Yani karakteri nasil olması lazım simdi soyle aldatmaya karşı değilim cunku aldatmak ayril yap gibi bisey değil binevi heyecan ve bir insan sürekli biriyle olursa sıkılır gibi geliyor arada tatli kaçamaklar yapip yine yuvaya dönmek mantikli gibi iste hic etik değil ve karşıdakini inanilmaz kıracak bir davranış ama bunun karşımızdaki kisiylede alakası yok en iyisi yakalanmamak kaçamak iliski sizedr guzel gelmiyor mu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Onunda seni aldatması lazım ara sıra eş değiştirmeli bazen grup seks yapacak
Zaten olabilir sorun yok ama öğrenince işler değişir gibi
Yok değişmez böyle bir anlaşma yapacaksın evleneceğin adam ile 🤣
Hayatimds Şu an biri var bikere grup muhabbeti açtım denemek için Asır kızdı sakasina demiştim var mı öyle bir isteğin diye yok senin var herhalde falan dedi işte onuda aldatmak istemiyorum ama zihnen hep aldatıyorum libidom asiri yüksek
O zaman bence sen evlenme sevgili yap seviş ya ne gerek var evlenmeye
Ya aslında öyle düşünüyordum pf ne bilim birinin sürekli düşünmesi de hoşuma gidiyor bi yandan bazen sevilmek ilgi görmek ondan
Bence sen benim dediğimi yap hem sevgilin ile seviş o olmadığı zaman başkası ile seviş bazen sanal görüntülü seks yap
swinger fantazisi olan biri bizzat bu durumdan zevk alır tr de de çok var öylesi bulursun yani
Onlarda hep karaktersiz oluyor ya karakterli olup soyle fantezileri olan kafa dengi biri bulsam evlenirim
Yani kisaca hem sevgilim olsun jem kasar olayim diyorsun
Neler oluyor hayatta bir de şu dünya gerçek olsa..
Sabah olup uyanınca, keşke her şey aynı kalmasaaa...
@Bugünlergeçicek evet 😅
Kendi karaktersizliğin gibi bul ya da geniş sen gibi işte ayran gönüllü hatta evlenme bence f*ck buddy bul bence kendine
Sen en iyisi bulma kardeşim. Bu nasıl karaktersizlik ya. Kaçamak yapmak istiyorsan evlenme yazık evleneceğin insana
Sadakat illa aldatmaktan ölçülmez belki vok değer veriyor hic kirmiyor üzmüyor seni sana cok iyi bir yoldaş senin eksikliğin değil ki sadece cinsllikte yeni tatlar arıyor insan tabi kişiye göre değişir de benim libidom çok yüksek yenik düşüyorum büyük ihtimalle erkeklerde buna yenik düşüyor
evlenme ozmn yeni tatlar alıcak ve vericek bir sürü insan var onlara git en iyisi
evlenmeden yap kaçtane istersen sıkılmazsın
Ya şimdi şöyle ben çoktan değer veririm mesela ona bakarim eşime falsn filan ama cinsellikte sıkılırım yeni tat ararım bence cinsellik ile aldatmakta sorun yok
desene seni alan yaprağı yedi :)
Bilmiyorum evlensem fırsat bulsam aldatırım ama hayatımda biri olsun isterim
hiç girdinmi ilişkiye
Evet libidom çok yüksek ya shan hayatımda biri var baya seviyorum ama ben onu zihnen aldattım daha ilerisi de olabilirdi fırsatım olsa ama bilse çok üzülür bi yandan kıyamıyorum bana çok iyi davranıyor hep birbirimize desteğiz her konuda
türkiyede senin gibi kadın çok gözü doymayan ama ilk yapışta bıza gibi yatıyorlar icraat sıfır yani lafta hep
Yok ben öyle sevmiyorum aktifim Baya nadiren gücü ustumde istediğim zamanlar oluyor wma genelde ben yonetiom
ya güc değil de böyle uzanıp öyle bekliyorlar onlarca kadından hiçbiri değişik olmaz evet aynen dediğim gibi bu öylece yatıp bekliyorlar
Hic zevk olmaz ki öyle seks bir sanat tutkulu olmalı iki tarafta
de işte gelde anlat denk mi gelemedi senin gibi yoksa gercekten hepsimi böyle bilemedim
Valla sana denk gelmemiş yani kimlerle beraber oldun ki çok mu yaştan falan mı ya da isteksiz olabilirler
yaş ile alakası ne ki anlayamadım?
çok kadınla beraber oldum hepside benden kücük.
Kocan seni aldatmas@ ?
Aldatabilir ama ben öğrenmeliyim sürece cunku tes eşlilik bir zaman sonra sikicilasabilir cinsellik çerçevesinde ama bir ilişki sadece cinsellikten ibaret degil hersey olmalı yoldaş dost bunlar guzel şeyler öbürleri anlik gelip geçer çok takılmamak gerek
Sürekli kul hakkı alırsın
merak etme çok vardır zaman degisti 😀😂😂
Sen aldatılsan bunu da sorun etmezsin yani
Qavat
Hayır gelmiyor
Saf bir eş bul😂
Beni aldatma