Sevdiğim adam başkasıyla evlenecek, haftaya yüz yüze buluşmak istiyor siz olsanız buluşur muydunuz?

selammm, size danışmak istediğim 17 yaşında aşık olduğum çok sevdiğimiz birbirimizi 8 ay süren ilişkimiz oldu. İkimizin ailesi de bu ilişkiye onay vermedi. Sevgilim benim için ilçeden merkeze taşındı çeşitli işler denedi ama tutunamadı pandeminin başında ilceye döndü annem ona şidet uygulayacağını söylediği için biraz ben geri ailenin yanına taşın dedim ama bu süreçte cok sevdik cok ağladık ayrıldık ben lise okudum o okumadı ben iyi bir bölümde okuyorum ama ona ilişkinin başında anlaştığımız gibi liseyi dahi bitirmedi ben üniversite son sınıfa geçtim üniveristeyken bir kaç kez denedik ama artık ikimizin de tekrar eskisi gibi savaşacak güçümüz kalmadı şubatta doğum günümde hediye verdi ve veda etti sevgilisiyle marta sevgili olmuşlar mayısta da nişanlanmışlar pazartesi de nikah olacakmış ama bir tartışma cıkmış olmamış ben bunları çarşamba günü arkadaşından öğrendim ama düğüne çağırmak istiyor beni eski sevgilim, hatta haftaya yüz yüze buluşmak istiyor siz olsanız buluşur muydunuz

Sevdiğim adam başkasıyla evlenecek, haftaya yüz yüze buluşmak istiyor siz olsanız buluşur muydunuz?