5 vakit namaz olmasın dinin gereklerini yerine getirmesin. eeee cumaya gidiyorsa Müslümandır evlenilir. bu gözle bakamazsın cuma namazı kılına bilmesi için bazı Sartlar olmalıdır ve bu şartlar yerine ne getirilirse o ülkede cuma namazı farz olur ve ülkemizde kimi kesime göre farz değildir. dolayısıyla cumaya gitmeyen birisini ayıplayamazsın. zaten evlenme olarak dini vecibelere bakılacaksa önce imanın ve islamın şartlarını yerine getiriyor mu bakmak lazım. ahlakına bakmak unutulmamalıdırki sadece cumaya giden ve benim kalbim temiz diyenler kendilerini Müslüman sanıyor. ne kadar Müslüman olduklarını sorgulamaları lazım.
Ben 5 vakit namaz kılmayan biriyle evlenmek istemem. Ama tabi insan beşer şaşar. Kimin ne olacağı belli olmaz. Kılmayan biri sonradan başlayabilir de kılan biri bırakabilir de. Herşeyin hayırlısı.
ha ha ha anlaşılan en son çiçek gönderen de benim gibi hatta beni aratacak düzeyde sapık ve sevişgen çıkınca pes ettin galiba :D :D :D madem benim dediğim olmuyor bari onların dediği olsun moduna mı geçtin :D :D :D
Beni bırak sen kendine bak sanki yahudisin diye sana torpil mi geçilecek zina yahudilere de günah hristiyanlara da müslümanlara da.. tencere dibin kara seninki bende kara mevzusu :P
Dünya bizim için zaten fakat kölelik kavramıd avardır ayrıyeten. Bir kadının Hizmetli ile yaptıgı ilişkinin ne olacagı konusunda hukumlerd eboşluk vardır.
Bir sinek, eşek sidiğinin üzerinde gezinen saman çöpünün üstüne kondu.
(HEMÇU KEŞTİBAN HEMİ EFRAŞT SER)
Sonra bir gemi kaptanı gibi başını yukarı doğru kaldırdı.
Ahmak, adi, süfli ve mütekebbir olanların hâli ve tavrı bu sineğe benzer. Sinek bir saman çöpünün üzerindedir, saman çöpü bir eşek sidiğinin üzerinde yüzmektedir. Sidik birikintisini okyanus, saman çöpünü gemi zanneden ahmak kendini kaptan gibi görmeye başlar. Bu da yetmez, bir de kafasını gururla yukarı doğru dikip pis hâlini âleme ifşa ve ilân eder. Bu başkaldırışta aslında ne kadar ahmak olduğunun ne kadar rezil bir durumda bulunduğunun ilanı vardır. “Şu benim azametime bakın” diyişinde eblehliği ve ahmaklığı dökülür ortaya.
hayır çelişki bir yapı farkedince dayanamıyorum bende inançlı biriyim ama gerek komunist olsun gerek sufi olsun çelişkili insanlardan nefret ederimde hani birde semazen koymuşsun mevlana felan akla geliyor ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol felan ondan dolaya müdahale etmek istedim kısa türkçe
En İyi Cevaplar