Aşırı abartılı ilgi gösterip sonra sizi bırakıp giden biri oldu mu?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
zaten love bombing manası bu neden araya ingilizce sıkıştırdın ki? ilgi çekmek için mi?
ilgiyi çektin sonra ne olacak?
Bir terim olduğu için. Anlamayacaklara da Türkçe tanımladım. Fazlasıyla önyargılı konuşuyorsunuz ve istemiyorsanız yazmayabilirsiniz. Birilerine sinirlenip gerilim çıkartmamanız daha sağlıklıdır. Sizin ilginize ihtiyacım yok, İyi günler :)
sen kimsin ki yorum yapıp yapmayacağıma karar vermeye çalışıyorsun ergen zevzek
Evet.. kararsız kafası karmakarışık olan kişiler bunlar.. ilk zamanlar ciddiye alıyordum ama baktım bu tiplerin kafaları boş.. artık takmıyor sun
Bunu bilerek mi yapıyorlar?
Hayır.. değişken ruh halleri var onların.. hep daha iyisini arzulayan tipler.. yani emin ol sana çok ilgili olduğu zamanın bir hafta öncesi aynısını başkasına yapmıştır. yani bu türlere üzülmeye değmez
her kız öyle değildir
Zaten bunu yaptığını anlamadan önce çok mutsuzdum. Sonradan değmeyeceğini anladım bunu öğrendikten sonra.
@MaviSever1108 her kız demedimki zaten. soruyu soran böyle birine denk gelmiş.. bende çok denk geldim.. hepsi demedim
beyler sadece kızlar dengesiz-problemli değil. Bizim de hatalarımız var.
Kimse hepsi demiyor zaten. Erkeklerde de vardır. Yine de bunu yapan hatalı bir kızdı. Güvenimi kırdı.
Kardeşim üzme kendini.. o tipler ne yaptığını da bilmiyor.. empati yok onlarda.. hatta utanmadan bişey yokmuş gibi yazarsa şaşırma.. çünkü farkında değil hiçbir şeyin.. mesela dışarıda bir kedi düşün sevdin ve gitti.. kedide bu beni sevdi bende buna ilgi göstereyim diye bı idrak var mı yok.. kedi sana ilgi göstermedi diye uzulurmusun hayır.. çünkü kapasitesi bu dersin.. bu kızların kapasiteside bu kadar.. yani degmez
Ben intikam alan ya da entrika çeviren bir tip değilim. Hayatını mutlu yaşasın. Sürekli birilerine bunu yaşatıyor, yine de bir musibet bin nasihat.
Yok canım intikam almaya kalkmak onun seviyesine inmek olur zaten.. en iyisini yapıyorsun..
Cidden böyle bir tip olduğunu öğrendiğime sevindim. Yoksa çok acı çekiyordum
Yok kardeşim emin ol bı kısmı böyle.. Selim'i diyelim şizofreni mi.. bununda psikolojik bir yanıtı vardır.. ben rahat bı on tane gördüm bu tiplerden
Deli
Evet evet tam olarak öyle. Çok garip huyları da vardı.
O dediğiniz şeyi de yapıyorlarmış. Bir süre sonra bir şey yokmuş gibi gelip yazıyor.
bana olmadı çünkü ben ona kendisini tercih gibi hissettirdim. Hak ettim yani
Böyle hissediyorsan gaslighting aşamasını da yaşatmış sana demektir.
kanka kızın güvenini kırdım, arada kalmış gibi davrandım. Karşılığında al sana dedi yol verdi. Tüm suç bende yani
O halde sana Love Bombing yapmamıştır ya da yaparken elinde patlamıştır. Burada iki ihtimal var. Belki de sen üzülecektin.
bro bu yeni terimlerin hiçbiri umrumda değil
ben kendim kaşındım, karşı taraf taktiksiz, doğaldı. Onu ben değiştirdim
Ne yaşadığını sen bilirsin :) Bunlar literatüre girmiş ve birebir yaşattığı için bir daha dikkatli olmam konusunda önemli bir husus diye düşünüyorum.
Sevdiğim kızın emojisi 👉🏻🙂
Aga bee
O kız sever usta
Bendeki bana kırbaç emojisi atıyordu
kız sevmiyor işte set çekti aramıza 😓🙂
Sana üzücü bir şey söyleyeyim. Seni gerçekten sevseydi tartışmak isterdi susmak değil.
susmayı seçti, asla iletişime geçmiyor
Bence yazma. Yanlış anlama ama onun seni istediğine inanmıyorum. Ben yazdım ve kötü bir insan olduğunu öğrendiğim için berbat bir ruh hâlinden çıktım.
Olmuştu ama ben bırakmıştım
bana olmadı çünkü ben ona kendisini tercih gibi hissettirdim. Hak ettim yani
@MaviSever1108 kurtulmuş Elif 😂😂
ayıp ama ya ☹️ öyle denir mi
tek hatam duygularımı ertelememdi
@MaviSever1108 duygularini ertelemek diye bir şey mi var Allah aşkına
niye olmasın ki
kabul etmiyorsun yani aklın diğerinde sanıyorsun ne zaman haftalar sonra onu gördüm o zaman dank etti
@MaviSever1108 ne istediğini sende bilmiyorsun
biliyorum
@MaviSever1108 daha ne sal ikisini de
diğer kıza baktığım, düşündüğüm bile yok. Bitmiş çoktan. Belki de tek hoşlantıydı
Elif'i bırakamam
@MaviSever1108 ikisini de sevmiyorsun ama sen bilirsin
nerden eminsin bu kadar, kalbimin içine mi baktın 😒 sinir etme adamı zaten canım sıkkın 😞
@MaviSever1108 evet gördüm ahahah
pffffff ☹️😞🥺
@MaviSever1108 ağlama yar ağlama anam mavi yazma bağlamaaa 🤧🤧
🥹🥹🥹🥹
@MaviSever1108 😂😂 ayy üzüldüm ya dua edim sana
sen geç dalganın
@MaviSever1108 yok valla ciddiyim 😊
Profil böyle olunca komik geliyor dediklerin 😂😂😂 çok şirin ya
sağol 🤧
penguen ve pandalar çok tatlı hayvanlar
@MaviSever1108 ne demek sende 😂. Tatlılar evet 🥰
kardeşim sen niye gülüyorsun hep ya 😑
tamam mutlu ol ama
@MaviSever1108 🙂 merak etme içim kan ağlıyor bastiriyorum sadece.. dokunsan ağlarım aslinda
niye öyle, anlatabilirsin 😐😐
@MaviSever1108 beni hiç kimse sevmedi.. doğru bi insan olupta bu hissi asla tatmamak üzücü zoruma gidiyor..
saçmalama, zamanı gelmemiştir. Şimdiki devrin sevgi anlayışı sana göre değil. Anlık her şey 🥺
@MaviSever1108 onları istemiyorum zaten ama düzgün biri hiç mi yok ya. İstemiyorum çift görmek bile ama her yerde çıkıyorlar gözlerim doluyo.. her kötü insan bunu hakederken ben niye etmiyorum..
işte çift görüyorsun çünkü haftasına sevgili olup birlikte oluyorlar. Kimse beklemek istemiyor. Birini bulamaman çok normal. Kendini kötü hissetme yani
@MaviSever1108 yok ya ciddiyetten bahsediyorum ben 🤧
boş ver 🤧
@MaviSever1108 demesi kolay demi