️🤦♀️sesiz bir dünya güzel olabilirdi
Değer verdiğim ve sevdiğim biriyse evet umrumda olur.
Hayır hiç ilgi sevgi dilenmedim… hep doğrular umrumda oldu insanlar değil….
Gerçekten umursana bilir mi bilmiyorum. Biriyle ya anlaşırsın ya anlaşamazsın üçüncüsü ihtimal olmamalı
Umursanmak istiyorlar bebişim 😁 hem sevmiyorlar hem umursayalım istiyorlar
Çok şey istiyolar 😄 bu kadarı şımarıklılık
Psikolojisi bozuklar sjdj
O değil de sen 25 gösterirken yaşını neden yanlış yazmışsın ?
İltifat için teşekkür ederim fakat üstünde çalışmanız gerekiyor :D
Daha kötü, bu daha kötü. :D sizi alakadar etmez
Ben sizin yaşınızla ilgilenmiyorum, siz de benim yaşıma çok takılmayın :D dünyada yaşını göstermeyen tek insan ben değilim
:)) sakinim, sakindim. Teşekkürler.
Ama şeyi merak ettim, yaş kaç ki sizin?
Orada ne yazıyorsa, doğru.
Anladım:)
🙄 hiiiççç..
Yok
Yok :D
Ben teşekkür ederim, iyi geceler 👌
Sizin de geceniz güzel olsun :))
Hayır. Hiçbir zaman umurumda olmadı, olmaz. Sevgi talep edilebilecek bir şey haline gelmemeli kimse için zaten. İçten gelen sevgi umursanmalı. Birileri sevmese de olur açıkçası, ben kendime gerekli değeri ve sevgiyi veriyorum zaten.
Sevilmeyi istemek gibi kötü hırslarım olduğu doğrudur 😆
Ahah neden 😅
Hayır ya, gereksizler sevmesin 😃
Benim sevdiğim beni sevsin gerisi önemsiz ya 😂
Aynenn benim kafa işleyiş o şekil :D
Bence de yani 😅
Sellaammm
Ummmmmruuuummmdaaaa değiiillll
Umrum dışııııı
Anlaşıldı 😅
☺☺
Sevip sevmemesinden ziyade bende kötü olan birşeyden dolayı sevmemesi beni rahatsız eder. Benden kaynaklı bir durum değilse sorun yoktur benim için
Herkes beni sevsin kafasında biri değilim. Ama hayatımdaki insanlar, benim değer verdiklerim yakınlarım sevsin isterim. Sevmezlerse de yapacak bir şey yok tabi.
Umrumda değil
Çünkü sevmeyenlerin neden sevmediğini biliyorum
Öyle insanların beni sevmesini de istemem zaten
sevdiğini söyleyince gerçekten bunu kast ediyor mu bu umrumda, sevmediğini açık açık belirten insanı umursamam zaten
Sevsinler şımartsınlar yaa 😅 Ama sevmiyorsa da durmasın başımda gitsin nasıl birini seviyorsa onu bulsun.
Benim sevdiğim değer verdiğim biriyse evet
Gerisi sevmesin de olur
Sevdiğim, saydığım, sempati duyduklarımdan görsem fazlasıyla yeterli sevgi olur benim için.
Hayır değil benim sevdiklerim beni sevsin saysin yeter
eskiden umurunda olabilir , zamanla insan acı ile olgunlaşıyor ve onunla yaşıyor
Hiç umrumda değil. Bayırdan aşağı Kasımpaşa şeklinde
Sadece "birilerinin" sevip sevmemesi umurumda...
biz doğru olanı yapalımda gerisi ne isterse onu yapsın
Sevdiğim biriyse umursarim. Ama değilse çokta tin der geçerim
Değer verdiğim birisiyse tabiki umrumda olur. Onun dışında sevsinler sevmesinler çok önemli değil
Umrumda olanlar seviyor zaten diğerlerinden bana ne 🤷♀️
Nadir tiplerin sevip sevmemesini umursarız, sevilmediysek umursamayı bırakırız :d
Hayatımda olan biri için tabii ki de önemli beni sevmesi
Insanların değişmesi için çaba sarf etmiyorum. Olduğu gibi kabul ediyorum
Herkes için demem ama geçmişten şu zamana kadar sohbetim olan birisiyse tabi ki umurumda olur.
Artık umrumda değil kimsenin kimseyi çıkarsız sevmeyecegini bildiğim için artık umrumda değil
Hayır umurumda değil zaten hayatım boyunca sevilmeyen biri oldum ve sevilmemeye alıştım
beni sevmediğini bilirsem üzülürüm ve ben üzülürsem çok üzülürüm buradan duyurayım
Site içinse sen haric umrumda değil. :D
Tüh ya, nedir benim özelliğim
Gülümseyici ve Samimi Yaklaşım: "Senin en güzel özelliğin kesinlikle gülüşün. Her zaman etrafındakilere pozitif enerji yayıyorsun."
Özgünlük Vurgusu: "Senin en belirgin özelliğin kesinlikle özgünlüğün. Her zaman kendin gibi olman ve başkalarını da kendin gibi hissettirmeye çalışman çok etkileyici."
Empati ve Anlayış: "Senin en güzel özelliğin empatinin güçlü olması. İnsanları anlaman ve onlara değer vermen gerçekten harika."
Zekâ ve Akıl: "Senin en belirgin özelliğin zekân ve pratik düşünme yeteneğin. Her durumda mantıklı ve etkili çözümler bulman çok etkileyici."
Neşeli ve Enerjik Olma: "Senin en büyük özelliğin pozitif enerjin ve neşen. Her zaman etrafındaki insanları mutlu ediyorsun."
Daha saymak isterdim ama neyseeeeee
Teşekkür ederim kopyala yapıştır gibi olmuş :D emeğine sağlık. Maşallah der misin acaba nazar değdi zaten gözüm ağrıyor sjfks
😅 teşekkürler tekrar
Hayalin ne
ahshsaj böyle hayal mı olur 😂
🙂🙂
En masum olmayanı ne
Ben evliyim zaten kendimle :D
😅 dalga geçme yaw
Çok yorucu olurdu bu. Herkes dilediği kadar duygu besleyebilir, hatta kedi bile.
Beni sevmeyen birine vakit harcamak istemem bu yüzden önemli
Umrumda olmaz. Su da bir gerçek ben birini seviyorsam onu da beni sevmesini isterim.
Sevdiğim insanın sevip sevmemesi umrumds olur tabi ama diğerleri umrumda olmaz
Önlerine kırmızı halımı sersem acaba
Kara halı ser
Hahaha 😁
Kenarlarına da mum dik fjsk
iyi fikir
Sultanim haric gerisi muhim degil :D
😂😂
Sevdiğim insanlar ise umrumda
Sevdiklerimin sevmesi yeterli
Seven sevsin. Sevmeyen sektirsin gitsin
Kim olduğuna bağlı olarak umrumda
Öyle saçmalıklar artık geri de kaldı
Sevdiğim biri ise umrumda olabilir
Hiç mi hiç umrumda değil
Umurumda değil ben kendimi severim yeter.. 😃😃
Sevilmek mühim değil de saygı görmek çok önemli
Çok kafa yormamak lazım. Sevenlerle devam.
Gerçekten umrumda değil Gerçektenn
Umurumda olan kişilerin tabiki umurumda
Umurumda değil
Hayır umurumda bile değil.
Hayır değil
Umrumda değil zaten seven var mı bilmiyorum
Çiçekleri herkes sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?