Arkadaşlar yaş 27.. evden çalışıyorum home office dolayısıyla ortamımda yok nerden nasıl kafa dengi bir hayat arkadaşı bulabilirim? Hem kafa dengi olcak hem fiziksel olarak hoşlanabilceğim bir tip olcak hemde Allah korkusu olan biri..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : İnsanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz ama günümüz itibariyle temiz niyetli insan bulmak oldukça, zor bu demek değil ki umudumuzu yitirelim öyle değil nefes aldığımız sürece umut var demektir sadece sabrımızı koruyarak esas bir duruşla dik durarak yaşamaya devam edeceğiz sonuçta beş parmağın beşi bir değil üstelik yanlış insanlar doğru olanı bulmak, için birer öğretmendir ümitsizliğe kapılmayın şu hayatın içerisin de sevinç acı üzüntü mutluluk ne varsa biz insanlar için var düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu karamsar olmayın aksine geçmişe bir sünger çekerek, sil baştan yapıp yeniden başlayın olumsuz düşünceler ile ise enerjinizi tüketmeyin böylece yaşama sevincinizi öldürmemiş olursunuz.
Hayatın her bir alanında mücadele vardır evde sokakta işte aklınıza neresi geliyor ise tam olarak orada insanın olduğu yerde bu olur bakın ekmeği dahi ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz saniye midemize gidiyor. Bu bile bir çaba gerektiriyor nihayetinde üstelik nefes alıp veriyorsak anlarız ki hikayemiz halen daha devam ediyor. O halde geç kalamayız her ne varsa bunun farkındalığı ile davranmak en sağlıklısı.
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmissiniz :) tesekkür ederim öncelikle.. sünger yaparak sil bastan yapmak👍👍 bu söz iyi geldi gercekten..
Cevap sahibi+1 yılGüzel bakan, güzel görür. :)
Rica ederim.
Bakın hayatın içerisinde sevinç acı mutluluk hüzün biz insanlar için var, düşe kalka büyüyoruz. Yaşadığımız sürece görüyoruz anlıyoruz birçok durumu. Esas olan zorluklara göğüs germektir nitekim başımıza gelen her olay atlattığımız badireler bizleri güçlü ve dirençli kılmak içindir. Bunun yanı sıra hayat başından sonuna kadar imtihana endekslidir. Bu dünyada iken en fazlasıyla bizlerin bize ihtiyacı olacak, kendimize sarılmayı öğrenmeliyiz kendimizle kucaklaşmayı bilmeliyiz aksi halde kendimizle baş başa kalırız.
Soran+1 yılEvet bunu biliyorum zaten ama bazen insan yoruluyo.. birlikte dinlenebilceği bi hayat arkadasi arıyo.. hayat yeterince yorucu insanlar yeterince kötü.. iyiler azınlıkta.. sabredicez yapcak bisey yok Allahtan öteki taraf var :)
Cevap sahibi+1 yılSabredeceğiz elbette. :)
Sabır mücadele etmenin göstergesidir yaşayarak görüyoruz anlıyoruz her ne varsa önemli olan dik durmak ve o şekilde hareket etmek öyle de davranmak, bakın maalesef günümüz itibariyle temiz niyetli insan bulmak oldukça zor cinsellik ön planda insanlar eskisi gibi değiller ama ne olursa olsun ümidini yitirmemeli insan yarınların neler getireceğini bilmiyoruz bundan dolayı korkuya endişeye kapılmak yanlış olur siz size, lazımsınız bunun farkındalığında olun.
Mevlana der ki : Şimdi şu an içinde bulunduğun ömrü bir fırsat bil, ne geçmişe üzül ne de gelecekten kork.
Soran+1 yılAynen öyle tiksiniyorum midem bulaniyo öyle insanlardan nasil bi devre denk geldik bilmiyorum.. arada sizin gibi iyi kimseler cikiyoda hayata tutunuyoruz iste :) biraz da olsa yasama sevinci veriyo insana yanliz olmadigini anliyosun.. sükür diyelim
Cevap sahibi+1 yılİnsanların yaptıkları kendi, değerlerini belirler bizlerin değil.
İnsan insana lazımdır ancak, insan insana.
Şu an günümüzde ne yazık ki bunu anlayacak bunu benimseyecek çok az insan var fakat demek değildir ki bu umudumuzu yitirerek ümitsizliğe kapılalım beş parmağın beşi bir değil nihayetin de her gecenin bir sabahı var büyük resmi gören, yaradan teslimiyetimiz ona olmalı bence bizler ise bir kısmını görürüz belki de yalnız olmak hakkımızdan hayırlıdır dua ederek hayırlısını istemek şart.
Üzülme der Mevlana ve devam eder ;
Kızma hiç kimseye yaptıklarından dolayı aksine
teşekkür et ihanet edenlere sadakati öğrettikleri için...
Minnet duy yalancılara doğrunun farkına varmanı sağladıkları için...
Mutsuz edenlere dua et mutluluğu daha derin hissettirdikleri için.. Herkesi sev yaşamına bir anlam kattığı için..
Hayat bu yüzden daha güzel siyahlar beyazı farkettirdiği için...
Soran+1 yıl👏👏💗 tskler güzel insan
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Durum tam anlamıyla budur.
Nefes alıyorsak bu hikayenin, bir devamı var demektir.
Allah'a sığınmak gerek, ondan istemek şart.
Soran+1 yıl💗👍🙌
Cevap sahibi+1 yıl💙
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi devir internet devri insanların hepsi internetten tanışıyor ben yüzyüze konuşmayı tanışmayı isterdim. Ben biraz eskilerden kalma işleri seviyorum :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBende yüz yüze tanismaktan yanayim.. internetten olmaz demem ama skntı art niyetli kisiler oluyo
- +1 yıl
Güvenebilecegin insanlarla konuş seni rahatsız etmeyecek ilişkini bitirdiginde seni darlamayan ilişki bittikten sonra bile güven ortamının olduğu birini seç diyeceğim ama bu devirde ben bile kendi cinsime güvenmiyorum.
Soran+1 yıl:/ maalesef kötü. bi devre denk geldik
- +1 yıl
Eskileri bir tek ben mi seviyorum? Önceden telefon yoktu mektup vardı sonra hayatımıza telefon ve internet girdi telefon bir nebze olsa iyi ama mektuplarin sonu oldu. İnternet insanların hayatını değiştirdi artık her şey internetle oluyor...
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bulacağını biliyorsun aslında ama başlayamıyorsun, sorun orada.
cut.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilsem sormazdim ki😄 hoşlanabilceğim biri çok nadir cikiyo 40 yılda bir.. bide üstüne düzgün karakter Allah korkusu eklenince bulmak bi hayli zorlasiyo..
- +1 yıl
Öylesi ulu orta bağırsa "- Ben buradayım" diye, ilk fark eden kapar götürür zaten. Mesele ilk fark eden, keşfeden olmak.
Soran+1 yılValla oda doğru 😄 🤷♀️ ben bulana kadar...
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bir bilsem. Ortam olsa bile şans olmayınca olmuyor inan.
04 Yorumla
Soran+1 yılOda doğru evet denk gelmek mesele.. hayirlisi
Soran+1 yılKötü insanla olmaktansa yine yanlizlik güzeldir ya.. dengimize denk gelemedik iste
+1 yılİnternet çağındayız istediğin tip şekilde partner bulman mümkün
05 Yorumla
Soran+1 yılinternet çağı beraberinde çıkar menfaat peşinde olan tipleride getiriyo maalesef.. güvenilir insan bulmak zor aynı zamanda hoşlanabilceğin tip bulmakta zor..
- +1 yıl
Bu degidin kriterler sende varsa güven sadakat hiç zinaya bulaşmamış harama bakmamış flört yapmamış sanal alemde de olsa zina işlememiş biri olsan muhakkak karşına da o kriterlerde biri çıkacaktır çünkü hadisi şerifte buyuruldugu üzere iyiler iyilere kötüler kötülere
Soran+1 yılKuranda geçer evet iyiler iyilere kötüler kötülere.. insallah iyi biri denk gelir.. ahireti unutmayip dünyadada eģlenmesini bilen biri orta yolu bulmus biri umarim.. 🤷♀️
- +1 yıl
Zor bulursun bu kafayla
Soran+1 yılHangi kafayla?
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBulamazsın bende evden çalışıyorum imkansız dışarı çıkmak gezmek lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılGezme işide tamam ama sorun ayni kisiyle uzun süre ayni ortamda bulunmak lazim yoksa nasil tanicam.. tipini begendim diye biriyle evlenmek istemem ki zaten o konudada cok zor hoslaniyorum birinden
- +1 yıl
Konuşacaksın, aynı ortamda bulunup dışardan takip etmek için aynı yerde çalışman lazım oda imkansız
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de 27 yaşındayım doktorum. Benzer durumdayım. Aday olabilir miyim
09 Yorumla
Soran+1 yılBurdan olur mu ki ya😅 🤷♀️ tanisabiliriz bilmem🤷♀️
Cevap sahibi+1 yılSorunuzu beğendim
Soran+1 yılTsk ederim. Tanisabiliriz sknti yokta burdan ne derece sağlikli olur bilemedim..
Cevap sahibi+1 yılTamam sorunuzu beğendim işte yazabilirsiniz şimdi bana
Soran+1 yılGizli üyesiniz nasil yazicam? Burdan mi konuscaz😄 zaten sayfayi yeni yeni kesfediyorum nerde ne var bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam açtım gizliyi
Soran+1 yıl+3 xper olmam gerekiyomus özelden mesaj atabilmek icin..
Soran+1 yılNeyse ya tskler sosyal medyadan tanismak zaten dogru olmaz diye düsünüyorum tskler ilgi icin umarim gercek hayatta kafa dengi birilerini buluruz
Cevap sahibi+1 yılTakip atabilirsiniz bana, ben yine yazabiliyorum o zaman
+1 yılhmm bizim caner var 30 yaşında sana ayarlayabilirim efendi düzgün kibar romantik aşk adamı bir cocuk duygusal romantikliği kendine benimsemiş
02 Yorumla
Soran+1 yıl😅 tşkler..
- +1 yıl
D m at bana tanıştırayım seni
+1 yılAkranız kötü bir döneme denk geldik, kimseye güvenimiz yok yoksa çoktan evlenmiş olurduk sanırım böyle kalacağız gibi görünüyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen katiliyorum.. :(
- +1 yıl
🤷🤷
Sohbet etmeden yüz yüze. gorusmeden anlaymazsin
05 Yorumla
Soran+1 yılIste ayni ortamda uzun süre bulunup taniyip hoslanabilcegim bi durum yok maalesef.. sokakta cafede tanistgim kisiden ne kadar hayır gelir? Ortak ortam şart ama nerde nasil🤷♀️
Soran+1 yılGebze..
Bulup ne yapacaksın boş ver
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok sey🙂 kafa dengi hayat arkadasi bulunca her sey dahada güzellesir tabi önemli olan dengini bulmak..
Soran+1 yıl🤷♀️ her insan ayni değildir ya.. iyiler de vardir illa ki.. umutsuz yasanmaz
Soran+1 yılNeden ne gibi?
Soran+1 yıl27 yasindayim.. az cok insan tanidim.. kendim kadar güvendigim birinden kazik ta yedim o yüzden zaten en doğru kisi denk gelene kadar hayatima birini almayi düsünmüyorum.. belki de ondan bulamadim zaten hala
+1 yılFiziksel olarak nasıl birini isterdin
05 Yorumla
Soran+1 yılBenden uzun ben 164üm.. 177 ve üzeri olabilir vücut tipi orantılı 🤷♀️ asiri renkli giyinmesin düz sade giyimli.. çokta detayin önemli oldugunu düsünmüyorum o bi elektrik meselesi.. çok yakisikli olupta hic elektrik alamamak var yani önemli olan elektrik almak bence böyle bisey var gercekten..
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun
- +1 yıl
180 olur mu
Soran+1 yılVücudumu tatmin edecek birini aramiyorum öylesi zaten bulunur.. ben hayat arkadasi eş ariyorum..
- +1 yıl
Anlıyorum, konuşmak ister misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılEş dost akraba lise üniversite arkadaşları vs
022 Yorumla
Soran+1 yılÇevrede hic uygun kimse yok malsf
Cevap sahibi+1 yılSosyal medyaya bulaşma sakın. İşin kacla kaç arası? Hangi günlerin izinli
Soran+1 yılDeğisiyor ama en geç gece 12 de bitiyo vardiyam.. o konuda esneğim baya Allahtan sknti yok yani boş günlerim var baya.. haftada 3 gün izinliyim zaten
Cevap sahibi+1 yılOrtam için gece okulu yazıp üniversite okuyabilirsin, halk eğitimde kurslara katılıp orada insanlarla da tanışabilirsin kendini gelistirirken veya kütüphane gençlik merkezi gibi yerlere gidebilirsin kitap okumaya etkinliklere katılmaya
Cevap sahibi+1 yılHalk eğitim kurslarını düşün derim. Hem kendini gelistirirsin hem de düzgün çapta insanlarla tanisirsin.
Cevap sahibi+1 yılYine uyarıyorum internetten vs birinden hoşlanıp peşine takılma. Yaşın geçmiş değil fakat zar atacak kadar küçücük de değilsin
Soran+1 yılPeki ne gibi kurslar olabilir? Gebzede yasiyorum.. aslinda baska bi sehire tasinmayida düsünüyorum evden calistigim icin sorun olmaz.. fotoģrafcilik? Baska aklima hic birsey gelmiyor.. piyano felan sanmiyorum sosyallesmemi saglayacak kurs hangisi olur ki.. tskler bu arada güzel tavsiyen icin👍 cok haklisin sanal alemde her türlü insan var.
Cevap sahibi+1 yılNe gibi kurslar olabilir pek bilmiyorum. Yıllarım bomboş geçti. Fakat şu sıralar düze çıktım kendimi geliştirmek için kurslara gideceğim. Tavsiyelerde bulunurum. Fakat önceliğin ilgi alanların olsun tâbi. Halk egitime git bir ara hangi kurslar varmış sor. Kendine hem ilgi hem zaman açısından ne/neler uygunsa onlara katıl. Şehir degistirmeyi düşünüyorsan da İstanbul'u ele diğer 79 il arasında tercih yap 😂
Soran+1 yılIlgi alanım müzik olur da ondada ne kadar sosyallesebilirim bilmiyorum piyano olur olsa olsa oda maksimum.. okey bir arastiriyim en iyisi.. veya gezi turlari olabilit de orayada genelde sevgiliyle geliyolar.. ayyyy İstanbul Allah korusun buralardan kaçmak icin zaten tasinmayi düsünüyorum gebze de İstanbul sayilir.. aklimda bi yer var anadoluda.. orayi düsünüyorum bakalim..
Cevap sahibi+1 yılİnşallah güzel bir yere düşersin. İyi araştır öyle git. Öncesinde birkaç haftalığına keşfe git hemen gemileri yakma pisman olabilirsin. Gidecegin yer çok küçük olmasın yalnız yasayacaksan.
Soran+1 yılTesekkür ederim insallah. Bu arada burada en güzel saygili ve en samimi yardimci olmaya calisan seni hissettim kimsin bilmiyorum ama iyki varsin iyi insan görmek bile mutlu ediyo.. tsk ederim.. geri dönüşü olmayan bisey değil ya sonucta tabi arastirip gidicem insallah
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim güzel sözlerin için:) çok da iyi biri sayılmam da evlilik düşünen birine yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Evlilik ince cizgim. Mutsuz bir evlilik 2 insanın hayatını mahveder yanısıra dogacaksa çocukların hayatını da mahveder aynı şekilde. Sana tavsiyem önceliğin fiziksel hoslanti vs olmasın. Düzgün biri değilse her şey boşa çıkıyor. İyi tanımadan evlenme çok iyi tanimadan da çocuk yapma. Allah düzgün niyetle evlilik isteyen herkesin karşısına kendi gibi düzgününü çıkarsın
Soran+1 yılBen tsk ederim tavsiyelerin için.. toplumda senin gibilerin sayisida artar insallah🙌.. aynen cok haklisin.. zaten öyle kisiler de denk gelmisti napiyim karakteri çöp insani tipiyle bitmiyo ki iş.. dediğin gibi.. yok çocuk coook sonra düsünüyprum zaten bi 37-40 yasinda felan. Amin herkese kendi gibi biri denk gelir umarim:)
Cevap sahibi+1 yılO kadar da bekleme yine de. Vur dediysek öldürme. 29 evlilik olsa (inşallah daha erken olur) 3 yıl tanı bekle 34 gibi doğur
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek
Soran+1 yıl😄 .. cocuk büyük sorumluluk ne kadar gec okadar iyi o yüzden.. yani öylede olabilir bulursak tabi birini.. biraz umutsuzlukta var ama hayirlisi bakalim🤷♀️
Cevap sahibi+1 yılBu devirde umutsuzluk normal tabi de olur inşallah en yakın vakitte. Aşırı seçici olma kritik olmayan konularda. Yaş takintisina girme yaşın genç
Cevap sahibi+1 yılÇocuk büyük sorumluluk tabi de çok gecikmeden yapmakta fayda var
Soran+1 yılmaalesef cok kriter var.. sigara en basta nerdeyde hrrkes iciyo.. icmeyen biri olcak akli basinda Allah korkusu olan eğlenmesinide bilen yani iyi niyetli düzgün tip de elektrik alsam yeter yani öyle özel bisey aramiyorum aslinda🤷♀️ ya ben bi de yurt disindan dönüs yaptim türkiyeye burdaki insanlar coğu cikar pesinde gibi hep öyleleri denk geldi bana.. hayirlisi artik
Cevap sahibi+1 yılValla işin zormuş inşallah düşer öyle biri 😅
Soran+1 yılInsallah 😅 ben inaniyorum ya bigün öyle biri denk gelicek..
Cevap sahibi+1 yılİnşallah:)
Kader kısmet
10 YorumlaO seni bulur
02 Yorumla
Soran+1 yılBulsun artik ya
+1 yılbulsan keşke
02 Yorumla
Soran+1 yılKeske
- +1 yıl
bulmak için bulma
sana yar yardımcı
birisine git..
+1 yılBen varim iatersen
01 Yorumla
Soran+1 yılTşkler..
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen bir sohbet edelim
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim sayfayida yeni kullanmaya basladim 🤷♀️ burdan tanismakta ne kadar dogru olur bilemedim..
Cevap sahibi+1 yılTanımış oluruz bir birimizi sorun olmaz Allahin izniyle
çevre aracılar
10 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri