Arkadaşım sayesinde tanıştığım biri var ve benden hoşlanıyor. Tek gecelik ilişkileri olduğunu da biliyorum. Ne yapmam lazım?

6 ay önce arkadaşım sayesinde tanıştığım bir beyefendi kendisi. Tanıştığımız zaman epey muhabbet ettik. Dozunda iltifat etmeyi biliyor. Hoş, yakışıklı biri. Telefon numaramı istemişti o gün ve bende verdim. Flört etmeyi biliyor ve epey deneyimli. O 27 yaşında mesleği elinde maddi olarak durumu çok iyi biri. Ben 20 yaşındayım ve önceden hiç sevgilim olmadı. Böyle bir arayışta değildim ve reddettiğim birkaç kişi vardı. Arkadaşım da onun gece hayatı ve sevgili konusunda tecrübeli olduğunu doğrulayınca çekindim biraz. Benden hoşlandığını söyledi ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Tecrübesiz biriyim ve onunlayken gerçekten çok heyecanlanıyorum. Her hareketi çok farklı hissettiriyor. Güldürmeyi çok iyi biliyor ve bakışları yüzünden saatin nasıl geçtiğini anlamıyorum, dalıp gidiyorum. Ufak bir temasta bile kalbim çok hızlı atıyor. Aşık olmak nasıl bir şey bilmiyorum ama aşık oldum galiba. Hiç ilişkim olmadığı için kendimi biraz yetersiz hissediyorum. Tek gecelik bir eğlence olmak istemiyorum, öyle de hissettirmedi kaç aydır konuşuyoruz, görüşüyoruz sonuçta ama böyle durumları olduğunu için koktum. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Eklemeyi unutmuşum. Onun en yakın arkadaşı " Seninle tanıştıktan sonra bu adam gece hayatını bıraktı, ne yaptın sen bu adama falan" dedi gülerek. Takıldı yani. İnanmalı mıyım yoksa benim aklımı karıştırmak için söylenen bir şey mi? Daha yeni bir şeyler olduğu için kendimi hemen kaptırmak istemiyorum. Sonuçta yakın bir zamana kadar bu tür ilişkileri olan birisiydi.
Arkadaşım sayesinde tanıştığım biri var ve benden hoşlanıyor. Tek gecelik ilişkileri olduğunu da biliyorum. Ne yapmam lazım?